Lórien: Nos, szóval a Dani1-2-t már elmagyaráztam, úgyhogy mostmár tudod.:)))
A véglegesített változattal nyúzd Morgant kérlek, tekintve, hogy én még nem tehetem... Mégse lőhetem le a poént...
A listát tulajdonképpen lehetne sokszorosítani, de csak akkor, ha minden rajta levőt elfogadsz te is (pl. Dani1-et, VM-et szőkén, vagy netán Döncikét, mert ő is rajta van:))))
Kenunak a HB nem a Halotti Beszédet jelenti, és nem is az én HB-met! Na, dereng már?:)))
Wacsy: Mit szólsz a történethez? Vagy szóhoz se jutsz? (Mármint a megdöbbenéstől, hogy mennyire idióták, akarom mondani degeneráltak vagyunk.:)))))))))) (A "szerencsétlen félkegyelműről" nem is szólva.) De most komolyan, hogy tetszett?
És ugye nem vagy OTT tanár?:))))
Tényleg összezokott társaság vagyunk, a kémelhárítói munkakör pedig még megfontolás alatt áll... Szerintem nem is rossz ötlet...:))) Ráadásul nemzetközi lenne a dolog, hiszen Lórien és Kenu mint tudod Konstantinápolyban vannak. (Szerintem is ez a szebb.:)))
Kenu: Én is nagyon-nagyon várom a filmet.:))) Elvégre szeretjük Keanut.:))) Ő amúgyis balkezes.:)))
Apropó, Gerzsonka hogyhogy mindig Lóriennel van?!:)))
Gondolom mostmár elég sokat értesz :))) Szóval ezért tűnik úgy, hogy nagyon közeli kapcsolatban vagyunk, ja, azt még elfeljtettem írni, hogy semmiféle vérségi kapcs. nincs köztünk. :)
A kémelhárítást persze nem gondoltam komolyan,csak az jutott eszembe veletek kapcsolatban.Amikor egy háborús filmben pl.repkednek az olyan jelentőségteljes mondatok,amiből csak az érintettek értik pontosan mi mit takar:-)
Borit megtippelni.....szégyen ide vagy oda,de nem megy :-(
Jaaaj, azt még meg akartam kérdezni, hogy mennyinek tippelnél minket? Szóval hány évesnek. Ez roppantul izgat.
Hát a kémelhárítás nem nyert, de az összeszokott társaság igen, és a virágnyelv is csak azér tűnik neked virágnyelvnek, mert annyira összeszokottak vagyunk, hogy minden apró utalást értünk. Amit meg nem (ld. én előbb), az vagy extra titkos, vagy nem lényeges. :))
..nekem csak az jutott eszembe,hogy a családi história lehet nem is családi hanem egyéb természetű...:-))De lehet csak élénk a fantáziám.
Az üzeneteitek olyanok,mintha a kémelhárítás tagjai beszélgetnének egymással virágnyelven:-))És összeszokott társaságra vall,mégha ezt nem is rokoni alapon kell érteni...hmmm...szóval ki tudja:-))
Ti biztosan!:-)
Annyira szeretem olvasni ezt a fórumot, mindig fölvidulok :)))
"A "családi história" nem biztos, hogy az, aminek látszik..."
De mennyire, hogy nem! Sztem ki se találnád :)) Egyrészt, mert ennek két igazsága van... asszem kezdem túlbonyolítani.
Te Jenő, szted ők azt hiszik, hogy... Mer akkor szegények... :)) Egyébként ha elüldjük nekik (felőlem mehet), akkor azér már mindent magyarázzunk meg.
Kedves Jenő, a véglegesített Morgantól függ, nem tőlem, nyúzd őt!
Ja, Isztambul :)) Igen, Konstantinápoly. :)))) Ezt értheti mindenki. Ugye, hogy szebb az, hogy Konstantinápoly?
Gerzsonka köszöni jól van, de mért vagy mindig távol? Nem az én gyerekem...
