Keresés

Részletes keresés

reamin Creative Commons License 2004.03.14 0 0 235
Sziasztok, köszönöm a pozitiv visszajelzéseket, akkor itt van még egy pár adat és érdekesség:

1993-ban Keanut letartoztatták ittas vezetésért.
1995- ben a világ 50 legszebb férfija közé sorolta a People Magazine.
1997-ben jelölték a Top 100 mozisztár közé az Empire Magazine-ban.
1999-ben Carrie-Ann Mossal járt
2001 novemberében a TOP 25 legszexisebb férfi közül a 11. helyet szerezte meg.

Imádja a szalontáncokat.
Motorja egy 1994-es Norton-Combat.
Keanu a nevét nagybátyjától kapta.
Mostohaapja Paul Aaron film- és szinházi rendezô
Keanu fél a sötétben. [ megj : De szivesen fognám a kezét :-))))) ]
Többek között korcsolyaélesítô munkakörben is dolgozott
Kanadában egy tészta bolt vezetôje is volt.
Az apja geológus. Heroin eladásért 2 évet ült börtönben
Anyja jelmeztervezô. Többek között Alice Cooperé is.
Hobbija a szörfölés és a lovaglás is.
A hasán lévô sérülést a Topanga Canyoni Demon Run" során szerezte, amikor is nekirohant egy hegynek. (A hegy gyôzött.) Egy hétig feküdt kórházban törött orral és leszakadt léppel. Az egyik mentôs Keanu szállítása közben véletlenül elejtette a hordágy egyik végét. Keanu igy emlékszik vissza: "Nevetnem kellett, de nem kaptam levegôt".

Keanu kanadai állampolgár és kanadai útlevelet használ. [ megj: Ez nekünk egyértelmü, nekik nem.]

KENU Creative Commons License 2004.03.14 0 0 234
HB...hát, igen. A magam részéről én is imádom ezt a két betűt, bár, mint bizonyára sejted, nem ugyan azért, amiért te...:)))
Keanu egyébként nekem nagyon is tetszik szakállal, ezért is szeretem annyira a Sok hűhót...! (De azért Pali kalóz se semmi!:))
Lóriennek már mondtam, mondom hát most neked is:
2004. MÁRCIUS 19-ÉN PÉNTEKEN 20:05 PERCKOR AZ MTV1-EN LESZ AZ ÖTÖDIK ELEM CÍMŰ FILM! SZIRIKE (Gálffy László) JÁTSZA ZORGOT!
Mindenki másnak is ajánlom, nagyon jó!
Ja, és Jenő játszik benne még valaki, akin szerintem meg foktok lepődni, ha még nem láttátok a filmet, Lórien és te, mert én is alig jöttem rá!
Holnap...beépülünk!
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (233)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.13 0 0 233
Reamin: ez az életrajz irtó érdekes. Ilyeneket még írhatnál.:)))

Kenu: De igen, Dobcsi is pasi, de én HB-t favorizálom. Egyébként az egyik képen Keanunak Dobcsis szakálla van, gondolom, ezt te is észrevetted.:)))

Ha már más pasiknál tartunk, neked van egy kb. 15 főből álló listád. Én a magam részéről még hozzátenném mondjuk RJ-t, KB-t, GD-t, RG-t, mert ők UGYEBÁR a kedvenceim, és még van sok, csak most per pillanat nem jut eszembe...

KENU Creative Commons License 2004.03.12 0 0 232
A képek nagyon jók, reamin! Nekem megvan a karácsony körül megjelent, róla szóló életrajzi könyv, de még nem volt időm elmélyedni benne, te pedig egy csomó érdekes dolgot írtál!:)))

Szerintem ez a fórum azért más pasikról is szól... Dobcsi például nem pasi???
Lórien, te hogy gondolod?

A mai napon ifj. Jack azt mondta, hogy MÁRCIUS 25-ÉN MUTATJÁK BE A KÖPPENYES FILMET!!!
Megerősíted ezt Harpokratesz??

