Keresés

Részletes keresés

wacsy Creative Commons License 2004.03.10 0 0 222
Sziasztok!

Rejtő Jenő,KENU és Lórien Úrnője :

Köszönöm a bizalmat:-))
Nem akarnék én személyes ügyekbe belekíváncsiskodni,bár nem tagadom érdekelne a háttere ennek a szövevényesnek tűnő kapcsolatnak:-)
Szóval ha úgy gondoljátok akkor szívesen meghallgatnám a magyarázatot!
Ja és D.G. az 100% hogy nem én vagyok:-)

Képeket majd rakok még fel!

harpokratesz:

Köszi,hogy gondoltál rám az oszkárral kapcsolatban,de sajnos nem láttam:-( Nem tudok én olyan időpontban fentlenni:-)) Aztán reggel meg úgyis hallottam mi volt,utána már nem érdemes leülni ismétlést nézni.
Nagyon örülök,hogy Keanu-t egyre jobban megkedveled:-))

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.03.09 0 0 221
Ez nagy volt :))))))) És egyébként az itt jelenlevők közül szted ki tudja, hogy Bori ki? :))) DG-n kívül, már ha esetleg itt van.
Nem biztos, hogy magára ismer. Hát végülis... annyi suli van, és lehet, hogy mi Írországban vagyunk, csak magyar fórumoka járunk, és DG monogramú személy valószínűleg sok van, még olyan is, akit Dobcsinak hívnak. Na jó. Ezt sztem most hagyjuk abba :))) Nem csodálnám, ha szegény H. és Wacsy a fejüket fogva ülnének a monitor előtt, hogy ezek meg mi a jósitent fecsegnek össze-vissza? :))))
Előzmény: KENU (220)
KENU Creative Commons License 2004.03.09 0 0 220
Mit mondjak, valóban írtó vicces lenne! Egyébként, ha tényleg ő az, akkor így is, úgy is löttek nekünk, ha elolvasta, eléggé valószínű ugyanis, hogy magára ismer...:)) Dehát mit csináljunk, ha érdekli el kell küldenünk. Mégsem mondhatjuk, hogy:" Bocs(i) Wacsy, egészen véletlenül nem te vagy D.G.? Mert tudod, ha igen akkor sajnos nem küldhetjük el Bori igaz történetét." Ugyanis mindkét esetben hülyének nézne minket, akkor is, ha ő az akkor is, ha nem. Egyébként, ha egészen véletlenül ő az, ami persze lehetetlen, de ha mégis...
Gondoljatok bele! Letegeztük... Persze tudom, hogy azt nekünk Lóriennel szabad, de...

Wacsy, ha semmit nem értesz, nem a te hibád!

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (219)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.08 0 0 219
Ha így gondolod... Bár én semmi esélyt nem látok rá, hogy erre a fórumra járjon. Hacsak nem wacsy=D.G., de ez aztán tényleg lehetetlen. Viszont irtó vicces lenne, ha így lenne...:))))
Előzmény: Lórien Úrnője (218)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.03.07 0 0 218
Hát, nem is tudom... de ha igen, akkor ne nyilvánosan, mert még télleg jár a fórumra, és akkor nekem lőttek... :)) Sztem akkor küldjük el neki a Bori igaz történetét. :)))
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.07 0 0 217
Kenu: Jó, majd megkérdezem Lórient is!

Wacsy: tényleg nem haragszom meg pár jó képért!:))) (De valószínűleg más sem...)

Előzmény: KENU (216)
KENU Creative Commons License 2004.03.07 0 0 216
Szia Wacsy!

Jó, hogy újra itt vagy! A történetünk kicsit szövevényes, de azért érthető, ha érdekel, majd elmondom!:)) Jenőt is kérdezheted, ő mindent tud! Légyszi, tegyél föl még képeket!

Jenő,az én engedélyem megkapod, csak Lórient is kérdezd meg!

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.06 0 0 215
Wacsy, ha van még jó kép, igazán nem haragszom meg ha fölteszed!!!:)
A szálak bonyolultak, de azért nem követhetetlenek.:) Annyit mondhatok, hogy Kenu és Lórien Úrnője mohamedánok, és egy közös férjjel rendelkeznek.:))) A részletekbe nagyon nem mennék bele, csak majd ha Kenu megengedi.:)))
Előzmény: wacsy (214)
wacsy Creative Commons License 2004.03.06 0 0 214
Köszi....:-)
Ennyi azt hiszem nekem elég is kell,hogy legyen...

