A francba, most jó hülyét csináltam magamból!:O)
Most néztem meg a diszkográfiát az am.net - en, és nincs is rajta ez a szám..., pedig meg mertem volna rá esküdni!
Egyébként lehet tölteni a Hands Clean - t, és a dal videóját is a am.net - ről.
Hallottátok már a Cinderrella című számot az új albumról?
Nekem az AG - ről sikerült letöltenem egy live felvételt, s ez alapján egész jónak ígérkezik a dal...
Tegnap este megint volt Alanis a Storytellers-ben (VH1), igaz én csak az utolsó negyedórát láttam. Az utolsó számot nem ismertem, mi volt az? Ami még feltűnt, hogy a You Oughta Know-ban a "fuck"-ot és a "go down on you"-t is kihalkították.
Ennek ellentmond egy kicsit az, hogy további két dal volt még nagyon kiemelkedő számomra az MTV-s lemezről, (az I was hoping és a Joining you) és mikor meghallgattam őket a S. F. I. J.-n, az elég nagy csalódásként ért, mert hiába volt tisztább az ének, - meg tömör kórus a Joining youban - , a két dalhoz sokkal jobban tetszett a kicsit líraibb tempó és hangszerelés.
Szóval szeretem én az Unplugged lemezen a No pressure-t meg a Princes Familiar-t, csak most hátha még jobbak lettek volna, mert ahogy a Utopiát hallgattam, ez el is lenne képzelhető.
Dehogynem, tulajdonképp erről a lemezről szerettem meg őket.
Pont ezért lettem volna kíváncsi ennek a két dalnak a digitális verziójára, mert hát a stúdiómunka mégiscsak jobb...
Hallottátok már a Joinig you-melancholy mix - et?
A maxin volt az első szám (szerintem még jobb lett, mint az eredeti!>:-).
Ha akartok egy jót szörnyűlködni, (vagy inkább röhögni), menjetek a cdnow.com-ra, keressetek rá Alanisre, és hallgassatok bele a String Quartet Tribute to Alanis Morissette-albumba.
Ezt persze meg sem említeném, ha hasonlítana a két előadó zenei stílusa, de szerintem nincs sok közük egymáshoz ilyen téren.
Tényleg, vajon meg lehet állapítani Alanis zenei műfaját?
Nagyon sok megfogalmazást hallottam erről, pl. a J.l.p. - t írták rock-nak,
folk rocknak, alternatív rocknak, adult alternative - nak, vagy egyszerűen other - nek.
Nem mintha lenne az egésznek értelme, (mert szerintem ez számonként változik), csak kiváncsi vagyok, hogy van - e erről valami hivatalos megfolgalmazás?
(Szerintem a legtutibb szó erre az lenne, hogy "alanismorissette".)
Nekem is nagyon szimpi!
"Az "Alanis-függőség" tünetei" - rész különösen tetszett. Volt is benne egy nagyon találó dolog:
miszerint:
"érdeklődni kezdesz a következő előadók iránt vagy megveszed a lemezüket: Seal...stb.
Ez abszolút talált, ugyanis már vagy 7 éve ő az első számú kedvenc énekesem!
(Hú, viszont szegényke tényleg mehetne az uglypeople.com - ra! :- Đ)
Ma este volt a VH1-en (vagy még van is?) a StoryTellersben Alanis Morissette. Most valahogy nem volt kedvem nézni, de remélem, ti láttátok, vagy felvettétek.
üdv
mikkro
Hát azért ennek az is az oka, hogy az első album nagyon jól fogyott, ezért sok klippet engedett a kiadó.
A második albumról már nem jött ki annyi klip. Mennyi is volt? Thank U... izé nem jut eszembe a címe... amelyikben azt énekli, hogy "freestyle in trance"... aztán volt még klip?
Tudom értékelni a külföldi előadókban, hogy egy album számai közül nem csak egy - két számot "klippesítenek meg", mint ahogy a magyarok többsége teszi.
PL: Limp Bizkit, Crazy town stb.
Ahol van pénz rá...