Keresés

Részletes keresés

KellögeM Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6651
Egy Still Life-ra esetleg lehet esély? Azt imádom!
Előzmény: Adamwarlock (6650)
Adamwarlock Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6650
Ezeket nem játszották sohasem:

Prodigal Son
Invaders
Gangland
Quest For Fire
Sun And Steel
Flash Of The Blade
The Duellists
Back In The Village
Deja-Vu
Alexander The Great
The Prophecy
Only The Good Die Young
Fates Warning
Run Silent Run Deep
Mother Russia
Fear Is The Key
Childhood's End
The Fugitive
Chains Of Misery
The Apparation
Judas Be My Guide
Weekend Warrior
Look For The Truth
Judgement Of Heaven
2 AM
The Unbeliver
Como Estais Amigos
The Nomad
Out Of The Silent Planet
The Thin Line Between Love And Hate

Szerintem nem is fogják őket, tehát módosítom a listát, és a Deja vu helyére rakom a Lonliness-t! Sajnos:(

Szerintem ettől függetlenül az Only the Good die young marad, mert az pont jó befejezés, és rövid is. Ésa végén lehet Seven deadly sinezni!
Adamwarlock Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6649
Juhúúú! Újra setlistezünk!!!
Énis:

1.Churchill speech+Aces High(nincs az az isten, hogy ne ezzel kezdjenek jövőre)
2.Wasted Years(ez kötelező)
3.Can I Play with Madness
4.Bring Your Daughter to the Slaughter
5.Infinite Dreams
6.Stranger in a Strange Land
7.The Rime of the Ancient Mariner
8.Heaven Can Wait
9.The Clairvoyant
10.Holy Smoke
11.Deja Vu
12.Powerslave

ENCORE:
13.Tail Gunner
14.2 Minutes to Midnight
15.The Evil that Men Do
16.Only The Good Die Young

Tehat az Aces-t biztosan játszák.Ugyanígy tuti a 2 minutes, a wasted years, az evil, a can i play, és a powerslave. A Rime-ot dickinson mondta, hogy lesz. Ha van Rime, akkor nincs Seventh Son. A Claircoyant és a Heaven can-re is lehet számítani mert slágerszámok. A No prayer nem volt egy hej de sikeres albumuk, ezért arról csak a híresek:tail, holy, bring. Kell még egy szám a somewhere-ről, akkor az szinte biztos, hogy a Stranger, mert az olyan Smithes szám, és az album egyik slágere. Kell még a seventh son-ról egy szám, mert arról keveset játszanak általában: moonchild kiesik, mert az tipikus kezdőszám. Prophecy-t a kutya nem ismeri a maiden fanokon kívül, és minek hozzanak feleslegesen klasszikus gitárt? Tehát marad az Infinite Dreams!
Kell még 1 szám valahonnan: én reménykedem a deja vu-ben.
A végére nincs is jobb befejezés mint az Only The Good Die Young!

Sokan mondják az Alexandert! Szerintem reménytelen. A Somewhere in Time turné közben sem játszották. Soha élőben elő nem fordult ez a nóta, tehát most sem lesz. Másrészt általában egy monumentális, hosszú számot játszanak el koncertenként. A rock in rio-n ez volt a Sign of the Cross, Death on the Road-on a Pashendale(mondjuk ott volt vele egy dance of death), most a For the Greater Good. Jövőre ez lesz a Rime. Így is egy csomó számot újra kell tanulniuk, szerintem nem fognak tökölni olyan számokkal, amiket csak studióban játszottak.
KellögeM Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6648

Mekkora volt mikor Bruce bácsi elesett és a földön énekelt tovább! :)))

KellögeM Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6647

Az én javaslatom:

Aces High
Wasted Years
Heaven Can Wait
Alexander The Great
Revelations
Rime Of The Ancient Mariner
Killers
Afraid To Shoot Strangers
Rainmaker
Dance ofDeath
Brave New World
Children Of The Damned
Infinite Dreams
Hallowed Be Thy Name

Rokakoma Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6646

Hello Hús,

Rajta vagyunk az egyik képeden, a hullámtörő előtt ülünk kupacban a cimborákkal!!

Tudsz küldeni a képekből rendes méretben? minden érdekel.

A koncertről még annyit, hogy a  hangzás kifogástalan volt, már Laurie alatt is.

