Köszi! De azt is megköszönném, ha elárulnád, hogy kell felrakni, hogy korrekt legyen (aláhúzással, rákattra elinduljon stb) Már minden féleképpen próbálgattam, de nem jött össze, persze tudom csak azt az egyet nem amelyik a megfelelő :)))
Szerintetek kit érdemes játszatnom a héten Fantasyn az irányitok közül? 3 irányitom van, Matt Cassel aki Seatle ellen játszik, Drew Bress aki Atlanta ellene vagy Jay Cutlert aki Kansas City ellen? Cassel 2hete 42 pontot, multhéten 39 pontot dobált össze, ezután tettem be Bress helyére és ezena héten amikor számitottak volna a pontjai, dobott nekem -2 pontot !!!!!! :D Köszönöm neki igy utólag is :D Csonti vagy valaki aki "ért" hozzá?:) Megköszönném mert 4. meccsemet bukom egymás után és 8-1es volt a mérlegem előtte :(
Week 13: Detroit Lions - Tennessee Titans 10-47 Dallas Cowboys - Seattle Seahawks 34-9 Philadelphia Eagles - Arizona Cardinals 48-20 Buffalo Bills - San Francisco 49ers 3-10 Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens 3-34 Cleveland Browns - Indianapolis Colts 6-10 Green Bay Packers - Carolina Panthers 31-35 St. Louis Rams - Miami Dolphins 12-16 Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints 23-20 Washington Redskins - New York Giants 7-23 San Diego Chargers - Atlanta Falcons 16-22 New York Jets - Denver Broncos New England Patriots - Pittsburgh Steelers 10-33 Oakland Raiders - Kansas City Chiefs 13-20 Minnesota Vikings - Chicago Bears 34-14 Houston Texans - Jacksonville Jaguars
Kiderült, hogy a Giants elkapója, Plaxico Burress lába Manhattanben, egy night klubban sérült meg, egészen pontosan a latin negyedben, a Radisson Hotel 15.000 négyzetméteres éttermében, amely persze bárként is üzemel. A New York Post beszámolója azt írja, hogy a biztonsági őrök feltartóztatták az elkapót, aki beismerte, hogy töltött fegyver van nála. Az egyik őr biztonságos helyre kísérte, és Burress elkezdte kiüríteni a tárat, miközben bort iszogatott. Ezután elkezdett hadonászni a vélhetően üresnek hitt fegyverrel, és ekkor lőtte combon magát. A Giants játékosa megakadályozta a biztonságiakat abban, hogy mentőt hívjanak, egy barátja vitte el a helyi kórházba. Az ESPN értesülése szerint a golyó Burress jobb combjában bőrt és izomszövetet sértett, eret nem talált, csontot nem tört.
A csapat megerősítette a sérülés hírét, a körülményekről viszont nem nyilatkoztak: „Tudunk arról, hogy Plaxico múlt éjjel egy valószínűsíthető baleset során megsérült. Az eset után rövid idővel már fel is vettük vele a kapcsolatot. Az elsődleges az egészsége, az épsége, és a körülményekhez képest, mondhatjuk, hogy megnyugodtunk, hogy (helyi idő szerint) tegnap délután 2 óra körül kiengedték a kórházból.”
A rendőrség kijelentette, hogy Burress ellen vádat emelnek, ha kiderül, hogy nincs New York államban kiadott fegyvertartási engedélye. És az elkapó számára itt jönnek a gondok. Mármint a combját ért lövésen kívül. A New York Post szerint Plaxico Burress nem rendelkezik New Yorkban érvényes engedéllyel, a floridai engedélye is lejárt májusban. A hírek szerint a töltött fegyver Burress tulajdonában volt, amiért legkevesebb 3,5 év börtönbüntetés jár. 2006-ban New Yorkban szigorodtak a fegyvertartás szabályai, a következő évben elindított kampány üzenete nemes egyszerűséggel az volt, hogy aki illegálisan tart fegyvert, az kivétel nélkül egészen biztosan börtönbe kerül.
Burress kérhetett volna fegyvertartási engedélyt, de mint tudjuk, nem a törvénybetartásról, szabálykövető magatartásról híres. Mindegy, hogy ki állította fel a szabályokat, a társadalom, vagy a munkaadója. A Giants és a liga is rengetegszer megbüntette, a fizetetlen parkoló cédulától az adótartozásig mindennel meggyűlt már a baja. Érdekes lesz látni, hogy ezt az ügyet hogyan ússza meg. Ha a „kivétel nélkül” egy olyan elkapóra is igaz, aki a Super Bowl-on elkapta a New York győzelmét jelentő touchdown-t, akkor Burress-nek a combjában lévő lyuknál jóval nagyobb gondjai vannak.
Bill Clinton : Ez tövig bekapta, bazzeg ! Bill Gates : Ez lefagyott, bazzeg. Neil Armstrong : Én oda ki nem megyek, bazzeg ! Teller Ede : Ez kurva nagyot robbant, bazzeg. Széchenyi : Ez kurva nagy terv, bazzeg Bell : Ez megszólalt, bazzeg. Amundsen : Itt kurva hideg van, bazzeg. Lehel : Ez eltört, bazzeg. Mátyás király : Ez az igazság, bazzeg. Noé : Ez kurvára esik, bazzeg. Ádám : Ez megeszi, bazzeg. Galilei : És mégis mozog, bazzeg. Columbus : Ha ezt előre tudom, el sem indulok, bazzeg ! Newton : Hát nem pont a fejemre esett, bazzeg. Zrínyi Miklós : Vaddisznó ? Szelíd ez, bazzeg. Bell : Qrvára utálok levelet írni, bazzeg. Hunor : Hol ez a kurva szarvas, bazzeg. Néró : Na végre már nem fázom, bazzeg. Julius Caesar : Te is fiam, bazzeg. Dózsa György : Hé, ez forró, bazzeg. Nixon : Sose jönnek rá, bazzeg.