Nem mernék nagyon belemerülni,azt hiszem kevés vagyok ahhoz hogy követni tudjam a szálakat:-))

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (213)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.06 0 0 213
Kenu:Jujj, ez durva! (Mármint a fehér köpenynek az a jelentése amire te gondolsz.) Itt fetrengek röhögőgörcsben!!!!!!!

Wacsy:nagyon jó a kép! A család az csak Kenu és Lórien Úrnője esetében stimmel...:)))

Előzmény: KENU (209)
wacsy Creative Commons License 2004.03.06 0 0 212
Megnéztem reamin linkjét,mostmár tudom melyik filmről beszéltetek.

Előzmény: reamin (210)
wacsy Creative Commons License 2004.03.06 0 0 211
Sziasztok!

Jó rég jártam erre és most úgy érzem magam,mintha egy nagy olasz családba csöppentem volna :-))
Nem győztem olvasni....

Milyen filmről beszéltek Ti itt,amiben Keanu ilyen vagy olyan köpenyben jelenik meg? :-)

És hogy kép is legyen:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

reamin Creative Commons License 2004.03.06 0 0 210
Sziasztok, itt egy másik elôzetes. :-) (Bár szegény Keanu éppen csak feltünik)
http://www.sonypictures.com/movies/somethingsgottagive/
KENU Creative Commons License 2004.03.05 0 0 209
Én is ezt kérdezem! Mikor?????????????? Egyébként, azóta megnéztem egy előzetest, és jelentem, Kenukának van fehér köpenye!
Jenő, Lórien tudjátok, ugyebár, hogy ez mit jelent!:))
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (208)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.05 0 0 208
Szóval akkor mikor lesz ez a film?
Most már nagyon kíváncsivá tettetek.:)))
Előzmény: KENU (207)
KENU Creative Commons License 2004.03.05 0 0 207
Üdv mindenkinek!

Kedves Lórien!

Te nagyon lemaradtál! Az a film, amiben Todnak hívták, szerdán ment az RTL-en! Tényleg nagyon ronda volt a haja, (és a neve) de ebben a filmben még nagyon fiatal!
A Minden végzet nehéz című filmben, ez a magyar címe, játszik orvost! Már alig várom, hogy lássam, ha Harpokratesznek is tetszik, akkor tényleg jó lehet!:)
Nem tudjátok, véletlenül, mikor mutatják be itthon?

reamin Creative Commons License 2004.03.05 0 0 206
Sajnos nem tudom a film magyar cimét. Az eredeti cim Something's gotta give. Én itt láttam tegnap Hollandiában.
Előzmény: Lórien Úrnője (205)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.03.05 0 0 205
Hmm :)) Milyen filmről maradtam le? :)) Szívesen megnézném. Ez csak nem az a film, amelyikben Todnak hívják? Aha, arról hallottam... állítólag nagyon ronda haja van. Vagy nem ugyanarról a filmről beszélünk? :)) Úgy nemigazán lehet bájos :))) És mi a címe?
reamin Creative Commons License 2004.03.05 0 0 204
ôôô, kicsit gondolkodtam rajta és lehet, hogy egyes jelenetekben mégiscsak viselt fehérköpenyt. :-) De azt hiszen én azokban a jelenetekben soha nem a köpenyt néztem :-)
Előzmény: reamin (203)
reamin Creative Commons License 2004.03.05 0 0 203
Nem, nem lesz. Ha jól emlékszem csak zöld köpenyt visel ÉS észbontóan jóképü, szenvedélyes, érzéki.
Tegnap láttam a filmet, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Előzmény: KENU (201)
harpokratesz Creative Commons License 2004.03.05 0 0 202
én már láttam a filmből bemutatót, jónak ígérkezik, és láss csodát, Keanu végre ALAKÍT. érzékenyen és kifejezetten bájosan játssza a dokit, és van fehér köpenye.
kezdem megszeretni, ha ilyen marad a jövőben is.
Előzmény: KENU (201)
KENU Creative Commons License 2004.03.04 0 0 201
Oh, igazán köszönöm kedves Rejtő Jenő! Ha minden jól megy, hétfőn várhatod az újabb adagot!
Képzeljétek, következő filmjében Keanuka orvost játszik! Szerintetek, lesz fehér köpenye???:)))
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (200)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.04 0 0 200
Igen, neki az életét kell adnia értem!!!!!
Úgyhogy MUSZÁJ/MUSS megnéznie!

Egyébként mindenkit megnyugtatok, hogy Lórien Úrnője nem hawaiiozik, mert adtam neki egy csomó munkát (Elizabeth).

Mellesleg Kenu te meg bőszen gépeld a Rejtő-disszertációt, mert igencsak mérges leszek, ha nem csinálod! (Eddig még nem volt okom rá hogy kitomboljam magam, mert szorgalmas vagy, csak így tovább!)