Előzmény: reamin (231)
reamin Creative Commons License 2004.03.12 0 0 231
Sziasztok, gondoltam akkor már hozok egy kis önéletrajzot is. (ha volt ilyen akkor bocs. Angolból fordítottam, ha kell, akkor bemásolhatom nektek az eredeti szöveget is)

Neve: Keanu Charles Reeves
Becenevek: "Wall", "Cool Breeze" (over the mountain) [ Ezt jelenti a neve Hawaiiul]
Magassága: 6 láb, 1 inch. (kb 182 cm, ha jól tudom)
Súlya: 73 kg.
Született: 1964, Szeptember 2. Bejrut, Libanon.
Szülei: Patricia és Samuel
Testvérek : Kim

Keanu angol anyától és hawaii- kinai apától származik. Félresikerült házasságuk után az anyja Keanuval és Kimmel New Yorkba költözött. Ott találkozott (az anyja) Paul Aaronnal a rendezô – producerrel. A család akkor –1970-ben - Kanadába, Torontóba költözött át. A tanulás iránt nem túlságosan érdeklôdô Keanu figyelme a jéghoki felé fordult. Itt nyerte el a "Wall" becenevet. 14 éves volt amikor elôszôr szerepelni kezdett reklámokban és szappanoperákban.
Keanu háromszor váltott középiskolát, végül 1984-ben ugy döntött, hogy abbahagyja a tanulást. Ugyanebben az éveb szerepelt a Wolfboy (Farkaskölyök – gondolom) cimü filmben.
Ezután Los Angelesbe költözött, hogy bemutatkozzon Hollywoodban. 3 hónappal késôbb már a River’s Edge cimü drámában kapott szerepet. A következô évben szerepet kapott a Dangerous Liasions (Veszedelmes viszonyok) cimü filmben. [ így kezdôfôtt hollywoodi karrierje, akit érdekel hogy folytatódott annak majd késôbb leforditom. )
Keanu mind a mai napig nagyon népszerü és a producerek által a legkeresettebb színész.
A szinészi karrierjén túl Keanu az általa 1997-ben alapitott Dogstar nevü együttes basszgitárosa is. Az együttes két albumot adott ki eddig: Our little visionary (1997) és Happy Ending (2000)
Keanu szigorúan védi a magánéletét, amelyet folyamatos pletykák kisérnek. A pletykák fôként a nemi orientációjáról szólnak. Ugyanakkor olyan szinésznôkkel is hirbe hozták pl, mint: Carrie – Ann Moss és Amanda de Cadenet. Keanu egy komoly tragédiát is átélt amikor barárnôje egy halvaszületett lánygyermeknek adott életet 2000-ben, majd egy évvel késôbb egy autós baleset vétlen áldozatává vált.
Keanu vérszerinti apja – akivel már elég régóta nincs kapcsolata – jelenleg börtönben ül kokain csempészés miatt. Keanunak van egy mostohestvére is Hawaiin, vele úgyszintén nincsen kapcsolata.

reamin Creative Commons License 2004.03.12 0 0 230

És ha valakinek esetleg kell Keanu e-mail cime :-)
reeves23@aol.com
KEANUREEVEZ@aol.com

reamin Creative Commons License 2004.03.12 0 0 229
És még néhány kép:

Sárkány Creative Commons License 2004.03.12 0 0 228
Elég kevés a kép. A másik pasi is. Remélem sikerül beillesztenem...
KENU Creative Commons License 2004.03.11 0 0 227
Jenő! Mondtam már, hogy imádlak? Mert igen. Régen mondtak már nekem ilyen szépeket Keanukáról!:)))(T'om, T'OD, hogy nem nekem írtad, de mégis.) Köszi. Megjegyzem a Sok hűhó... nem lenne ám olyan jó, ha nincs KB, de gondolom ebben egyetértünk!
A KTK nem díjazását tekintve is egyetértünk!
Hogy van Gerzsonka????? Már nagyon hiányzik!
Most megyek, mert holnap töri fakt...
Danikat viszem, és elemzünk!!!:)))
Elolvastad a kis zöld füzetben leletző levelem?
Na, majd holnap...
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (226)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.11 0 0 226
Kedves mindenki!
Oly régen nem írtam, tudjátok tegnap koncertem volt, bocsika...

