Épp készültem írni Neked!!! Dehogynem tudsz segíteni!!! Mi sem Aqadirban szeretnénk maradni...vagyis remélem... még nincs eldöntve...de legalább ezer kérdésem van... fedezékbe :)
odáig már eljutottam, hogy megnézzem, megvan-e az e-mail címed még... megvan.
Éppen azon gondolkodom, hogyan adjam be a páromnak a tali lehetőségét. Ugyanis jövő hétvégére már leszerveztünk egy balatoni programot.:( Viszont nagyon szívesen találkoznék a társasággal...
Szóval eddig ezért nem nyilatkoztam. És most sem tudok se igent, se nemet mondani.
Ja, Marokkó tényleg szép ország, szép emlékek. Nem tudom Dettyék mikor mennek (gondolom Agadirba), talán tudok segíteni. Bár nem valószínű, mivel mi annál északabbra voltunk.
Kedves Sat!
Nem arra gondoltam, hogy két napot bulizunk. Tehát elég lenne egy napocska is.
G-ke nemét Isten ments megkérdőjelezném. Csak hát, én is szerettem volna Hanika, Y-42, Vicky, a Rozoga haverrel talizni. Tudod, férfi dolog ez J.
Látom Gombócky is jön-megy. Vagyis útbaesik neki Tököl. Vagy nem? Nem látom a listán, de a hozzászolásából ezt vettem ki.
Tessék, csak tessék. Önök után!
Ha a hímnemű topictársaim jelentkeznek (legalább egy), akkor rám is lehet számítani.
Anélkül, hogy megbántanám a bájos és kedves Sat-ikát, én inkább egy semleges helyre helyeztem volna a talit. Legalábbis az elsőt. Valahol kint a szabadban. Pl. Dunakanyar, Börzsöny (Szentorbán fogadó), stb. Talán nagyobb számban jelentkeznének.
Tudom, kistalik már voltak nálad és mindenki nagyon meg volt elégedve.
Sat, amit csinálsz az nagyon, nagyon, NAGYON. Üffffffff.
24-e, szombat du 2-től
Satinette
G666
Detty+férj+ gyerek 2
opel és tsai
25-e, vasárnap du 2-től
Satinette
G666 talán
Detty+férj+gyerek 2
opel és tsai
mi az a "talán?" meccs lesz Fokföldön?
Helló kedves Satinette és G666!
Mehetünk mi is? opel és tsai: a 2 gyerek.
Délután 2-3 óra után érkeznék!
Vinném a gyerekeimet, tehát nem éjszakába nyúlóan maradnánk.
Ők még délután nagyokat alszanak, persze a kocsiban a hátsó ülésen valahol árnyékos helyen.
Strapabírók, bírják a nagy utazásokat, az autó a második otthonuk!
Nagyobb utazásokat idén úgysem tervezek, lefoglalnak a családi gondok!
De a szép emlékeket még továbbra is gyűjteni fogom, csak most utiszünet van!
[image2][image3][image4][image1]