Előzmény: KENU (198)
Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2004.03.02 0 0 199
Hát igen, én hawaii-ozok :))))
Előzmény: KENU (198)
KENU Creative Commons License 2004.03.01 0 0 198
Előszöris megjegyezném, hogy Charlize Theron, aki a legjobb női főszereplőnek járó Oscart kapta már két filmben is együtt játszott Keanuval, hát igen...
Mrs. Jack Sparrow otthon üdülsz még mi tanulunk, hát szabad ezt???:)))))
Majd csak rávesszük valahogy ifj.CJS-t, hogy nézze meg a Mátrixot, hisz különben nem áldozhatja az életét Jenőért!!!
Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.29 0 0 197
Hát eeeejgen, ugyebár eléggé befolyásolható vagyok, nem? :))) (és mi van, ha ő is olvassa... na, többet én se megyek be órára... :))))) sajnos ez túl egyértelmű...

Na, nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre, holnap majd meséljétek el :)) De aztán keressétek is Dobcsit direkt!!! :))
Hát, ha valóban tudná... nem is tudom, sztem vmi pert indítana ellenünk :)) Mint lejárató-kampány :))))

Neeem, REJTŐ!!!!! Azt még nem sütöttük el, csak akartuk, de most már nem lehet!!!! Hát ő olvas, lát a szemével, tudod... Emlékszel? Nem tudtuk megszervezni...

Egyébként nagyon csodálkozom, hogy itt minket még semmiféle moderátor nem rúgott ki.. én más helyében már rég megtettem volna... :)))

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (196)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.02.29 0 0 196
Nos a Bogi-hatás ugyebár nagyon megragadott benneteket.:)))

Ha meg akarjátok szerezni a listát csak nyugodtan, de én most sokszorosítom magamnak a biztonság kedvéért.:)))

Kiváncsi lennék mit szólnátok, ha Dobcsi hétfőn furcsán nézne rátok.:)))

A Márc. 15 ellen semmi kifogásom, de szerintem Ifj. CJS-nek azt kéne mondani hogy GyU. Igaz hogy ezt egyszer már elsütöttük, de meg kéne néznie, hogy hitelesen alakíthassa magát.:)))

Csak nem különangolra kísértünk álmodban Kenu?:))) Ejnye, ejnye... A hangsúlyozást lásd a Bori igaz történetében.

Előzmény: KENU (195)
KENU Creative Commons License 2004.02.29 0 0 195
Tényleg érződik rajtad egy kissé a Bogi-hatás, kedves Mrs. Jack Sparrow, de ezt csak azok veszik észre, akik tudják, mit nézzenek, ugyebár...:)) Így például én is!
A lista föltevésének ötlete nekem sem tetszik túlzottan, meg nyugodhatsz! Meg kell szereznünk a listát, nincs más megoldás!
Én nemrég a Súrnőkkel álmodtam, nagyon furi volt, elkisértek az egyik különórámra, vagy mi...
Na, majd holnap mélyen Dobcsi szemébe nézünk, és így fényderül majd az igazságra!
Március 15. eddig nekem is megfelel.
Előzmény: Mrs Jack Sparrow (194)
Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2004.02.29 0 0 194
Hajjjaj, de KENU, ha Mr. Howard fölteszi azt a listát, az nem csak téged kompromittál ugyebár.. mert mi ugye megyegyeztük :) Pár kivétellel... (ajjaj, Bogi nagyobb hatással van rám, mint gondoltam... nagyon föltűnő?)

Neeeem, nem, Dobcsi nem lehet ezen a fórumon. Hát figyelj, majd úgyis megtudjuk, legközelebb holnap :)) Ha furcsán néz ránk, illetve, rád, kedves KENU, akkor jár a fórumra :)))
Egyébként ma Dobcsival álmodtam. Azt hiszem táncolt... valami horror volt... :))

Márc. 15 eddig jó. Csak közbe ne jöjjön vmi.

KENU Creative Commons License 2004.02.28 0 0 193
Jenő! Milyen jó, hogy itt vagy! Épp most teszem lemezre neked a Rejtő-disszertáció eddig elkészült részét!:)))
Tudod, hogy ifj. CSJ és a Mátrix nem igazán jönnek ki egymással, de, ha te ráveszed, hogy jöjjön el, én szívesen látom március 15-én! A listát tekintve, hát...félek, hogy Harpokratasz végleg kiborulna! Egyáltalán mit gondolna rólam? Ám, ha akarod, végülis nálad a lista...
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (192)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!