Keresés

Részletes keresés

KellögeM Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6681

El tudná magyarázni valaki, hogy ennek a Bruce beszólásnak mi a története/elozmenye?

"Can I politely request that if anybody sees some cocksucking sharon wanker with an egg, that he doesn't leave the building with any fucking teeth!"

Bruce Dickinson Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6680
jaja, az ő klasszikusuk.
A köv. turnéra én is kimegyek, ha ez most ki is maradt!! Somewhere-t és No Prayert élőben úgy is alig játszanak, kihagyhatatlan!!:-)

Egy kívánatos setlist némi realitással fűszerezve:
1. Intro - Aces High / Moonchild - egyik csak lesz
2. Caught Somewhere in time
3. No Prayer for the Dying
4. Infinite Dreams
5. Wasted Years
6. Stranger in a Strange Land
7. Powerslave

8. kis átvezetés - Seventh Son of the Seventh Son
9. Evil That Men Do
10. Bring Your Daughter to the Slaughter
11. Heaven Can Wait
12. Iron Maiden
13. Alexander the Great
14. Two Minutes to Midnight
15. The Clairvoyant
16. Holy Smoke
17. Hallowed Be Thy Name
Előzmény: seabeast (6677)
grobpote Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6679
Ha akarod holnap felteszem Neked egy rapid-linkben.
Előzmény: Adamwarlock (6676)
grobpote Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6678
Az utolsó ,hogy szeptember 17.
Előzmény: t-m (6675)
seabeast Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6677
Ufo nevű zenekar
Előzmény: Adamwarlock (6676)
Adamwarlock Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6676
Lenne egy kérdésem!
A mostani turnén az intro előtt a Doctor, Doctor szólt. De nem Blaze énekelt rajta. Namost nekem ez a verzió jobban tetszik, tehát nem tudja valaki, hogy ki játsza azt a verziót?
t-m Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6675

Van e már valami infó esetleg. Lassan vége a júniusi tournak.

Előzmény: grobpote (6490)
Trooperoby Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6674

Csáó!

Ja, ne szelektálj, küldd mindet!!:)))))

Akkor próbáld meg erre:

cseffy@freemail.hu

Már alig várom!:)

Én mindig itthon hagyom a fényképezőt, hogy nem kell az nekem, de bezzeg utána milyen jó lenne nézegetni:)))))

Köszi!

Arról kinek mi a véleménye, hogy mikor milyen DVD jelenik meg?

Mert én biztosra vettem Karácsonyra a History II-t, amivel jövőre turnéznak.

De a Download-DVD nem volt eddig képben.

Vagy az jelenne meg 2009-ben?

Végülis a Death on the Road is mintha 2005-ben jött volna, pedig a turné 2003-ban volt.

Na mindegy, meglátjuk!

Előzmény: Vagdalthús (6666)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6673

Hű.

Ez minimum nagyon jól hangzik...

Előzmény: Adamwarlock (6672)
Adamwarlock Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6672
Hát onnan tudjuk, hogy már szinte minden fórumon bejelentették. Jövőre dvd, és azt turnéztatják. A maidenfans.com-on szerintem ha visszakeresel a hírekben ott biztos találsz rá utalást.
Ha másnak nem hiszel, akkor Dickinsonnak biztos, valamelyik idei koncerten mondta, a 2 minutes előtt, hogy ezt jövőre játszák, és hoznak mellé piramisokat is. Ez szerintem eléggé egyértelmű. Meg elvileg már előbányászták és lassan megkezdik felújítani a live after deathes díszletet is.
Előzmény: Vagdalthús (6670)
4umos Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6671

köszi.

egyébként innen letölthető, a vasárnapi download-os koncert. (torrent) ha még eddig nem töltötte le senki...

http://www.mininova.org/tor/746489

Előzmény: Vagdalthús (6670)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6670
Honnan tudjátok ilyen biztosan, hogy jövőre az 1984 és 1990 közti terméssel turnéznak?
Előzmény: t-m (6664)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6669

Tudtommal ezt az utazók igényeihez igazítva módosították, illetve az útvonalváltozás kapcsán. Eredetileg a terv az volt, hogy Komárom felé megyünk, ami szerintem kerülő lett volna, s ezt módosították Bp - M3 kivezető - 2/A - Vác - Rétság - Parassapuszta - Ipolyság - Zólyom - Besztercebánya - Martin - Nasví - Havirov - Ostrava útvonalra.

