Megrendeltem, akkor még nem volt visszajelzés. Kb 3 hét után kaptam egy értesítést, hogy visszautalják a pénzem. Szerencsére meg is tették. Azóta szinte el is felejtettem, most hogy írod, bepróbálkozom újra, de csak olyan eladóhoz, ahol többen rendeltek már. Majd szétnézek és jelzem, hogy honnan, vagy ha előbb rendeled, akkor majd Te dobd már fel az oldalt.
Feleségem 307SW-jét összetörték (bal hátsó ablak, bal hátsó sárvédő, meg a hátsó lökhárító is kapott, a bal hátsó alufelni is sérült).
A kérdésem az lenne, hogy a hátsó sárvédő elemet lehet egyáltalán cserélni SW-nél? Mert úgy nézem az alul-felül előrenyúlik, meg talán egybe van a küszöbbel-tetőmerevítéssel.
Elvileg a vétkes kötelezője fizetni fogja a javítást, csak félek gazdasági totálkárnak veszik fel :(
...nagy valószínűséggel az a két/kék kapcsolóból az egyik/mindkettő megkopott és nem működik együtt a mechanikával ezért visszanyit.... ha jól megnézed látható hogy én "megtoldottam " a bűnöst és azóta /vagy 5 éve / teszi a dolgát ...
Nekem is ugyanez volt s sajnos elég sokba került. Vezérlést is kellett cseréltetnem s 250.000 Ft lett a vége. Voltak indulási problémái s hibakódokat is dobált.
Azt hiszem rájöttem,hogy miért zár vissza néha az autóm magától. A vezetőoldali ajtó nyitás érzékelője valószínűleg folyamatos zárt állapotot jelez a bsi felé. Ha kinyitom az ajtót és rányomok a távirányító záró gombjára akkor símán bezárja a kocsit fizikálisan nyitott ajtónál,ezt az összes többi ajtóval próbálva csak "visszacsattanik" a központi zár. Érdekes,hogy az ajtót több helyzetben nyitva néha jól működik nem zár be hanem "visszacsattanik". A belső lámpa sem mindig működik ha nyitva van az ajtó de csak a vezető oldalinál. Vagy kontakt hiba van vagy az ajtónyítás érzékelőm keseríti meg az életem.
A kérdésem:
hol van az ajtónyitás érzékelő az ajtóban? a zár mechanikáján van egy kis mikrokapcsoló vagy máshol van?
Sziasztok! 2002-es 1.6 benzin sw-m most volt olajcserén. Megállapították, hogy szelepfedél és olajszűrőház tömítést kellene cserélni, mert folyik az olaj.
Egyrészt a 40ezres árajánlattól sokkot kaptam, másrészt felmerült bennem a kérdés, hogy - minimális olajfogyás mellett - érdemes-e a következő cserét megvárni az olajszűrőház tömítés cserével? Vagy rosszul gondolom, hogy ott kifolyna a frissen beletöltött olaj?
Ha valaki cserélte már, és vannak képei, vagy le tudja írni, miket kell lebontani, akkor megoldanám otthon.
Kérdeznék hátha valaki tud segíteni!307 sw-m van 2004es évjárat 2.0i benzines 136LE!
Az autónak rejtett hibája van! Beindítás után hideg időben nem lehet az autóval elindulni de meleg időben sem pár percig mert lefullad!Menet közben 1500 körüli fordulatnál letorpan hezitál aztán pörög!Beindításnál pár percig járatni kell aztán veszi a lapot de az előbb írt fordulatnál torpan(1 -2 fokozat)a többinél nem ejt annyit hogy 2000 alá menjen!Fogyasztás kb 1,5-2 literrel több mint a megszokott!Hibakód nincs!!
Az autó 2x csinálta már ugyanezt a jelenséget egyszer ECU-t kellett cserélni a másodiknál pedig lamda szondát!Most az autó szerint minden rendben van csak sajnos mégsincs!
Ma kicseréltem a jobb oldali rendszám világítás izzóját.
Semmi nem egyszerű ennél az autónál :-)
Az izzót még kipiszkáltam egy csavarhúzóval, de visszatenni az újat az kínszenvedés. Ferdén van benyomva, és sehogy se férni hozzá. Végül ki kellett pattintanom az egész foglalatot, mert össze kellett nyomni az érintkezőket, mert lötyögött benne az izzó. Így már kicsit könnyebb volt betenni.