“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Méghozzá azért, mert.... "A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően."
Nos, ez ide is érvényes.
Szóval ha Regina, vagy én megtehetjük, hogy xy-t ab ovo be se engedünk a topikba (a femibe, vagy ide), akkor szerinted kell valamiféle különös alkalom (és azt most hagyjuk, hogy alkalom az éppenséggel akadna jócskán!), hogy téged kitegyelek innen?
Nem, nem kell.
És mégis itt vagy. (Ráadásul épp tiltás alatt egy másik nicken, amit egyébként egyáltalán nem veszek jó néven.)
Mit véded libsi kekec azt, aki láthatóan agresszívan FENYEGETI A GÖRDESZKÁVAL A RENDŐRÖKET? Azt vártad, hogy hagyják magukat a rendőrök megverni? Na, ilyen az összes libsi mártír. Azt hiszik nekik mindent szabad és ha megálljt parancsolnak nekik, akkor visítoznak a világba bele, hogy nekik jogaik vannak. Gondolom kekec örülnél, ha téged fenyegetne gördeszkával, és a te autód visszapillantó tükrét verné le vele.
szende szundi Szendi, a mindenhez IS értő vitaminpápa, dietetikusfitnesszguru és a férfiszépség etalonja!
(és bülbül szavú valamint édes leheletű)
Szendi Gábor (Esztergom, 1954. október 29. –) programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus - ez bölcsészkari képzés, semmi köze az orvosegyetemhez!
No nem azzal, hogy a durvának IGAZÁN nem minősíthető (ejnye & nono!) VISSZAszólásért nekem is kijár egy nap (elvégre agyon is lövethetted volna), hanemhogy gágogi kap egy hetet!
Mire egy nő nyugdíjba megy 40 év után már régen nyugdíjas korú. Ne feledd! A nők képzettebbek mint a férfiak. Több a diplomás. És a 40 éves női kedvezményes nyugdíjába nem számítják bele a képzési időt. Míg az öregséginél igen. Így fordulhat elő, hogy az öregségi nyugdíjkort elérve rengeteg férfi még 40 évet sem dolgozott.
Ne reménykedj. Az EU libsi egyensúly nem fog kibilleni. Én biztosra veszem, hogy kötvetlen a választások előtt bárányként viselkedve hirtelen felfedezik a népeket.
Meg aztán ne feled. Ha mégis kibillenne addig, még ebben a ciklusban keresztülverik a migráció legalizálását. A migránsvízummal már keresztül is verték.
Az oktatás lezüllesztésének a kapitalista libsi oktatás az oka. A diákoknak semmi kötelezettsége, de joguk van az ómigráns gyerekeknek a tanárokat verni.
Az egyetemi oktatás is lezüllött. A sok felesleges büfészakkal. A gazdasági oktatás sem arról szól, hogy optimális gazdálkodást tanuljanak a diákok, hanem a kapitalisták profitéhségét hogy szolgálja ki.
Világjelenség, hogy a diákok nem tudnak írni. A szent Kütyűket nyomkodják órán. Ez a diákokat hülyének gombnyomogató robotokká neveli. Ezt nem a tanárokon kell számon kérni. Hanem azokon a multikon akiknek érdeke a fogyasztó hülye robot.
Azért annak idején számítógép nélkül is tökéletesen működött az egészségügy.
Valahogy az orvosok jobb diagnoszták voltak. Ma, amit a gépek pluszt adnak ezerszeresen elveszi a multik világszintű élelmiszeripari, levegő, víz mérgezése.
A maszopszadesz által bezárt kórházakat pótolni kell. Én például a magyar orvosi egyetemre nem engednék senkit addig, míg a betegágy mellett betegápolóként nem húzna le 4-5 évet. Utána az egyetem után, ha külföldre akarna menni a taníttatásának, az ösztöndíjának a sokszorosát fizettetném vissza vele. Egyből nem lenne, sem orvos sem ápolóhiány.
Az, hogy a Szendi Gábor a férfinem árulója, szégyene, leköpnivalója. Feminyista tenyészpéldány.
A vele készített riport után (jutyub) érkezett kommentek közül egy:
Borits Péter1 éve (szerkesztve)Gondoltam bele hallgatok, de kb. addig sikerült, hogy "a férfi nem fejlődő képes". Nem akarok túl sokat írni, de kb. összegezve: Kívánok tököt is az egó mellé (persze nem épp háborúra sarkalva...)! Kívánom, találja meg szívét, biztonságát, boldogságát, azaz a benső nyugalmát, pont a fentebbiek ezáltali elcsendesítésével (is...)! Kívánom a tesztoszteron megfelelő helyének megtalálását (gyakorlatilag ez pont a "tök az egó mellé"...), és ezek után kívánom, hogy tudja saját nemét is becsülni...bár ekkor már nem fog kelleni erre külön kitérni... Továbbá, jómagam férfiként nem akármilyen módon láttam megváltozni, fejlődni. Apámat is láttam, sok más férfit is (míg gyakran pont, hogy nőket nem). Csak alázat kell hozzá, ami pont, hogy az erősebbeknek van több. + Az ember mindig magából indul ki!... Nem a tesztoszteronnal van baj. Az egóval van baj. Nem csak a férfiakéval és nem is csak az erősekével(!)... Napokig tudnám folytatni, de ez már nem az én dolgom...
Úgyhogy aki nem veszi meg a szemetit, az spórolt háromezerpárszáz forintot. :))))
Itt is. Alapvetően értelmesnek tűnő emberek úgy beszélnek egymással, amit már nem lehet
emberinek mondani. Aki így szólalt volna meg a lenézett parasztok között csak egyszer is, az abba a faluba soha az életben nem tehette volna be a lábát.
A meglévőeknek kéne jobban és stabilabban működniük.
Nincs elég memória számítógépekben a futtatott programokhoz, nincs ezekhez megfelelő helyi szerver. Nincs normális nyomtató. Nincs a nyomtatóba papír!!
Egyre több a beteg, az embereknek nincs megfelelő egészségügyi alapképzettsége.
Az érettségizett alig tud olvasni. Nem tudnak elfogadható helyesírással írni!!
Némelyik nem érti a beszédet!!!! Nem ismer szavakat!!!!!!!!