Jól tették, ez rövidebb és szép útvonal volt. Keresztül az Alacsony-Tátrán, áááááhhh, brutális látvány volt, imádom a hegyeket, túrabuzi vagyok amúgy :-)))

Előzmény: 4umos (6668)
4umos Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6668
bocs' hogy egy kicsit offolok, de arra kérdésre meg tudja vki mondani a választ, hogy mi volt az oka a rockline-os busz indulási helyének előző esti megváltoztatása?
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6667
"Úgy láttam a buszon nem mindenki kamázza az alkohol nyújtotta hangulatemelkedést...:)

Azt hittem, kicsit nagyobb lesz a hangzavar és mindenki legalább féltorokból énekli a "saját verziójában":) a jó kis nótákat!"

Igaz. Továbbá az is feltűnő volt, hogy csak mi nem viseltünk nemzetiségi azonosítót - mondjuk én is otthon hagytam a válogatott meccsekre készült trikolór sálamat, szóval egy szavam sem lehet... A lengyelek pl. külön Maidenes betűkkel nyomott "Iron Maiden, Poland" feliratú pólóban vagy zászlókkal nyomultak.

Előzmény: Trooperoby (6661)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.06.13 0 0 6666
2x megpróbáltam átküldeni az összes képet, de nem ment el, a postafiók nem volt elérhető. Szerintem nagy lehetett az állomány, és nem volt elég tárhely esetleg... lehet, hogy válogatnom kellene a fotók közt, s csak a jobbakat elküldeni.
Előzmény: Trooperoby (6612)
Adamwarlock Creative Commons License 2007.06.12 0 0 6665
Maradjon má' ki!
Előzmény: t-m (6664)
t-m Creative Commons License 2007.06.12 0 0 6664

Lehet, hogy a második négy albumról játszanak de az IRON MAIDEN semilyen körülmények között sem fog kimaradni.

Előzmény: Adamwarlock (6659)
seventh son Creative Commons License 2007.06.12 0 0 6663

Én igazából a Somewhere-ről várom a dalokat a jövő évi koncerten.

Amennyiben a következő 4 albumról játszanak íme az álom setlist:

Cought Somewhere in Time

The Clairvoyant

No Prayer for the dying

The Rime of the Ancient Mariner

Heaven can wait

Infinite Dreams

Alexander the Great

Tailgunner

Flash of the Blade

Deja vu

Seventh son of a seventh son

Ráadás:

Aces High

Sea of Madness

Only the good die young

seventh son Creative Commons License 2007.06.12 0 0 6662

Nagyon érdekes hogy sokan említettétek hogy a csehek csak lesték a koncertet semmi reakció.

Ugyan ezeket lehet olvasni a youtubon is.Sokan hangot is adnak neki.

Trooperoby Creative Commons License 2007.06.12 0 0 6661

Csáó!

Epekedve várom:)))))

No igen, cimbi meglehetősen jól elboldogul az angollal, némi magyarázat, hogy Londonban dolgozik és él március óta:)

Úgy láttam a buszon nem mindenki kamázza az alkohol nyújtotta hangulatemelkedést...:)

Azt hittem, kicsit nagyobb lesz a hangzavar és mindenki legalább féltorokból énekli a "saját verziójában":) a jó kis nótákat!

Én is pont a Maiden England videót vittem magammal, de a First ten years is király volt!

Mindegy mi ott hátul azért elvoltunk:)

No akkor várom a képeket! És előre is köszi!

Előzmény: Vagdalthús (6640)
feanorthegreat Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6660

Még szerencse, hogy Te már előre tudod, hogy jövőre mit játszik a Maiden! Steve Harris mobilszáma is megvan? :-))

Amúgy meg a Seventh Son-t nem utálják, de ezt nem is írtam, barátom! Viszont a Somewhere-ről ha jól tudom, Bruce nyilatkozta, hogy nem szereti, és ez meg is látszik!

Arról nem is beszélve, hogy két héttel a mostani turné előtt is lenyilatkozták, hogy 5 szám lesz a Number-ről, oszt 4 lett. Ennyi...

