Keresés

Részletes keresés

FKU-903 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 2629
Nagyon szép már mennénk csak van még hátra 116 nap !!!!!!!!!!!:-)
Előzmény: Ginogazdik (2628)
Ginogazdik Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2628
újrasarti
Ginogazdik Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2627
Sarti tengerpartja 2006
jenike Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2626

Autóval Görögországba topikban megtalálod a választ. Itt is vannak infók: http://www.hellasz.hu/hellasz.php vagy itt: http://www.utikalauz.hu/gorogorszag/index.html

jenike

Előzmény: emi_baby (2623)
jenike Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2625

Igénybe veheted, de nem örülnek neki! Mi évek óta csak szállást foglalunk náluk. Minél később foglalod le a szállást, annál kevesebb esélyed van arra, hogy ilyen feltételekkel lesz szállásod. Az utazási irodának szerződése van a fuvaroztatókkal, ezért biztosítania kell, hogy ezek az autóbuszok ne veszteségesen, hanem megfelelő utaslétszámmal közlekedjenek.

jenike 

Előzmény: emi_baby (2624)
emi_baby Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2624

Azt nem tudja valaki hogy egyáltalán igénybe lehet-e venni pl. az Apollon travel apartmanjait úgy hogy nem az ő általuk szervezett busszal mennénk?

Ezt arra az esetre kérdezném, hogy ha egyéni szervezésben nem tudnék előre szállást lefoglalni.

köszönöm a választ előre is.

emi_baby Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2623

Szeretnék infókat gyűjteni arról hogy kb. mennyi pénzzel kell számolni ha autóval szeretnénk Sarti-ba menni?

Itt gondolok a büntetésekre és az autópálya díjakra.

Az üzemanyagot azt én is ki tudom számolni. :)

Valamint ha van tippetek az úttal kapcsolatban, hogy mire kell odafigyelni, azt légyszíves írjátok le, mert elég sok negatívumot olvastam már ezzel kapcsolatban.

Köszi előre is.

Teo papa Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2622

Nincs mit

Fele a Marina érdeme :-)

Biztosíték? Ebből él. Nem fog átvágni, mert több esze van. Nem egy évre tervez :)

Jó csemegézést :-)

Teo >

Előzmény: emi_baby (2621)
emi_baby Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2621

Hú, nagyon köszönöm a táblázatot!!! :))))

Igazából én az miatt aggódtam hogy milyen biztosítékot kapok arra hogy átutalom  a foglalót, és tutira meglesz a szállás, ahogy előre megbeszéljük a tulajjal.

Most nekilátok csemegézni a szállások között!

Még egyszer köszönöm szépen.

Előzmény: Teo papa (2620)
Teo papa Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2620

Halihó

Ugyan nem nekem szól a kérdés, de válaszolok én is :-))

Emilben .. angolul. A listán ott van, hogy ki írt vissza. Elég laza a "fegyelem" etéren, de azért sokan válaszolnak. Hisz ebből - is - élnek ugye :-)

Foglalót átutaltam simán neten keresztül. Itthonról :-)

Augusztus végén (18-)megyünk (két házaspár), két hálószoba + nappali/konyha + fürdős apartmanba. Napi 50 Euro. Parton. Szerinted? ;-)

Reggeli ott sem drága (más sem), estére meg nyugodtan menj el vacsorázni. Itthoni árak vannak Sartiban. Sőt.

Teo >

Előzmény: emi_baby (2618)
Teo papa Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2619

Jól látod

Főleg ha először mész, nem árt itthonról letutizni .. szerintem :-)

Teo >

Előzmény: emi_baby (2617)
emi_baby Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2618

Igazából nincsenek nagy igényeink az apartmant illetően, bár az tényleg nagyon tetszene ha a parton lenne a ház.

Hogy tudom felvenni a kapcsolatot a görög tulajokkal?

Emailben? Angolul? Hogyan rendezted a foglalót?

Megkérdezhetem hogy mennyibe kerűlt Neked a szállás így?

Olvasgattam itt a fórumon, bár még egyelőre régebbi hozzászólásoknál tartok, de megnéztem az Apollon travel-t és ott kb. 70-75e/fő/14nap jön ki egy 2-3 csillagos apartman. Ennél ki lehet fogni olcsóbban is a szállást?

Érdemes befizetni a félpanziót, vagy reggelire inkább dobjunk össze valamit és ebédre,vacsira meg próbáljunk ki más és más helyet?

Csak mert gondolom a félpanziós megoldás olcsóbb, viszont lehet nem a legjobb a választék.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ja, és persze továbbra is örömmel fogadom az egyes kedvenc apartmanok nevét, mert ezügyben a sötétben tapogatozom.

Előzmény: molnarmarina (2613)
emi_baby Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2617

Szia!

Már én is gondolkodtam azon hogy lehet olcsóbb lenne lent foglalni szállást, de mivel augusztus elején szeretnénk menni 2hétre, így attól félek hogy lent már nem találunk megfelelő apartmant.

De azért utánanéznék az egyéni szervezésnek, így örülnék neki ha elküldenéd a listát.

címem: emi.priv@gmail.com

Köszönöm előre is.

Emi

Előzmény: Teo papa (2611)
Rémséges Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2616

Szia F Edi!

Lejjebb van egy link...

Naprakész.

Csak és kizárólag ezzel foglalkozik.

Olyan emberek vannak fennt, akik már nagyon-nagyon sokszor voltak ott! Nem véletlenül :-)

Menj oda, nézz ott körül. Nem fogsz csalódni!