Jaj, a lista! Hát azok is pasik, ha párral nem is értek egyet... de az a lista nálad van, kedves Jenő, nekünk nem engedted meg, hogy soxorosítsuk! :(((
Keanunak télleg Dobcsis szakálla van, de én már rég mondom, hogy Dobcsi amúgyis Keanus :)))
Ezt most nem értem. HB-KENU, neked HB mér fontos? Én csak két jelentését tudom, egyik Jenő HB-ja, a másik meg a Halotti Beszéd. De nem hiszem, hogy az olyan nagyon fontos lenne neked :))
Szerintem, kedves Wacsy senkinek nincs ellenére, hogy holnap küldjünk neked egy példányt "Bori igaz történeréből". Addig is gondolkodhatsz, vajon ki lehet Bori! Mert bizony ez fontos kérdés ám, és az itt jelenlévők közül csak igen kevesen tudják, egyelőre!:)))
Ja, egyébként most már biztos, hogy március 25-én jön az új Keanu-film! Láttam a
cinematrix.hu-n. Már nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, tehát nagyon várom!:)
Ti is???????
Holnap én és a tisztelt család néhány tagja beépülünk a rendszerbe:)))) és ha lesz idő, akkor majd az illetékesek küldenek egy példányt "Bori igaz történetéből". Ha nem, akkor majd egyszer megtudod...
Mégegyszer köszi a bizalmat,hogy a fátyolt a rejtélyekről fellibbentenétek:-)
Ha még mindig áll az ajánlat,akkor a címem az adataimnál megtalálható,kíváncsian várom amit meg szabad tudnom és persze megfelelő titoktartással fogom kezelni!
Megkérdezném,hogy harpokratesz kolléga is kaphatna-e esetleg "ismertetőt"? Bár ő nem kérte,de látom rajta,hogy ő sem bánná ha világosabban láthatna bizonyos kérdésekben:-)
Ha pedig közben esetleg úgy döntött a "családi" tanács,hogy mégsem oszt titkot,akkor az sem baj ám,megérteném!:-)
Sziasztok, köszönöm a pozitiv visszajelzéseket, akkor itt van még egy pár adat és érdekesség:
1993-ban Keanut letartoztatták ittas vezetésért.
1995- ben a világ 50 legszebb férfija közé sorolta a People Magazine.
1997-ben jelölték a Top 100 mozisztár közé az Empire Magazine-ban.
1999-ben Carrie-Ann Mossal járt
2001 novemberében a TOP 25 legszexisebb férfi közül a 11. helyet szerezte meg.
Imádja a szalontáncokat.
Motorja egy 1994-es Norton-Combat.
Keanu a nevét nagybátyjától kapta.
Mostohaapja Paul Aaron film- és szinházi rendezô
Keanu fél a sötétben. [ megj : De szivesen fognám a kezét :-))))) ]
Többek között korcsolyaélesítô munkakörben is dolgozott
Kanadában egy tészta bolt vezetôje is volt.
Az apja geológus. Heroin eladásért 2 évet ült börtönben
Anyja jelmeztervezô. Többek között Alice Cooperé is.
Hobbija a szörfölés és a lovaglás is.
A hasán lévô sérülést a Topanga Canyoni Demon Run" során szerezte, amikor is nekirohant egy hegynek. (A hegy gyôzött.) Egy hétig feküdt kórházban törött orral és leszakadt léppel. Az egyik mentôs Keanu szállítása közben véletlenül elejtette a hordágy egyik végét. Keanu igy emlékszik vissza: "Nevetnem kellett, de nem kaptam levegôt".
Keanu kanadai állampolgár és kanadai útlevelet használ. [ megj: Ez nekünk egyértelmü, nekik nem.]
HB...hát, igen. A magam részéről én is imádom ezt a két betűt, bár, mint bizonyára sejted, nem ugyan azért, amiért te...:)))
Keanu egyébként nekem nagyon is tetszik szakállal, ezért is szeretem annyira a Sok hűhót...! (De azért Pali kalóz se semmi!:))
Lóriennek már mondtam, mondom hát most neked is:
2004. MÁRCIUS 19-ÉN PÉNTEKEN 20:05 PERCKOR AZ MTV1-EN LESZ AZ ÖTÖDIK ELEM CÍMŰ FILM! SZIRIKE (Gálffy László) JÁTSZA ZORGOT!
Mindenki másnak is ajánlom, nagyon jó!
Ja, és Jenő játszik benne még valaki, akin szerintem meg foktok lepődni, ha még nem láttátok a filmet, Lórien és te, mert én is alig jöttem rá!
Holnap...beépülünk!
