Keresés

Részletes keresés

toth0816 Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2122

Írtam ha érdekel a lehetőség irj az e-mail címemre mert nem sztném kiadni az illetőt akit fel hívhatsz és ő megmondja neked hogy hol az iroda ahova bemehetsz(de ha kérhetlek tisztelettel beszélj vele,ne olyan stilusba mint velünk)ja és franciaszáma van!!

Remélem szerencséd lesz és nem minket terolizálsz,én is voltam nehéz helyzetbe,de ember maradtam,de neked egy kicsit érdekes a modorod!

toth0816 Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2120

ACTERIM,irtam az építőiparban van!!!

toth0816 Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2117

Bocsi igazad van,kell vagy nem?

Előzmény: Törölt nick (2116)
GrG Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2115

Értelek, köszi.

G

Előzmény: tessloff (2114)
tessloff Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2114

A vonatos atszallasok meg nem annyira veszesek. Nemetorszagban (azt hiszem Svajcban is) mar a vonaton meg tudod kerdezni honna indul a kovetkezo vonatod, sot a DB altal forgalmazott internetes jegyekre ra is van nyomtatva. (talan a hagyomanyosra is de mar lassan masfel eve, hogy nem a peronon dolgozom igy kopnak az emlekeim)

Előzmény: tessloff (2113)
tessloff Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2113

A buszt egyszer probaltam BP Nizza utvonalon, tobbet nem. Ugyanugy nem lehet aludni mint egy ejszakai vonaton ami sok helyen all meg,  es raadasul csak kb 4 orankent tudsz felallni kinyujtozni amikor soforvaltas van.

Előzmény: GrG (2110)
toth0816 Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2112

épitészmérnök!

Nem tudom mire vagy kiváncsi,de az INTERIM igen is építőiparra szakosodott,a férjeméknél is dolgoznak egy jó páran.

Sokat költöznek,de 1 melóhelyen dolgoznak a miértet nem tudom(de állitolag a szállás dijakat akarják leredukálni.

Írj privát üzeneted addig megkeresem egy AKTERIM-es elérhetőségét,magyar,de hátha el tud irányitani,az irodákba.

Ennyit tudok segiteni a többi rajtad múlik.

Üdv Vera

Előzmény: Törölt nick (2101)
tessloff Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2111

A legtobb interim iroda specializalodik valamilyen tevekenysegre, de neha elofordulnak mas jellegu munkak is egy irodan belul, de azt szerintem meg tudjak mondani, hogy a halozaton belul kik foglakoznak az epitoiparral. Ha mas nem marad a weboldalukon is meg lehet adni keresesi feltetelkent, hogy az epitoiparban keresel melot....

ADECCO BTP

Manpower BTP

Randstad BTP

ADIA BTP

Illetve a nagy Google testver az interim es BTP szavakat beirva 5 970 000 talalatot jelez (0,17 masodperc alatt) amit termeszetesen szukithetsz foldrajzi koordinatak megadasaval (a BTP a Batiment Travaux Public roviditése ami az epitoiparnak felel meg)

GrG Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2110

Két kérdés

1. Nincs buszjárat? Londonba volt egy időben (vagy még van)? Tudom borzalmasabb mint a vonat, de ugyanakkor lehet megúszod átszállás és megállók nélkül.

2. Decemberben biztos sokan mennek haza kocsival (oké tele ajándékkal meg minden), de lehet, hogy valaki elvisz némi hozzájárulásért

G

Ps: anno én elég sokat stopoltam, mert imádtam, meg lehet próbálni azt is, ha nem időre mész...

Előzmény: tessloff (2107)
piela Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2109

Ohlalaaaa...! :)

Tényleg sok szerencsét! :))

Előzmény: Törölt nick (2108)
tessloff Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2107

Hello!

Belfoldi viszonylatban (Fr.o) 3 honappal elore lehet jegyet valtani, nemzetkozi viszonylatban talan 6 honap. Kozvetlen vonat nincs Parizsbol hazaig, valahol mindenkeppen at kell szallnod. Szemely szerint egy Munchen-i atszallassal probaltam (Parizs 15h24 aztan este 10 fele Munchen BP de ezt a verziot nem nagyon ajanlom, mert az ejszakai vonat Ausztriaban tul sok helyen all meg (nekem nem sikerult sokat aludni). Jegyarakrol nem tudok tajekoztatast adni mert en 20€-t fizettem osszesen (vasutas leven csak helyegyeket kell fizetnem). A jegyarkepzesben a ceg a yield management elvet alkalmazza mint a legikozlekedesben. A foglalasi idoszak elso napjaiban van egy bizonyos szamu kedvezmenyes jegy aztan mikor ezek elfogytak teljes aron aruljak oket, ha egy bizonyos ido utan a vonat meg mindig ures akkor ujabb akcios jegyeket dobnak piacra, hogy megtoltsek a vonatot. Szerintem a december 23 nem tartozik azon idopontok koze amikor nehez lenne megtolteni egy vonatot. De kihangsulyozom megegyszer: ez az en szemelyes velemenyem aminek semmi koze nincs a ceg arpolitikajahoz.

