Az SB-600-at sehogy nem akarja elsütni a Metz vaku. Pedig az SB-800-at elsütötte. Esetleg van valakinek ötlete - tudom, látatlanba nehéz - hogy mit csinálhatok rosszul?
SB-600 eddig nagyon tetszik, bár van egy-két dolog... Pl nem tetszik a vörösszem-hatás csökkentése, azt tuti nem fogom használni. Tök idegesítő. Metzet a múltkor lemerítettem, úgyhogy az még töltés alatt van (mert az elfelejtettem), délután 3-ra lesz kész, akkor majd meglátjuk mennyire szeretik egymást...:)
Minden nap találkozom odavaló emberkékkel, akiket igy vagy úgy rács mögött látnék... persze ez is nézőpont kérdése... lehet, hogy az állatok úgy érzik a rács túloldalán, hogy ők a szabadok... fene tudja...
Nah, most hogy eljutott hozzám egy kellemetlen információ (konkrétan ez), változtattam az elképzelésemen és itthon vásároltam egy 50es fixet (+UV szűrőt) és egy SB-600-at! Vaku tölt, a kedvencem pedig egy álom! :)) Szóval állatkertezés? Akkor legyen hétvégén? Nekem vasárnap esküvőt kell fotóznom, de szombaton tőlem lehet! Vélemény? Vagy toljuk?