Reamin: ez az életrajz irtó érdekes. Ilyeneket még írhatnál.:)))
Kenu: De igen, Dobcsi is pasi, de én HB-t favorizálom. Egyébként az egyik képen Keanunak Dobcsis szakálla van, gondolom, ezt te is észrevetted.:)))
Ha már más pasiknál tartunk, neked van egy kb. 15 főből álló listád. Én a magam részéről még hozzátenném mondjuk RJ-t, KB-t, GD-t, RG-t, mert ők UGYEBÁR a kedvenceim, és még van sok, csak most per pillanat nem jut eszembe...
A képek nagyon jók, reamin! Nekem megvan a karácsony körül megjelent, róla szóló életrajzi könyv, de még nem volt időm elmélyedni benne, te pedig egy csomó érdekes dolgot írtál!:)))
Szerintem ez a fórum azért más pasikról is szól... Dobcsi például nem pasi???
Lórien, te hogy gondolod?
A mai napon ifj. Jack azt mondta, hogy MÁRCIUS 25-ÉN MUTATJÁK BE A KÖPPENYES FILMET!!!
Megerősíted ezt Harpokratesz??
Sziasztok, gondoltam akkor már hozok egy kis önéletrajzot is. (ha volt ilyen akkor bocs. Angolból fordítottam, ha kell, akkor bemásolhatom nektek az eredeti szöveget is)
Neve: Keanu Charles Reeves
Becenevek: "Wall", "Cool Breeze" (over the mountain) [ Ezt jelenti a neve Hawaiiul]
Magassága: 6 láb, 1 inch. (kb 182 cm, ha jól tudom)
Súlya: 73 kg.
Született: 1964, Szeptember 2. Bejrut, Libanon.
Szülei: Patricia és Samuel
Testvérek : Kim
Keanu angol anyától és hawaii- kinai apától származik. Félresikerült házasságuk után az anyja Keanuval és Kimmel New Yorkba költözött. Ott találkozott (az anyja) Paul Aaronnal a rendezô – producerrel. A család akkor –1970-ben - Kanadába, Torontóba költözött át. A tanulás iránt nem túlságosan érdeklôdô Keanu figyelme a jéghoki felé fordult. Itt nyerte el a "Wall" becenevet. 14 éves volt amikor elôszôr szerepelni kezdett reklámokban és szappanoperákban.
Keanu háromszor váltott középiskolát, végül 1984-ben ugy döntött, hogy abbahagyja a tanulást. Ugyanebben az éveb szerepelt a Wolfboy (Farkaskölyök – gondolom) cimü filmben.
Ezután Los Angelesbe költözött, hogy bemutatkozzon Hollywoodban. 3 hónappal késôbb már a River’s Edge cimü drámában kapott szerepet. A következô évben szerepet kapott a Dangerous Liasions (Veszedelmes viszonyok) cimü filmben. [ így kezdôfôtt hollywoodi karrierje, akit érdekel hogy folytatódott annak majd késôbb leforditom. )
Keanu mind a mai napig nagyon népszerü és a producerek által a legkeresettebb színész.
A szinészi karrierjén túl Keanu az általa 1997-ben alapitott Dogstar nevü együttes basszgitárosa is. Az együttes két albumot adott ki eddig: Our little visionary (1997) és Happy Ending (2000)
Keanu szigorúan védi a magánéletét, amelyet folyamatos pletykák kisérnek. A pletykák fôként a nemi orientációjáról szólnak. Ugyanakkor olyan szinésznôkkel is hirbe hozták pl, mint: Carrie – Ann Moss és Amanda de Cadenet. Keanu egy komoly tragédiát is átélt amikor barárnôje egy halvaszületett lánygyermeknek adott életet 2000-ben, majd egy évvel késôbb egy autós baleset vétlen áldozatává vált.
Keanu vérszerinti apja – akivel már elég régóta nincs kapcsolata – jelenleg börtönben ül kokain csempészés miatt. Keanunak van egy mostohestvére is Hawaiin, vele úgyszintén nincsen kapcsolata.
Jenő! Mondtam már, hogy imádlak? Mert igen. Régen mondtak már nekem ilyen szépeket Keanukáról!:)))(T'om, T'OD, hogy nem nekem írtad, de mégis.) Köszi. Megjegyzem a Sok hűhó... nem lenne ám olyan jó, ha nincs KB, de gondolom ebben egyetértünk!
A KTK nem díjazását tekintve is egyetértünk!