A maiden pedig csúcsformában volt szerintem. A új számok legalább lemezminőségüek voltak és  klasszikusok is.

Az időjárással pedig megamákunk volt, az eső csak öt percig esegetett. csak ilyesztegetett. Odafele az úton sokkal komolyabb volt, mikor a VW furgonnal futottunk össze Szlovákia közepén az égszakadásban. :-)

Az egyetlen dolog ami nem tetszett a meglepetések hiánya, az új számokon és a igazán nagy opuszokon kívül talán csak az evil és a 2 minutes volt.

Nekem ez a harmadik koncertem volt, de miért kell mindig lenyomni a Run-Iron maiden-Trooper-Fear- Hallowed-Number számokat?

Amit irtál pedig komoly koncert lenne.

Előzmény: Vagdalthús (6641)
seabeast Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6645
hmhm

mondjuk

Aces High
Sea Of Madness
Infinite Dreams
Wasted Years
The Duellists
The Clairvoyant
Caught Somewhere In Time
Moonchild
Rime Of The Ancient Mariner
Losfer Words
Powerslave
The Loneliness Of The Long Distance Runner
+
The Evil That Man Do
Holy Smoke
Alexander The Great
Előzmény: Trooperoby (6637)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6644
Hű, a Wasted years-et de meghallgatnám én is élőben, valószínűleg otthagynám az agyam 50%-át a helyszínen.
Előzmény: feanorthegreat (6643)
feanorthegreat Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6643

Mostmár nem csak a Blazes időket hanyagolják (bár ezt olyan nagyon nem bánom), hanem 2003 óta nem játszottak egyetlen számot sem a Brave-ről, sem a Death- ről! Pedig hát ezek az elmúlt évek lemezei. Ráadásul szerintem a DOD -n van egy-két baromi ütős nóta, mint pld. a Rainmaiker vagy a DOD.

Amúgy meg nem volt szép tőlük, hogy nem tartották be az igéretet és csak 4 számot játszottak a Number-ről. Lássuk be, hogy a Children of the Damned volt csak az unikum, mert a másik hármat rendszeresen játszák majdnem minden turnéjukon! Azt hittem legalább tegnap nyomnak még egyet, de nem.

Amúgy Ostravában élőben hallani a Children of the Damned-t csodálatos volt, borsodzott a hátam, nagy élmény volt! Van még 3 ilyen szám amit nagyon várok: Wasted Years, Prisoner, Infinite Dreams. Jó lenne ezeket valamikor hallani. Sejtem, hogy a Prisonerről mostmár végleg lemondhatok, de a másik kettő esetleg lesz jövőre!

F.

Előzmény: freestate (6642)
freestate Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6642

Nekem is pont a Futureal jutott eszembe. Meg hogy most hanyagolják a Blaze-éra számait, pedig olyan szimpatikus volt tőlük, hogy onnan is játszottak, ellentétben a Priesttel, akik megtagadták a Ripperes időket.

12-t kell aludnom, és én is átélem élőben a tegnap látottakat, hallottakat. Nagy Show lesz:)))

Előzmény: Vagdalthús (6641)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6641

Én is pont azon filóztam, hogyan tudnék egy olyan programot összeállítani, amely nekem tetszik, és csak olyan nótákat tartalmazna, ami szerdán nem volt, de mégis ütős annyira, hogy sokakat érdekelhet, azaz nagy slágerek is vannak benne. Ez jött ki:

1. Wicker man

2. Flight of Icarus

3. The Nomad

4. Aces high

5. Caught somewhere in time

6. Paschendale

7. Prowler

8. 22, Acacia avenue

9. Can I play with madness

10.The clairvoyant

11.Sign of the cross

+

1.Futureal

2.Wasted years

3.Running free

Előzmény: Trooperoby (6637)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6640

Üdv!

A képeket ma küldöm, egyébként a cimbid -aki előtt le a kalappal, a buszon fejből nyomta az összes videoklip vagy koncertnóta szövegét, és pontosan, ahogy hallottam-, a cím egyébként stimmel, ezt kaptam meg én is. 

