Én sem voltam még soha egy meccsen se az elmúlt 18 évben :((( Amikor Pöri Körmenden lebaszott minket, hogy ezért a szar kaposvári csapatért képesek vagytok eljönni hóban szerdán... szerintem akkor ott is fehérvári ultra tábor volt éppen on tour.
Norris, fogd már fel, hogy te és a többiek sem járnak sehova meccsre, otthon sem! És fapapucsot viszel, amikor nem jársz sehova (ez kurvára nem tudom honnan jött...).
Ez lehet, de az elmúlt majd egy évtizedben pár lézengőn kívül nem láttam tőletek a vendégben senkit. Ezért is volt különösen vicces pl. az itthonvagyunkozás, meg a divatozás.
Hagyd ezt a hulyet, o biztos tetelesen jobban tudja, hogy te, en, mi hol voltunk idegenben meccsen nem csak az elmult 9 evben, hanem valaha osszesen...
Nem tudom, a mondandóm melyik részéből vetted ki, hogy a bajnoki címek számát firtatnám,tény, nem mostanában nyertünk.Mint ahogy ti sem,de veletek ellentétben mi az elmúlt évtizedben is megjelentünk mindenhol,akármekkora létszámról is legyen szó... ( Ha 9 évig nem járnék sehova meccsre és utána bejutnék egy elődöntőbe,biztos ugyanennyire lelkes lennék mint ti, de hogy nem próbálnám meg elmagyarázni, hogy mekkora szurkoló vagyok,az is biztos, mert rohadtul nem lenne hiteles...). Jó lesz ez a derbi!:)
Legutóbb az Olaj ellen, a középszakasz végén ;))
( akkor most mi van?)
Egyébként a fasznak vitatkozni ezen? Ha nem érzik igaznak amit írsz, azért vagy faszkalap, ha igazad van úgy, hogy ők is belátják, akkor meg azért vagy faszkalap, mert minden fehérvári egyforma. Egyforma!:))
Azóta folyamataos rájátszás és 3 szezon kivételével legjobb négy. Ha megkérdezed akármelyik fehérvárit, hogy válasszon: 2004-es bajnoki cím és utána alsóház évekig, vagy 2000-es bajnoki cím és végig élcsapat, hát én elég egyértelműen utóbbira voksolnék.
Úgy, hogy minden fehérvári megirigyelte azt a divat-kosárlázat, ami nálatok ég, így ezt az újkeletű, még soha, sehol sem hirdetett szurkolói összefogást elloptuk tőletek!:) (Ha az elmúlt években is olyan sűrűn látogattad volna a különböző Alba felületeket,mint most, akkor feltűnt volna, hogy azért a fontosabb meccsek előtt mindig megjelenik ez a felhívás.Ja, hogy az alsóházi rangadók miatt eddig nem volt aktuális a böngészés,az más kérdés...:D)
Beleolvastam persze, de olyanok írtak véleményt, akik vagy a meccset sem látták vagy ott sem voltak, így meg aztán felesleges is ezen rugózni, ráadásul több videóból nem is ez derül ki.
Hagyjuk is ezt a leszurkolást, mert az nem volt, egyenletes szurkolás pedig még a tegnapi
Olympiakosz - Madrid EL döntőn se volt, nemhogy a magyar bajnokikon, pedig a görögök nélkül hangulattan lett volna a finálé.
A bírózás is felesleges, voltak kétes ítéletek mindkét oldalon, nem az döntött, de a végjátékban egyértelműen higgadtabbak voltunk és némi szerencsével sikerült egyenlíteni, úgy, hogy tettünk is érte bőven.
Azért iszonyat kíváncsi lennék, hogy a tusakodásos hsz-el mi a bajod?!
Mert ha értőn olvasol, rájössz, az bizony az ide író fehérváriaknak szólt ...;)
1 faszkalap a sok közül ..