“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Az összes létező szakember szerint semmi szükség a prérin építendő istentudjamire, ember se lesz benne, de legalább sok pénzt lehet majd ellopni az állítólagos építéskor. (Amit hiszek majd, hogy elkezdődött, ha látom.)
Ha a Szent Imrét fejlesztenék, töredék pénzből csinálhatnának egy kacsalábon forgó szuperkórházat, de ott nincs annyi lehetőség a lopásra.
Mert pontosan úgy be van szólva a nagyító törpecsávónak, mint az előzőn a királykisasszonyoknak.
Tulajdonképp kíváncsi voltam, hogy a fordított szituációt (amikor nem egy nő, hanem egy férfi kerül alárendelt/megalázott pozícióba) vajon mennyire sérelmezik a topik egyenjogi hartzosai?
Persze ezt most "lelőttem", mert innentől már nem érvényes a "teszt"... :)
És ugyanilyen vehemensen utasítanál vissza egy Alfa Stelvio Quadrifogliót is?
Ez már érdekesebb kérdés.
Mivel ezen kábé egy sima időszakos szervíz (olaj+olajszűrőcsere) is simán meglenne vagy félhavi fizetésem, nem sokáig tudnám használni.
(Valószínűleg az első, üzemeltetést kizáró alkatrészhibánál végleg bele is állnék vele a fődbe. Hiába überfasza a járgány, ha egyszerűen nem az én zsebemre van méretezve, no.)
Megsúgom neked (csak neked) , hogy nem izgat senki nyelvtani felkészültsége . Biztos én is vétek néha . Csak Forintot akartam kicsit birizgálni , mert láthatóan rám van kattanva az árvamadár' . Pedig megtanulhatta volna már , hogy megizzad mire engem kihoz a sodromból .