Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
minden ven van generáció váltás. Most is lesz. Hónap végén itt lesz az új mindenból. Ipod nano sokat fejlődik nagyon! 24 órás akksit ígérnek meg több féle színt! Amin viszont koppantam az az ipod video. (mondjuk szerencsére így nem kell vennem) Mindenki azt pletykálta hogy full screen az egész, meg érintő képernyő. MAradt a "régi design". Állítható fényerő és lesz belőle 80 gigás.
NA itthon dübörög az iGROOVE már. Gyerekek! Ez kész! 32nm körüli tér hol használom és az a vicces, hogy teljesen betölti!!!! Mindenhonnan tisztán és szépen hallható! A bassszust is mindenhonnan lehet érezni! Szal tuti jó kis cucc! Hajrá!
Most olvastam az indexes cikkeket az ujakrol, majd korulnezek kulfoldi oldalakon is. 80G-srol viszont nem volt emlites (bar nekem eleg a 30 egyelore). A jobb kep meg az erosebb aksi viszont vonzo. Meg egy szep ezustos 8G nano. :) Generaciougras tortent barmelyik szeriaban?
És van benne Backup Up to Disk, ráadásul intelingens: képes csak azokat kiírni, amiket az utolsó backup óta húztál bele!
Annak is nagyon örülök, hogy még mindig képes a duplikátumokat mutatni, bár továbbra sem kezd velük semmit. És ráadásul csak az IDtag alapján dolgozik, tehát két szám, de eltérő hosszal szerinte még mindig u.a. a szám. (és nem 2 mp különbség van köztük! 0:20 vs. 2:28)
Az is süti, hogy le lehet tölteni a cd covereket, de persze csak akkor, ha van iTunes Store accountod...
Félek itthon tovább csúszik a bevezetése a filmek miatt.
töltsd le hozzá az ipod software-t, vagy rakd fel újra. Nekem se látta, ekkor gondoltam lof***:) inkább ephPOD azóta is azt használom. Próbáld ki, hátha bejön.