Előzmény: Trooperoby (6612)
4umos Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6639
ja, most tényleg kicsit kárpótolva érzem magam, de majd jövőre lesz az igazi kárpótlás! (feltéve, ha akkor nem történik semmilyen hasonló. már nem is nagyon merek így előre tervezni)
Előzmény: Trooperoby (6633)
4umos Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6638

"Biztos gipszet cseréltél, azért maradtál le egyről:)))))))))))"

:-DDDDDDDDD ja, mert annyira kész voltam, hogy törött lábbal nekiálltam itt ugrálni, és hát ahogy írtad, gipszelt kellett cserélni! :-DDDDDD

de azt jól számoltam, h csak 4 nóta volt a TNOTB-ről? vagy azt is elszámoltam?!

Előzmény: Trooperoby (6635)
Trooperoby Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6637

Na jó, de az egyiken szabadban, a másikon csarnokban játszották:))

Hát ez egy örök téma, mennyire kéne frissíteni a műsort!

Én elfogadom, hogy nem a totál fanok fejével gondolkodnak, hanem letolják az aktuális új album nagy részét aztán klasszikus örök sikereket!

Megértem a másik álláspontot is, de ha koncerten vagyok, tök mindegy!

Ha dvd-n jelenik meg, ha tetszik megveszem, ha nem, nem!

Ahhoz képest igazán jól ellátnak minket dvd-kel!

Nem mai gyerekek már, nem nagyon szeretnének 15-20 éves dalokat begyakorolni:)

Persze én is csípném, de ezt is csípem!

Jövőre is tudnék ritkaság-setlistet összeállítani, ( 86 óta szeretném élőben hallani Nagy Sándort, nem csak Maidnem, bár úgy is Isten volt a Wigwam-koncerten!! ) de nem fogok meglepődni, ha a már kipróbált dalok jönnek ( bár talán kapunk egy Another Life szintű meglepetést:) ):

Aces-2 minutes-Powerslave-Mariner

Wasted-Heaven-Stranger

Can i play-Infinite-The evil-Seventh son

Tailgunner-Holy smoke-Public

Mégis reménykedem:

Alexander-Caught somewhere-Deja-vu-Only the good-No prayer-Assassin :)

Előzmény: seabeast (6634)
seabeast Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6636
Ott nem verte szííjel.
Előzmény: 4umos (6632)
Trooperoby Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6635

AMOLAD-ról 5 volt ugyanúgy:

Different-These colors ( Sharon "tiszteletére":) )-Brighter-Benjamin-For the greater...

Biztos gipszet cseréltél, azért maradtál le egyről:)))))))))))

Az biztos, hogy az új album még jobban tetszik az elmúlt napok hatására!!!!

Sajnálom, hogy tavaly nem volt szerencsém a teljes lemezt élőben hallani!

Imádom a Longest dayt+Lord of Light-ot+Legacy-t is!

Seráfütty! Nem vagyok telhetetlen:)

Előzmény: 4umos (6631)
seabeast Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6634
Mondjuk erre a dévédére nincs sok szükség, hetedszer is kiadják a run to the hills-t,iron maiden-t, fear of the dark-ot stb...plusz Harris is szétcseszi az egészet.
Előzmény: Trooperoby (6633)
Trooperoby Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6633

Hú ez nagyon állat volt megint:)

Most tűnt fel, hogy a fények - gondolom a háborús alaptéma miatt - jóval komorabbak voltam, mint Ostravában láttam:))

Jól értettem, hogy DVD-felvétel készült a mai koncertről???

Akkor utólag biztos valaki ki lesz rúgva a bucifeje alól, az elmaradt Number intro miatt ( mintha Debrecenben lettünk volna :) )

Most akkor mennek és egy éven át építik a piramisokat kib...ott múmiákkal:) -mondta Bruce!! Ámen!

Igen, "albatros-mariners": úgy tűnik 13 perc le van foglalva jövőre!:)

Én is nagyon remélem, hogy jövő nyáron jönnek Pestre, meg Debrecenbe, Bécsbe, meg Prágába, az elég is egy nyárra:)

4umos kolléga remélem élvezted ezt a kis kárpótlást!!!

Szegény Bruce brothert fellökte valami haragos gyerek ( Wrathchild alatt elesett, oké bocs ez sovány volt:) )

Hát a zászló az nem volt gyenge! Totálban egy csomó kameraállásból a gyönyörű Magyar Címer!!!

Meg amúgyis nagyon tetszett, hogy milyen sok különböző náció zászlaja lobogott! Iron Maiden!!!!!!!! :)

Nézegettem már hétvégén a Machine Head-et, Slayert, de mindig akadozott a dolog, hál' Istennek Maidenen tökéletesen folyt a muzsika és a kép!

