“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.
Korábban kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt elítélt embert is őrizetbe vettek a fővárosi tüntetések után - közölte szombaton a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-vel.
Csécsi Soma szóvivő felidézte: 22 demonstrálót vettek őrizetbe. Közöttük kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény, jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés, garázdaság, csoportos garázdaság, lopás és rongálás miatt elítélt ember is található.
Közülük 11-en büntetett előéletűek.
Jelenleg senki nincs őrizetben.
Úgy tűnik, hogy a balhézó csürhe tekintélyes hányadát priuszosok adják ki. Soros György és körei mindent elkövetnek, hogy káoszt, anarchiát okozzanak Magyarországon.
A szerdai parlamenti obstrukciónál, illetve a Lendvay utcánál és a Kossuth téri balhéknál is látszódott: külföldi mintákat követ az ellenzék. Egyértelmű, hogy ezeket a „demonstrációkat” kívülről szervezik. És nincs kétség afelől sem, hogy az utcán lévők között sokan azt sem tudják, miről döntött szerdán az Országgyűlés, fogalmuk sincs arról, miért vonultak az utcára. A demonstrálók között pedig ott bujkálnak ezek a bűnözők is, akik csak a balhé miatt, Sorosék utasítására mennek ki az utcákra.
A rendőrség a szerdai demonstráció után 13, a csütörtökit követően négy embert vett őrizetbe, a pénteki után egyet sem. A Központi Nyomozó Főügyészség a szerdai eseményeket követően további ötöt. Összesen 57 embert állítottak elő: az első napon 35-öt, a másodikon 16-ot, míg legutóbb hatot. A szerdai tüntetést követően előállítottak közül ketten külföldiek: egy belga és egy német. A 15 sérült rendőr közül kilencnek az első napon, ötnek a másodikon, egynek a harmadikon esett bántódása.
Ha jól értelmezem a libsi csajt a forradalmi szarosswarc bűnözői barátai ugatták le. Az hogy a rendőröknek szemet szúr egy hangoskodó tüntető az vele jár a tüntetéssel. A csaj kimondottan kekeckedett a zsarukkal.
Amikor a Király utcához értünk, a rendőrök körbe zártak, beszorítottak minket, hirtelen egy kis körben találtam magam sok emberrel, tömeg volt. Mondtam a rendőröknek, hogy holnap iskolába kell mennem, de válaszra sem méltattak. Jeleztem nekik, hogy szívesen átadom az irataimat, de csak annyit reagáltak, hogy várjak türelemmel. Aztán egy óra után a tömeg egyre idegesebb lett, az egyik radikálisabb tüntető belekötött a barátomba, amikor pedig közéjük álltam, a férfi azt mondta nekem, nőként ne szóljak bele semmibe.
Zsille Sára ezek után a rendőrökhöz fordult, akik csak annyit reagáltak, hogy ezt a helyzetet ő vállalta, és csak magának köszönheti. Ekkor már ő is elvesztette a türelmét, és
megkérte a rendőröket, hogy vagy vigyék be, vagy engedjék el, de ne tartsák fogva éjjel egy órakor az utcán, jéghidegben.
Választ még mindig nem kapott, és arra a kérésére sem reagáltak, hogy igazolják magukat. Úgy körülbelül másfél óra után kiemelték őt a tömegből, igazoltatták, és neki is bele kellett mondania a nevét a kamerába.
Három rendőr állt körbe, egy csak nézett, a másik kettő pedig ismertette a jogaimat, majd megkérdezték, hogy elismerem-e, hogy szabálysértést követtem el. Mondtam, hogy nem, mire a rendőrök mondták, hogy jó, akkor elismertem. Mondtam, hogy nem, nem ismertem el, végül figyelembe vették, és rögzítették, hogy nem ismertem el.
Tamás a szerdai este 11 után ment ki, amikor végzett a munkában. Éjjel kettőkor igazoltatták a rendőrök, ezt még egy barátjának telefonon el is mondta, utána viszont elérhetetlenné vált.
Reggel minden ismerőse, rokona telefonálgatni kezdett: végighívták a kórházakat, rendőrkapitányságokat, de sehonnan nem kaptak érdemi információt.