Az utvonaltervezeshez ajanlanam a Deutsche Bahn oldalat, nemzetkozi szinten ok a legjobbak. (Anno mikor vonatoztam rajtuk keresztul sikerult konkret infokhoz jutni, mert a ceg foglalasi rendszere keptelen volt egy Munchen Budapest utvonal megjelenitesere.)

Lehetseges utvonalak:

Parizs - Frankfurt - Becs - Budapest csak nappali jaratok kb 17-18 ora

Parizs - Munchen - Budapest (Munchen Bp ejszaka)

Parizs - Zurich - Budapest (Zurich Bp szinten ejszaka)

Előzmény: mennék (2094)
piela Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2106

Kedves építészmérnök!

Még véletlenül sem okoskodni szeretnék csak 1-2 gondolatot megosztani Veled.

Elsőkörben szerintem célozz be 1 maximum 2 országot ahol eltudod képzelni, hogy ott élj vagy dolgozz.

Kicsit olvass utána az ottani szokásoknak, az elvárásoknak és aszerint készítsd el az önéletrajzod, aszerint

próbálj meg munkát keresni, illetve a munkáltatókkal felvenni a kapcsolatot. (Bizony-bizony, Franciaországban

például franciáskodnak!)

Az én személyes véleményem pedig az, hogy ezt a "küldjön sms-t" meg "hívjon fel" dolgot felejtsd el! Te vagy az,

aki munkát keres, Te vagy az, akinek telefonálgatni kell és érdeklődnie és ugyan lehet, hogy régimódi vagyok

(bár még a 30-at sem töltöttem be) de elképzelhetetlennek és komolytalannak tartom, hogy valaki sms-en

keresztül bonyolítson le ilyen jellegű ügyeket.

Remélem nem bántottalak meg és sok szerencsét kívánok a munkakereséshez!

További szép napot!

GrG Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2103

Szia

Minek köszönhető ez a szép és nemkevésbé feltünő piros szín?

GrG Creative Commons License 2011.06.30 0 0 2102

Szia

Magyarországon díjazzák, hogy franciául szólsz hozzájuk, Franciországban inkább az elvárják igét használnám....

De persze lehet, hogy csak nekem van rossz tapasztalatom ezen a területen (is)

Előzmény: MmeErrant (2100)
MmeErrant Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2100

Ne szégyenlősködj. Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon díjazzák, ha valaki megszólal a nyelvükön.

Talán a Francia Intézet, ha pesti vagy. Biztos belebotlasz a könyvtárban valakibe, aki beszélgetne veled.

Előzmény: chendo (2098)
chendo Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2099

Vacances!!! pláne idiot!

chendo Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2098

Az az igazság, hogy amikor tavaly elkezdtem elég nagy motiváció volt ,hogy júniusban

megyek megint Korzikára. Aztán idén tavasszal amikor kiderült,hogy ez nem valószínű

egy kicsit elhanyagoltam.

Most viszont pár hete megint elővettem és gyötröm magam!

A legnagyobb problémám,hogy nem kapok visszaigazolást.

Jó ez a CD hallgatás meg gyakorlás de érzem, hogy nagyon kellene már beszélnem

valakivel.

A lányom iskolájába jár két francia-magyar gyerek és mindig a francia apuka jön értük.

Hónapokig szuggeráltam magam, hogy megszólítom de egyszer se mertem.

Most meg ugye kitört a vacanses..

Ha tudsz valami segítséget, előre is merci!! :)

Előzmény: MmeErrant (2097)
MmeErrant Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2097

Szia!

Sajnos nem ismerem.

Én G. Mauger nyelvkönyvvel kezdtem.

Alább találsz linkeket, nézd meg. Meghallgathatod, feladatok vannak.

http://www.ringpercek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=378&Itemid=378

Itt hetente küldnek mail-ban feladatokat.

Van még egy-két jó oldalam, ha gondolod holnap elküldöm.

Hogy haladsz a tanulással?

Előzmény: chendo (2095)
GrG Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2096

Szia Uram,

Az az igazság, hogy olyan napokon mint a mai, amikor a főnököm és a kisebbik lányom versenytordít (ez utóbbi következtében persze az asszony is engem talál meg) elgondolkozom azon, hogy az általad ajánlott szanatóriumban hány nap pihenést engedélyeznének nekem.

Mondjuk, ha odamegyek a kapuba és jelentkezem, hány nap múlva zavarnak el? Orvosilag 100as vagyok (reporvosim van), fizikalag viszont egy elhízott lusta lajhár szintjét hozom viszont több európai nyelven tudom a miatyánkot és folyékonyan káromkodni (franciául pont nem- zagschon...)