Azért borzasztó, amit az ember nagyon szeret, irtózatos tempóban robog el!

Ostravában több dalnál nagy buzgalommal énekeltem az első versszakokat, aztán belefeledkeztem a látványba, szólókba, meg egyáltalán hogy ott van előttem Steve Bruce és a többiek... és hopp vége a dalnak! A második felét el is felejtettem énekelni néha!:)

És most itt vagyunk megint, várhatjuk Őket újra!

De legalább most csak egy évecske az egész!!!:)

4umos Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6632
ja, azt én is csak lestem, hogy murray szétzúz egy gitárt... gondolom ez nem minden koncerten show elem, vagy ostravában is csinálta?
Előzmény: seabeast (6629)
4umos Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6631

ja, a magyar zászló kellemes látvány volt ott donningtonban az első sorokban! minden esetre akárhogy is ígérték azt az 5 dalt a TNOTB albumról, én most is csak 4-et számláltam... meg ahogy néztem a setlistben sem volt változás, de mintha most 4 TMOLAD számot játszottak volna és nem 3-at. viszont ahogy említette Dickinson, úgy néz ki ezt a ma esti fellépést kiadják dvd-n.

az mókás volt, amikor a wrathchild alatt eltaknyolt, de aztán ülve énekelt tovább! :-)

meg nem értettem minden szót rendesen, de még az elején beszólt ozzy feleségének, sharon-nak elég keményen (cocksucker) amiatt a tojásdobálós incidensért! :-P

seabeast Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6630
nem hinném hogy jönnek, de a környéken sok helyen el lehet majd csípni őket.
Előzmény: KellögeM (6628)
seabeast Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6629
Ez a koncert hihetetlenül nagy volt. Állítom karrierjük egyik csúcsteljesítménye volt, az általam látott összes doningtoni fellépésüket gyalázta. Ki volt téve hifire, brutálisan jól szólt az egész és az új dalok is nagyon megdörrentek.
Képzeljetek el egy olyan koncertet ahol Murray angyali arccal ripityára veri a gitárját az egyik ládán:)Ilyet se nagyon láttam még. Dickinson meg a Wrathchild állat hatalmasat esett a második verze közben, a földön fekve az égnek kalimpáló lábakkal énekelt pár sort haha! Nekem sokat számított az is hogy a vágások rendes tempóban mentek, nem úgy mint Harris dévédéin, amik élvezhetetlen szarkupacok. Szal le vagyok nyűgözve.

abszolút csúcspontok:

different world
these colours dont run
brighter than a thousand suns
children of the damned
wrathchild
run to the hills
Előzmény: seabeast (6627)
KellögeM Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6628
Jaja, ugy néz ki jövöre world slavery tour lesz, kurvajó lenne ha jönnének hozzánk is!!!
Előzmény: seabeast (6627)
seabeast Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6627
Dickinson most jelentette be, hogy jövőre visszatérnek a Downloadra és nyomják a Rime Of The Ancient Mariner-t is.
t-m Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6626

Nálam jó, sőt elöl látható egy magyar zászló is.

Előzmény: Adamwarlock (6625)
Adamwarlock Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6625
nekem nem indul el a lejáccó:(
freestate Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6624

Hm, a Downloados Evanescence koncerten az első sorokban címeres magyar zászló lengedez. Remélem a két óra múlva kezdődő Maidenen is látszani fog.

Screeeeeeam for meeeee Donnington!!!

4umos Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6623
egyébkén tényleg nem értem nálunk miért zárkózik el a média szinte minden szinten a rock zenétől, mikor ha  jól tudom a rock újra most világszerte újra kezd megint nagyon népszerű lenni széles körökben. miért kell nekünk állandóan az ellenkező irányba menni... én csak azt látom, h a környező országokban kik lépnek fel, meg egyre nívósabb fellépőkből álló zenei rock fesztiválok vannak. nekünk meg lassan pironkodnunk kell a sziget miatt is, mert évről évre egyre színvonaltalanabb vagy már b, c, kategoriásnak számító zenekarokat, fellépőket tudnak meghívni.
Előzmény: t-m (6622)
t-m Creative Commons License 2007.06.10 0 0 6622

Maiden esetében ott sem!!!!!!

Előzmény: 4umos (6621)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!