Igénybe veheted, de nem örülnek neki! Mi évek óta csak szállást foglalunk náluk. Minél később foglalod le a szállást, annál kevesebb esélyed van arra, hogy ilyen feltételekkel lesz szállásod. Az utazási irodának szerződése van a fuvaroztatókkal, ezért biztosítania kell, hogy ezek az autóbuszok ne veszteségesen, hanem megfelelő utaslétszámmal közlekedjenek.
Szeretnék infókat gyűjteni arról hogy kb. mennyi pénzzel kell számolni ha autóval szeretnénk Sarti-ba menni?
Itt gondolok a büntetésekre és az autópálya díjakra.
Az üzemanyagot azt én is ki tudom számolni. :)
Valamint ha van tippetek az úttal kapcsolatban, hogy mire kell odafigyelni, azt légyszíves írjátok le, mert elég sok negatívumot olvastam már ezzel kapcsolatban.
Igazából én az miatt aggódtam hogy milyen biztosítékot kapok arra hogy átutalom a foglalót, és tutira meglesz a szállás, ahogy előre megbeszéljük a tulajjal.
Igazából nincsenek nagy igényeink az apartmant illetően, bár az tényleg nagyon tetszene ha a parton lenne a ház.
Hogy tudom felvenni a kapcsolatot a görög tulajokkal?
Emailben? Angolul? Hogyan rendezted a foglalót?
Megkérdezhetem hogy mennyibe kerűlt Neked a szállás így?
Olvasgattam itt a fórumon, bár még egyelőre régebbi hozzászólásoknál tartok, de megnéztem az Apollon travel-t és ott kb. 70-75e/fő/14nap jön ki egy 2-3 csillagos apartman. Ennél ki lehet fogni olcsóbban is a szállást?
Érdemes befizetni a félpanziót, vagy reggelire inkább dobjunk össze valamit és ebédre,vacsira meg próbáljunk ki más és más helyet?
Csak mert gondolom a félpanziós megoldás olcsóbb, viszont lehet nem a legjobb a választék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ja, és persze továbbra is örömmel fogadom az egyes kedvenc apartmanok nevét, mert ezügyben a sötétben tapogatozom.
Már én is gondolkodtam azon hogy lehet olcsóbb lenne lent foglalni szállást, de mivel augusztus elején szeretnénk menni 2hétre, így attól félek hogy lent már nem találunk megfelelő apartmant.
De azért utánanéznék az egyéni szervezésnek, így örülnék neki ha elküldenéd a listát.
Valaki írjon, hogy milyen hely Sari nagyon érdekelne, ugyanis Augusztusban
megyünk. Meteorákat érdemes megnézni? Lagunás kirándulások? Búvárkodás?
Élet? Víz? minden ami eszetekbe jut. Köszi előre is.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Bár az apartmanválaszték nagyban függ attól mikor utazol, ha ez júliusra és augusztusra esik akkor azért tanácsos előre foglalt helyre menni. Láttam én már németeket Asprovaltán és Olympic Beachen is napokig kilincselni amikor mindenütt teltház volt. Én az interneten található sokszáz apartman közül választottam egyet, irtam a görög tulajnak, hogy van-e hely és 30% előleggel lefoglaltam. Teo papánál is megvan a lista szivesen elküldi, bár izlések és pofonok különböznek és csak a tengerparttól 0-30 m távolságra eső, földszintes, grillsütős bungikat gyűjtöttem ki főleg. A viztől távolodva 2-300m-re az árak zuhanórepülésbe kezdenek. És sokkal alacsonyabbak ha nem Júl. Aug. -ban mentek.
Ha úgyis Magad mész, akkor ne utazási irodát keress, hanem kattanj rá a netre és keress szállást. Ha akarod, küldök Neked egy listát, amit részben Molnár Marina, részben én gyűjtöttem.
Sziasztok!
Idén a párommal Sarti-ba szeretnénk menni nyaralni, és mivel még sosem jártunk ott, így szeretném a Ti segítségeteket kérni azügyben, hogy melyik utazási irodával érdemes felvenni a kapcsolatot, aki viszonylag jó áron dolgozik.
Az utazást egyénileg szeretnénk megoldani autóval.
Valamint ha van kedvenc apartmanotok, akkor örömmel fogadnám az ajánlásokat is.
Előre is köszönöm szépen az információkat!
Üdv.
Emi
Sartin nagyon finom fánkot lehet kapni,talán 1euró volt tavaly. Mi tavaly voltunk,rengeteg magyar nyaral és dolgozik ott. Árak elfogadhatóak. Étlapok sok hellyen magyarúl is vannak. A tengerpart hátsó része homokosabb,elől nagyon apró kavicsos, a tengervíz gyönyörű szép tiszta. Meteorákot érdemes megnézni, de ne a legnagyobb melegbe menjetek, mi tavaly úgy mentünk saját klímás autóval, 2-3-at tudtunk csak megnézni, mert majdnem elájultam, így indulhattunk vissza. Ha valaki szeretne narancs,mandarin vagy citromfát venni és autóval megy, akkor ha jöttök hazafele Nikita környékén (ha jól emlékszem) vannak virág árusok, kb 180 cm magas narancs (1 terméssel) és mandarin (10-15 mandarinnal és télen kezdett még virágozni) fát vettünk, 3500 körül volt darabja. Nagyon finom mandarint ettünk róla.
Hirtelen ennyi, ha eszembe jut még valami, akkor azt leírom a most utazóknak.
Augusztusban irány Sarti! Ha bármit tudtok róla írjatok. Jó éttermek, búvárkodás, túramotor bérléssel kapcsolatos infók jöhetnek. Érdekellne, ha a meteorákhoz megyünk az a 32 euro takarja a belépőt is?-vagy külön kell még fizetni?