Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Troliótló jár (056) a 3A-án. A 46X az milyen járat? Nagyállon látam 21:58-kor. Ispotály utcán is marják az asztfaltott a kábeleknek. Elég sötét van a Nagyállomás épület előtt a lámpák nem mennek a napokban biztos kiveszik onann.
Ma először utaztam torlin, mióta július 01-je óta újra forgalomban vannak. A 377-es psz-mú trolival utaztam, a 4-es vonalon volt kint délelőtt. A külső kijelzője működött, a belső kijelzője is habár, mint már valaki írta előttem elég furán ugyanis, amikor kiírta, hogy Bányai Júlia Általános Iskola, valahogy így sikerült: 4-Segner tér-DBányai Júlia Általános Iskola. Szóval egy kicsit fura, de legalább működött. És kivételen most a hangszórók is jól be voltak állítva.
A Füredi úton a Doberdó fele a jelzőlámpa előtt halt meg '123, mögötte egy ITK-s kocsi, hatalmas dugót okozott, a Tűzoltóság és Füredi út távot 10 perc alatt tettük meg.
Nagyálló fele meg akkora szerencsém volt, Plázánál mentünk át a sineken, mellettünk a "kis" CAF, nagyon bejön ez a villamos. :))
Életemben először ma kora este felszálltam egy trolira, méghozzá a 382-es Trollinora. A 4-esen mentem vele egy kört, az utastájékoztató jól működött, a kijelző legalábbis nekem így elsőre most kifogástalannak tűnt, a bemondás viszont elég halk volt. Volt a Széchenyi utcán egy ellenőr is a járművön, nem történt komolyabb probléma, nem bliccelt senki. :D A 401-es Ikarust én is láttam 3/4 6 után a Hajnal utcán elszáguldani a Köztemető felé, meglepődtem, hogy este is kint van. Több trolin amúgy nem működtek a kijelzők.
Egyrészt arra, amit írsz (illetve én a hátsó csarnokra gondoltam, nem arra, amit még a felújítás előtt laktak be a villamosok), másrészt pedig csak sejtem, hogy a DNyBV fűtőháza is akörül lehetett az '50-es évek előtt.
Vonatpótlóra pont a legrosszab buszt adták ki. Ilyen volt a keresztesi vonalon is majd megfulladtunk benne. 401-es trolival mentünk egy kört jó gyorsan megy:)