Szóval szerinted kaphatok ott egy pár napra szállást és megértő, türelmes közeget??

Előzmény: Dobri (2058)
chendo Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2095

Szia!

Átlibbentem ide utánad a Korzika topicról. Látom, hogy nyelvtanulással kapcsolatban is

tudsz egy-két okosságot.:)

Én 8 hónapja az" ASSIMIL franciául könnyűszerrel"-ből tanulok.

Ismered-e esetleg és ha igen van-e róla véleményed?

Előzmény: MmeErrant (2080)
mennék Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2094

Kedves Tesslof!

Milliárd bocs stb., már megint off vagyok. Vonatos kérdéseimhez nem találtam topicot. A repülőjegyet most kéne megvennem, viszont nem szeretnék a külön vonatjegyért egy vagyont fizetni.

Mennyi esély van rá, hogy december 23-án délelőttre sikerül olcsó vonatjegyet vennem Párizsból?

Előre is köszönöm!

(Nagyon sajnálom, így kellett volna elsőre is megírnom! )

mennék Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2093

Én vagyok a hibás! Kapkodtam. :( Oda kellett volna írnom, hogy kizárólag Tessloff-hoz szól a kérdés. Többször vettem már jegyet, itt speciális az időpont ezért érdekel mire számíthatok.

Mielőtt bárki követné a tanácsodat: Nem a MÁV a megoldás. Az interneten pillanatokon belül megveted a francia vasúttól (SNCF) a jegyet. Aki szívesebben vásárol személyesen az keresse meg a TENSI Holiday-t. Igaz nincs túl jó tapasztalatom velük. Telefonon érdeklődtem érdekes módon ők nem látták ugyanazt az akciós (prems) jegyet ami ott virított előttem a képernyőn.

Előzmény: Törölt nick (2054)
GrG Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2092

Imádom ezt a fórumot. Kb havonta kéthavonta jön egy önjelölt forradalmár/emigráns/népművelő és kioszt mindenkit, hogy 1 miért nem segített már, 2 miért nem 5 percen belül, 3 miért nem válaszolt arra a kérdésre, aminek se értelmét se lényegét nem érti senki csak a kérdező. Ha ehhez hozzávesszük, hogy egyébként holnapra kéne meló és szállás (úgy hogy a kettő különbözete minimum 2-3000€ adjon ki pozitivumban havonta), akkor érthető, hogy milyen lusta trehány bagázs lakik itten.

Kedves mérnökúr, sajnos én itten egy kicsit elszigetelve élek (mint azt korábban taglaltam - keressen vissza, ha ideje engedi) gyakorlatilag a pizza és sushi szórólapok szintjén mozgó francia nyelvtudással (najó bevallom a telefonos rendelés még nem megy tökéletesen inkább weben át rendelem a kaját) és minimális kapcsolattal az olyan drága és kedves és segítőkész franciákkal. Pedig többször elhatároztam már, hogy elmerülök a francia nyelv és lélek rejtelmeiben, mint anno kisgyerekként a homokozó (nem félreérteni) iszapjában homokvárépítés közben, de józan eszem és az erkölcsi agályaim mindig meggátoltak benne (na meg az kötél/időhúzás, amit a főnönök és a feleségem/családom folytat a - i.e. maradj még bent este 7ig ezt megcsinálni >< gyere haza 6kor segíteni a gyerekekkel).

Szóval épp elméjű segítséget tőlem ne remélj (egyrészt nincs épp elmém - másrészt nagyon speciális helyzetben vagyok, mondhatni atipikusan mint egy jobb fajta influenza), de ha valami olyan van, akkor persze szólni fogok (mint a múltban is).

Ajánlom magam öszinte tisztelettel,

hű szolgája

Vitéz al- és felsővégi Tóth-Kovács Jeromos

MmeErrant Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2091

:)   Na a többi idegenbe szakadt sem különb mint mi :)   2 helyen kiosztották, a többiek nem reagálnak a hírdetésére. (még)

Szerintem annyira építőmérnök, mint én agysebész :)

Előzmény: Dobri (2090)
Dobri Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2090

Amint látom elég kis durcás alak vagy,így az általam kora délután ajánlott céget nagy ívben kerüld el a saját testi épséged érdeke miatt!:)Elég hamar kellemetlen meglepetés érne.:)))

Előzmény: Törölt nick (2075)
toth0816 Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2089

Köszi,és átadtam:-)

Előzmény: MmeErrant (2088)
MmeErrant Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2088

Ment a mail.

Előzmény: toth0816 (2084)
piela Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2087

Ok, úgyis most beszélünk skype-on, majd elkérem! :)))

Előzmény: MmeErrant (2086)
MmeErrant Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2086

Verának küldöm, mert nem akarom "kicimkézni" magamat :)

Előzmény: piela (2085)
piela Creative Commons License 2011.06.29 0 0 2085

Igen, adjál!!! :))

Előzmény: MmeErrant (2083)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!