Harpokratesz: Tudjuk mennyire GyU fan vagy, de azért szerintem a KTK is megérdemelt volna egy oscart (minimum). (Vagy egy Arany Málnát?:))))
Szerintem KR nem feltétlenül a Mátrixszal lett "Nagy színész". Ott van például a fenomenálisan zseniális KB:) által rendezett Sok hűhó semmiért, abban egyszerűen fantasztikus, annyira hiteles az alakítása, hogy ha nem ő lenne KR, már rég gyűlölném, mert gonosz és kegyetlen. Vagy például a Drakula is nagyon tetszett, az ősz haját pedig ha jól emlékszem, már kitárgyaltuk...

Wacsy: vicces lett volna, ha te vagy D.G., de szerintem Kenu és Lórien nagyon megkönnyebbültek, hogy nem te vagy... Bár, ki tudja...
Szóval akkor ki küldje el neked Bori igaz történetét (már ha igényt tartasz egy példányra)?
A képeket pedig szeretettel várjuk, főleg én.:)))

Kenu: Örülök, hogy ilyen szorgos vagy, és írod a Rejtő-disszertációt.:)))
Ez a Danis dolog hihetetlen, ugye holnap behozod és megmutatod, és kielemezzük? (Lóriennek majd elmagyarázom, ha nem értené...)

Lórien: Te is legyél olyan szorgalmas, mint Kenu! Minimum! Ugyanis örülnék, ha meglenne a véglegesített változatom.:)))

harpokratesz Creative Commons License 2004.03.10 0 0 225
jaj, a vége lemaradt, úgyhogy folyt. köv.:

,...sőt korrigáltak is annyiban, hogy a teljes trilógiát díjazták most, ami eddig csak a Keresztapa esetében volt így.
PJ szerényen megjegyezte: nem gondolta volna, hogy egy fantáziafilmet ennyire értékelnek.

Előzmény: harpokratesz (223)
KENU Creative Commons License 2004.03.10 0 0 224
Már ne is haragudj kedves, Lórien, de tuti biztos, hogy Dobcsi csak egy van! Legalábbis számunkra!:) Mi az, hogy Írország??? Isztambul. Esetleg a történelmi Konstantinápoly, ugyebár??
Ja, egyébként ma olvastam Dani2-őt, iszonyú jó!!!! Ír Dani1-ről! Még mindig elfog a röhögés, ha erre gondolok! (Ha nem érted, kérdezd Jenőt!)

Még mindig nem tudja senki, mikor mutatják be a fehér köpppppppppenyes filmet???
Na, megyek, vár a Rejtő-disszertáció!
Sziasztok!
U.I.: Wacsy, sose tudhatod, lehet, hogy a lelked legmélyén igenis rejtőzik benned egy D.G., csak még nem jöttél rá!:))))

Előzmény: Lórien Úrnője (221)
harpokratesz Creative Commons License 2004.03.10 0 0 223
örülök, hogy előkerültél, már nagyon hiányoltunk:)

ezt a szövevényes családi históriát amibe belecsöppentünk, én sem értem, egyre jobban nem, de remélem előbb utóbb tisztázódni fog a dolog, ha nem, az se baj:)

az új K filmnek még most volt az USA-beli bemutatója, gondolom mire hozzánk eljut, kb. néhány hét. majd szólok, ha elkezdik vetíteni nálunk. K tényleg nagyon szimpatikus benne, úgy látszik ő is azt az utat járja be, mint JD, aki egy nagy kiugrással (KTK) vált nagy színésszé, K esetében ez a Matrix volt. de az is lehet, hogy mindketten későn érő típusok.

egy kis pletyi, de biztos tudod, hogy K-t anno beválasztották a világ ötven legszebb férfija közé (a People Magazinban), ami jogos, bár mondjuk a japán Takeshi Kaneshiro-val azért nem veszi fel a versenyt (szerintem ő a világ legszebb pasija még mindig), és az ázsiai sztárok többsége amúgy is verhetetlen ebben a kategóriában.