Előzmény: F EDi (2615)
F EDi Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2615
Valaki írjon, hogy milyen hely Sari nagyon érdekelne, ugyanis Augusztusban megyünk. Meteorákat érdemes megnézni? Lagunás kirándulások? Búvárkodás? Élet? Víz? minden ami eszetekbe jut. Köszi előre is.
Jacques de Molay Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2614
Maradjunk az augusztusnál. Júliusban könnyedén lehet szállást szerezni, főleg ha nem egy napra veszed ki.
Előzmény: molnarmarina (2613)
molnarmarina Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2613
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Bár az apartmanválaszték nagyban függ attól mikor utazol, ha ez júliusra  és augusztusra esik akkor azért tanácsos előre foglalt helyre menni. Láttam én már németeket Asprovaltán és Olympic Beachen is napokig kilincselni amikor mindenütt teltház volt. Én az interneten található sokszáz apartman közül választottam egyet, irtam a görög tulajnak, hogy van-e hely és 30% előleggel lefoglaltam. Teo papánál is megvan a lista szivesen elküldi, bár izlések és pofonok különböznek és csak a tengerparttól 0-30 m távolságra eső, földszintes, grillsütős bungikat gyűjtöttem ki főleg. A viztől távolodva 2-300m-re az árak zuhanórepülésbe kezdenek.  És sokkal alacsonyabbak ha nem Júl. Aug. -ban mentek.
csá Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2612
Bátoritalak arra, hogy saját magad keress szállást, amikor megérkezel Sartiba. 100%-hogy találsz, és olyat amilyet szeretnél.
Előzmény: emi_baby (2610)
Teo papa Creative Commons License 2007.03.22 0 0 2611

Halihó

Ha úgyis Magad mész, akkor ne utazási irodát keress, hanem kattanj rá a netre és keress szállást. Ha akarod, küldök Neked egy listát, amit részben Molnár Marina, részben én gyűjtöttem.

Teo >

Előzmény: emi_baby (2610)
emi_baby Creative Commons License 2007.03.22 0 0 2610
Sziasztok! Idén a párommal Sarti-ba szeretnénk menni nyaralni, és mivel még sosem jártunk ott, így szeretném a Ti segítségeteket kérni azügyben, hogy melyik utazási irodával érdemes felvenni a kapcsolatot, aki viszonylag jó áron dolgozik. Az utazást egyénileg szeretnénk megoldani autóval. Valamint ha van kedvenc apartmanotok, akkor örömmel fogadnám az ajánlásokat is. Előre is köszönöm szépen az információkat! Üdv. Emi
Jacques de Molay Creative Commons License 2007.03.22 0 0 2609
Mint legfontosabb kulináris élmény? Nem hiszem. Persze, van lukumádész meg társai.
Előzmény: Törölt nick (2606)
F EDi Creative Commons License 2007.03.22 0 0 2608
BBöbe
Nem tudsz valamit Sartiról?-tök mindegy mi, csak sok legyen.
F EDi Creative Commons License 2007.03.22 0 0 2607
Köszi a rengeteg infót........:)
annyi van, hogy fel sem tudom dolgozni.
Jacques de Molay Creative Commons License 2007.03.22 0 0 2605
FÁNKOT?????? Atyaúristen.
Előzmény: Ginogazdik (2602)
F EDi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 2604
Ja, mi busszal megyünk, úgyhogy mandarínfa vásárlás kilőve...pedíg jó lett volna.:(
F EDi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 2603
Szia Ginogazdik!

Köszi a segítséget. Minden érdekelne amit csak tudtok. Ha valaki tud valamit a búvárkodásról írjon. Jöhet bármilyen infó.
Köszi
Ginogazdik Creative Commons License 2007.03.21 0 0 2602

Sartin nagyon finom fánkot lehet kapni,talán 1euró volt tavaly. Mi tavaly voltunk,rengeteg magyar nyaral és dolgozik ott. Árak elfogadhatóak. Étlapok sok hellyen magyarúl is vannak. A tengerpart hátsó része homokosabb,elől nagyon apró kavicsos, a tengervíz gyönyörű szép tiszta. Meteorákot érdemes megnézni, de ne a legnagyobb melegbe menjetek, mi tavaly úgy mentünk saját klímás autóval, 2-3-at tudtunk csak megnézni, mert majdnem elájultam, így indulhattunk vissza. Ha valaki szeretne narancs,mandarin vagy citromfát venni és autóval megy, akkor ha jöttök hazafele Nikita környékén (ha jól emlékszem) vannak virág árusok, kb 180 cm magas narancs (1 terméssel) és mandarin (10-15 mandarinnal és télen kezdett még virágozni) fát vettünk, 3500 körül volt darabja. Nagyon finom mandarint ettünk róla.

Hirtelen ennyi, ha eszembe jut még valami, akkor azt leírom a most utazóknak.

scarabaeus Creative Commons License 2007.03.21 0 0 2601
GPS rögzítette az utat (a képen a piros vonal), a magassággal együtt, azt néztem vissza az idő függvényében, meddig emelkedik, meddig csökken.
Előzmény: csá (2600)
csá Creative Commons License 2007.03.21 0 0 2600

Bocs a tudatlanságomért, de ezalatt mit értünk?

"GPS track profil alapján."

Előzmény: scarabaeus (2597)
F EDi Creative Commons License 2007.03.20 0 0 2599
Sziasztok!

Augusztusban irány Sarti!
Ha bármit tudtok róla írjatok.
Jó éttermek, búvárkodás, túramotor bérléssel kapcsolatos infók
jöhetnek. Érdekellne, ha a meteorákhoz megyünk az a 32 euro takarja a
belépőt is?-vagy külön kell még fizetni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!