Ott nagyon kevés hozzászóllás van, sajnos szinte kevés. De az még nemrég indult. El szoktam olvasni mert a tanulság fontos. A negativumokat is értékelem.
Na megírtam a színházi élményeimet is és emélen elküldtem a www.civishir.hu-ra. Vagyis inkább iméleztem . Most itt nem mondom el a heppiendet, mert akkor lelövöm a poént ami ott van.
Lajkó Félix c fellépett a Jutu 2-vel?? Speciel én a fogorvasi székben nem tudnék meditálni, akár a fogtündérnél van, akár otthon, ott én be vagyok sz.....izé, parázva, de nagyon. Mondhatnám úgy is, hogy rágom a nyelvemet a félelmetes szituációtól, és nem a lidokalintól.
Jogos, én meg még nagyobb koromban is, amikor bejött a GYROS elnevezésű ételvariáció, és mikor ki volt írva egy helyiség címéül ez a szó, én meg voltam győződve, hogy úristen, mekkora nemokosak, hogy a GYORS szóban (gyorsétteremre asszociáltam) felcserélték az r és o-t.
kicsigyermekkoromba énis sokáig meditáltam azon, hogy a Boneim együttest (Rárárászputyin) azt mér Boniemnek mongyák? vagyis hogy fölcserélték az ei-t ie-re. nem értettem asztán később már igen.
Jutu 2, ez nem igaz! Én úgy c jártam hú, de sok éve, hogy nem angolt tanultam és szóval, mikor mondták a rádióban hogy jutu, az oké volt, meg előre felismertem a harmóniákban gazdag melódiát, szóval rendben volt potimálisan. Ugyanakkor mikor megláttam a kirakatban a kazettát, hogy U2, én ezt alighanem nem vontam szinkronba. És olyan soká c jöttem rá, hogy az U2 és a JUTU az egy és ugyanaz, mint ide Jerizsálium. Úgyhogy kongrétan megértem Bélát... sőt, ő már c közeljár az igazsághoz, mert utánnaírta a 2-t.