Hogy van Gerzsonka????? Már nagyon hiányzik!
Most megyek, mert holnap töri fakt...
Danikat viszem, és elemzünk!!!:)))
Elolvastad a kis zöld füzetben leletző levelem?
Na, majd holnap...
Kedves mindenki!
Oly régen nem írtam, tudjátok tegnap koncertem volt, bocsika...
Harpokratesz: Tudjuk mennyire GyU fan vagy, de azért szerintem a KTK is megérdemelt volna egy oscart (minimum). (Vagy egy Arany Málnát?:))))
Szerintem KR nem feltétlenül a Mátrixszal lett "Nagy színész". Ott van például a fenomenálisan zseniális KB:) által rendezett Sok hűhó semmiért, abban egyszerűen fantasztikus, annyira hiteles az alakítása, hogy ha nem ő lenne KR, már rég gyűlölném, mert gonosz és kegyetlen. Vagy például a Drakula is nagyon tetszett, az ősz haját pedig ha jól emlékszem, már kitárgyaltuk...
Wacsy: vicces lett volna, ha te vagy D.G., de szerintem Kenu és Lórien nagyon megkönnyebbültek, hogy nem te vagy... Bár, ki tudja...
Szóval akkor ki küldje el neked Bori igaz történetét (már ha igényt tartasz egy példányra)?
A képeket pedig szeretettel várjuk, főleg én.:)))
Kenu: Örülök, hogy ilyen szorgos vagy, és írod a Rejtő-disszertációt.:)))
Ez a Danis dolog hihetetlen, ugye holnap behozod és megmutatod, és kielemezzük? (Lóriennek majd elmagyarázom, ha nem értené...)
Lórien: Te is legyél olyan szorgalmas, mint Kenu! Minimum! Ugyanis örülnék, ha meglenne a véglegesített változatom.:)))
,...sőt korrigáltak is annyiban, hogy a teljes trilógiát díjazták most, ami eddig csak a Keresztapa esetében volt így.
PJ szerényen megjegyezte: nem gondolta volna, hogy egy fantáziafilmet ennyire értékelnek.
Már ne is haragudj kedves, Lórien, de tuti biztos, hogy Dobcsi csak egy van! Legalábbis számunkra!:) Mi az, hogy Írország??? Isztambul. Esetleg a történelmi Konstantinápoly, ugyebár??
Ja, egyébként ma olvastam Dani2-őt, iszonyú jó!!!! Ír Dani1-ről! Még mindig elfog a röhögés, ha erre gondolok! (Ha nem érted, kérdezd Jenőt!)
Még mindig nem tudja senki, mikor mutatják be a fehér köpppppppppenyes filmet???
Na, megyek, vár a Rejtő-disszertáció!
Sziasztok!
U.I.: Wacsy, sose tudhatod, lehet, hogy a lelked legmélyén igenis rejtőzik benned egy D.G., csak még nem jöttél rá!:))))
örülök, hogy előkerültél, már nagyon hiányoltunk:)
ezt a szövevényes családi históriát amibe belecsöppentünk, én sem értem, egyre jobban nem, de remélem előbb utóbb tisztázódni fog a dolog, ha nem, az se baj:)
az új K filmnek még most volt az USA-beli bemutatója, gondolom mire hozzánk eljut, kb. néhány hét. majd szólok, ha elkezdik vetíteni nálunk. K tényleg nagyon szimpatikus benne, úgy látszik ő is azt az utat járja be, mint JD, aki egy nagy kiugrással (KTK) vált nagy színésszé, K esetében ez a Matrix volt. de az is lehet, hogy mindketten későn érő típusok.
egy kis pletyi, de biztos tudod, hogy K-t anno beválasztották a világ ötven legszebb férfija közé (a People Magazinban), ami jogos, bár mondjuk a japán Takeshi Kaneshiro-val azért nem veszi fel a versenyt (szerintem ő a világ legszebb pasija még mindig), és az ázsiai sztárok többsége amúgy is verhetetlen ebben a kategóriában.
Oscart most azért volt érdemes nézni, mert nagyon szurkoltam a LOTR-nak, és szerencsére minden bejött. az első két részt méltánytalanul alul díjazta korábban az akadémia, de úgy látszik elmúlt a nagy mátrix-láz és helyrezökkent az ítélőképességük.