A 27 éves férfi anyukája már mindenhol kereste fiát, még be is jelentette eltűntként, majd csütörtökön este 8 órakor jelentkezett egy rendőr az anyánál, hogy kihallgatták Tamást, és közölték vele, hogy az Aradi utcai fogdába fogják átszállítani.
Tamás édesanyja péntek reggel 9 órakor megjelent az Aradi utcában, hogy ruhát vigyen neki, de kiderült, hogy Tamás nincs azon a helyen, ahol a rendőrség szerint lennie kellene. Ekkor pánikszerűen hívták fel a X. kerületi kapitányságot. Kiderült, hogy Tamást még nem szállították át a fogdába.
A rendőrség a családnak először még szabálysértésről beszélt, később viszont már bűncselekmény elkövetéséről.
A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.
Az elmúlt napokban az ellenzéki álhírgyárak színe-java felkapta a gördeszkás Mohácsi Márk történetét. Ő az a provokátor, aki előbb leverte egy rendőrautó visszapillantó tükrét, majd egy hangrögzítővel felvette, hogy a rendőrök "bántalmazzák". Az ellenzéki média ezzel a sztorival próbálta bemutatni a rendőrök brutalitását egy "bámészkodóval szemben".
Csakhogy ahogy arról a 888 is beszámolt, van egy felvétel, mely cáfolja Mohácsi Márk és az őt védelmébe vevő álhírgyárak állításait.
Szó sincs itt arról, hogy ez a gördeszkás srác mekkora mártír. Mohácsi Márk egy ócska provokátor, akinek "szereplése" körbe fogja járni a világsajtót.
A 444 azt állítja, hogy a rendőrök bántalmaztak egy ártatlan fiatalt, aki nem tett semmit, nem mondott semmit, nem tartozott sehová. Hát a felvételek mást mutatnak. Alább látható az a gördeszkás fiatal, aki szándékosan provokálja a rendőröket, megpróbálja elgázoltatni magát, majd fenyegeti őket. Nagyon meglepődnék, ha mindezt nem szándékosan tette volna. Feltehetően egy fizetett aktivista, aki hangrögzítővel a zsebében arra várt, hogy tartoztassák le. Ne dőljetek be a liberális média hazugságaink!!!
A videón látszik, ahogy Mohácsi Márk felemeli a gördeszkáját, mintha ütni készülne és azt kiabálja a rendőrnek, hogy
Gyere g888ci, gyere, gyere!"
Hogy mennyire hazug, aljas az ellenzéki médiában futó mártírgyártás, azt jól jelzi, hogy a most általuk "hősként" aposztrofált Mohácsi Márk korábban is balhézott a fővárosban:
a Soros-egyetem melletti tüntetéseken tűnt fel, másfél éve.
ezen a felvételen látható, ahogy Mohácsi Márk félmeztelenül táncikál másfél éve, az akkor még ellenzéki propagandatévéként üzemelő Hír TV riportere mögött, láthatóan rettegve a "diktatúra" komoly következményeitől. És hol máshol, mint a Soros-egyetem tüntetésén, Kálmán Olga műsorában."
Nincs új a nap alatt. Ismét kiderült, hogyan veri át az embereket a Soros-féle propaganda. Vagyis: a rendőrautót megrongáló, gördeszkájával rendőröket hergelő Mohácsi Márk nem mártír, hanem provokátor. A 444 és társai pedig hazugságokat költöttek történetéhez. Ne dőljünk be nekik!
Az összes létező szakember szerint semmi szükség a prérin építendő istentudjamire, ember se lesz benne, de legalább sok pénzt lehet majd ellopni az állítólagos építéskor. (Amit hiszek majd, hogy elkezdődött, ha látom.)
Ha a Szent Imrét fejlesztenék, töredék pénzből csinálhatnának egy kacsalábon forgó szuperkórházat, de ott nincs annyi lehetőség a lopásra.
Mert pontosan úgy be van szólva a nagyító törpecsávónak, mint az előzőn a királykisasszonyoknak.
Tulajdonképp kíváncsi voltam, hogy a fordított szituációt (amikor nem egy nő, hanem egy férfi kerül alárendelt/megalázott pozícióba) vajon mennyire sérelmezik a topik egyenjogi hartzosai?
Persze ezt most "lelőttem", mert innentől már nem érvényes a "teszt"... :)