Oscart most azért volt érdemes nézni, mert nagyon szurkoltam a LOTR-nak, és szerencsére minden bejött. az első két részt méltánytalanul alul díjazta korábban az akadémia, de úgy látszik elmúlt a nagy mátrix-láz és helyrezökkent az ítélőképességük.

Előzmény: wacsy (222)
wacsy Creative Commons License 2004.03.10 0 0 222
Sziasztok!

Rejtő Jenő,KENU és Lórien Úrnője :

Köszönöm a bizalmat:-))
Nem akarnék én személyes ügyekbe belekíváncsiskodni,bár nem tagadom érdekelne a háttere ennek a szövevényesnek tűnő kapcsolatnak:-)
Szóval ha úgy gondoljátok akkor szívesen meghallgatnám a magyarázatot!
Ja és D.G. az 100% hogy nem én vagyok:-)

Képeket majd rakok még fel!

harpokratesz:

Köszi,hogy gondoltál rám az oszkárral kapcsolatban,de sajnos nem láttam:-( Nem tudok én olyan időpontban fentlenni:-)) Aztán reggel meg úgyis hallottam mi volt,utána már nem érdemes leülni ismétlést nézni.
Nagyon örülök,hogy Keanu-t egyre jobban megkedveled:-))

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.03.09 0 0 221
Ez nagy volt :))))))) És egyébként az itt jelenlevők közül szted ki tudja, hogy Bori ki? :))) DG-n kívül, már ha esetleg itt van.
Nem biztos, hogy magára ismer. Hát végülis... annyi suli van, és lehet, hogy mi Írországban vagyunk, csak magyar fórumoka járunk, és DG monogramú személy valószínűleg sok van, még olyan is, akit Dobcsinak hívnak. Na jó. Ezt sztem most hagyjuk abba :))) Nem csodálnám, ha szegény H. és Wacsy a fejüket fogva ülnének a monitor előtt, hogy ezek meg mi a jósitent fecsegnek össze-vissza? :))))
Előzmény: KENU (220)
KENU Creative Commons License 2004.03.09 0 0 220
Mit mondjak, valóban írtó vicces lenne! Egyébként, ha tényleg ő az, akkor így is, úgy is löttek nekünk, ha elolvasta, eléggé valószínű ugyanis, hogy magára ismer...:)) Dehát mit csináljunk, ha érdekli el kell küldenünk. Mégsem mondhatjuk, hogy:" Bocs(i) Wacsy, egészen véletlenül nem te vagy D.G.? Mert tudod, ha igen akkor sajnos nem küldhetjük el Bori igaz történetét." Ugyanis mindkét esetben hülyének nézne minket, akkor is, ha ő az akkor is, ha nem. Egyébként, ha egészen véletlenül ő az, ami persze lehetetlen, de ha mégis...
Gondoljatok bele! Letegeztük... Persze tudom, hogy azt nekünk Lóriennel szabad, de...

Wacsy, ha semmit nem értesz, nem a te hibád!

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (219)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.08 0 0 219
Ha így gondolod... Bár én semmi esélyt nem látok rá, hogy erre a fórumra járjon. Hacsak nem wacsy=D.G., de ez aztán tényleg lehetetlen. Viszont irtó vicces lenne, ha így lenne...:))))
Előzmény: Lórien Úrnője (218)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.03.07 0 0 218
Hát, nem is tudom... de ha igen, akkor ne nyilvánosan, mert még télleg jár a fórumra, és akkor nekem lőttek... :)) Sztem akkor küldjük el neki a Bori igaz történetét. :)))
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.07 0 0 217
Kenu: Jó, majd megkérdezem Lórient is!