Előzmény: Adamwarlock (6659)
Adamwarlock Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6659
Mér is utálják a Seventh Son-t?
Fear biztosan nem lesz. Már lenyilatkozták, hogy a dvd a következő 4 album anyaga lesz.
Remélem betartják azt, hogy csak azokról az albumokról játszanak.
Szerintem itt eléggé el lesznek osztva a számok. A powerslaveről úgyis csak a 4 befutott szám lesz. A Somwherről is kb ennyi. A Seventh Son-on is kb ennyi sláger van.
A No prayerről meg csak az a 3 szám amit mondtam. Hát én jövőre nem akarok wratchildot meg troopert az tuti.
feanorthegreat Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6658

most néztem a Seventh Tour setlistjét, hát ezzel jövőre is kiegyeznék ám! Most sajnálom, hogy '88-ban apámék nem engedtek ki az MTK pályára a bulira!

Amúgy olyan oldalt találtam, hogy eldobom az agyam. Ti ismeritek? www.maidenfans.com Hihetetlen mennyi informácio van ott!!!

Előzmény: feanorthegreat (6657)
feanorthegreat Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6657

Simán kihagyták a Number-t és a Run-t a tavalyi turnén is, úgyhogy szerintem simán megteszik megint. Viszont miből gondojátok, hogy ebbe az anyagba nem fér bele a Fear of the Dark album? Nyilatkozták ezt valahol, vagy csak szóbeszéd tárgya?Gyakorlatilag az volt annak a korszaknak a lezárása. Ha a No Prayer belefér Janick-kel, akkor belefér a Fear is!

Ne számítsatok rá, hogy szépen elosztva játszanak majd a lemezekről, mert az early days turnén is az első lemez volt túlsúlyban, ha jól emlékszem! Annyira látványosan utálják a Somewhere-t, hogy lehet hogy arról csak 1 szám lesz.

F.

Előzmény: Trooperoby (6653)
t-m Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6656

Dickinson említette George Michael nevét Ostravában, nem értettem mit akar vele kapcsolatban mondani?

"Talán azzal kapcsolatos, hogy 2-án Prágában lépett fel?"

Valaki tudja?

Rokakoma Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6655
van , holnap megirom
Előzmény: Trooperoby (6654)
Trooperoby Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6654

Ismeri valaki azt a linket, ahol a Maiden összes eddigi ( nem tom pontosan meddigi, kb 98-ig, esetleg 2000-ig ) összes turnéjának setlitjei vannak összegyűjtve???

Tök érdekes volt csak egy installnál odalett!

Pl: nem gondoltam volna, de AMOLAD előtt 95-ben játszották az aktuális új albumról a legtöbb dalt: X Factour-on 7 új dal volt!

Trooperoby Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6653

Szinte ugyanaz a setlistünk ismét, csak bólintson rá Steve is:)

Azzal én is tisztában vagyok, hogy Nagy Sanyira semmi esély, csak annyira szeretném!!!! Amikor azt a dalt jó hangosan hátradőlve meghallgatom, hát az maga a Parad... akarom mondani Pokol!:)  Maybe i'm going down, there's well

Másrészt egy apróságban nem értek egyet és az pont elég lenne begyűrni mégis Sanyit ( never surrender:) ): nem csak egy , hanem 2 monumentális dal volt Rioban: +Dream of Mirrors

De arra mindenképpen kíváncsi vagyok, hogy tartják-e a logikát és valóban CSAKIS a 5-8 lemezekről játszanak jövőre?!

Mert az Early days esetében nem volt annyira nagy bevállalás, hiszen egy csomó dal mindig is a koncertek alapja volt az első négy albumról:

Iron - Number - Run - Hallowed - Trooper...

De most ezeket ki kéne hagyni... szerintetek megteszik?

Vagy módosítják a hozzáállást: "főleg az 5-8 albumról játszunk"?!

Még hihetetlennek tűnik egy koncert Iron-Hallowed-Number nélkül.

Az Out of the silent planet-et szerintem tolták már élőben!

Azt nagyon imádom!

Amúgy tényleg az idő minden albumukat klasszikussá teszi!

A BNW-re meg a DOD-ra már ámulattal tekintek vissza és Ostrava+Download szobakoncert még közelebb hozta az AMOLAD-ot is!

Jó dolog Maidenesnek lenni!!! :)))

Csak ne telne ilyen gyorsan az idő!

Előzmény: Adamwarlock (6649)
Rokakoma Creative Commons License 2007.06.11 0 0 6652

igaz. Olyan volt átmenni  Csehországba a szlovákoktól, mint Hegyeshalomnál a sógorokhoz.

Előzmény: feanorthegreat (6619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!