Wacsy: tényleg nem haragszom meg pár jó képért!:))) (De valószínűleg más sem...)

Előzmény: KENU (216)
KENU Creative Commons License 2004.03.07 0 0 216
Szia Wacsy!

Jó, hogy újra itt vagy! A történetünk kicsit szövevényes, de azért érthető, ha érdekel, majd elmondom!:)) Jenőt is kérdezheted, ő mindent tud! Légyszi, tegyél föl még képeket!

Jenő,az én engedélyem megkapod, csak Lórient is kérdezd meg!

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.06 0 0 215
Wacsy, ha van még jó kép, igazán nem haragszom meg ha fölteszed!!!:)
A szálak bonyolultak, de azért nem követhetetlenek.:) Annyit mondhatok, hogy Kenu és Lórien Úrnője mohamedánok, és egy közös férjjel rendelkeznek.:))) A részletekbe nagyon nem mennék bele, csak majd ha Kenu megengedi.:)))
Előzmény: wacsy (214)
wacsy Creative Commons License 2004.03.06 0 0 214
Köszi....:-)
Ennyi azt hiszem nekem elég is kell,hogy legyen...

Nem mernék nagyon belemerülni,azt hiszem kevés vagyok ahhoz hogy követni tudjam a szálakat:-))

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (213)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.06 0 0 213
Kenu:Jujj, ez durva! (Mármint a fehér köpenynek az a jelentése amire te gondolsz.) Itt fetrengek röhögőgörcsben!!!!!!!

Wacsy:nagyon jó a kép! A család az csak Kenu és Lórien Úrnője esetében stimmel...:)))

Előzmény: KENU (209)
wacsy Creative Commons License 2004.03.06 0 0 212
Megnéztem reamin linkjét,mostmár tudom melyik filmről beszéltetek.

Előzmény: reamin (210)
wacsy Creative Commons License 2004.03.06 0 0 211
Sziasztok!

Jó rég jártam erre és most úgy érzem magam,mintha egy nagy olasz családba csöppentem volna :-))
Nem győztem olvasni....

Milyen filmről beszéltek Ti itt,amiben Keanu ilyen vagy olyan köpenyben jelenik meg? :-)

És hogy kép is legyen:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

reamin Creative Commons License 2004.03.06 0 0 210
Sziasztok, itt egy másik elôzetes. :-) (Bár szegény Keanu éppen csak feltünik)
http://www.sonypictures.com/movies/somethingsgottagive/
KENU Creative Commons License 2004.03.05 0 0 209
Én is ezt kérdezem! Mikor?????????????? Egyébként, azóta megnéztem egy előzetest, és jelentem, Kenukának van fehér köpenye!
Jenő, Lórien tudjátok, ugyebár, hogy ez mit jelent!:))
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (208)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.03.05 0 0 208
Szóval akkor mikor lesz ez a film?
Most már nagyon kíváncsivá tettetek.:)))
Előzmény: KENU (207)
KENU Creative Commons License 2004.03.05 0 0 207
Üdv mindenkinek!

Kedves Lórien!

Te nagyon lemaradtál! Az a film, amiben Todnak hívták, szerdán ment az RTL-en! Tényleg nagyon ronda volt a haja, (és a neve) de ebben a filmben még nagyon fiatal!
A Minden végzet nehéz című filmben, ez a magyar címe, játszik orvost! Már alig várom, hogy lássam, ha Harpokratesznek is tetszik, akkor tényleg jó lehet!:)
Nem tudjátok, véletlenül, mikor mutatják be itthon?

reamin Creative Commons License 2004.03.05 0 0 206
Sajnos nem tudom a film magyar cimét. Az eredeti cim Something's gotta give. Én itt láttam tegnap Hollandiában.
Előzmény: Lórien Úrnője (205)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!