Ha nem vagyunk hajlandóak személyesen találkozni azzal, akivel éveken át időt és energiát nem kímélve vitatkozunk, akkor szerintem nagyon buta döntést hozunk.
gingergirl egyszer javasolta, hogy mennyünk el a bemutatójára. Akkor valaki (talán Replay vagy Mityu) azt válaszolták neki, hogy " Nem érted meg, hogy a fene sem akar veled találkozni". Ezzel a többi MLM ellenző is egyetértett.
Amíg nem ismerjük egymást személyesen, folyamatos lesz a kölcsönös vádaskodás és gyanakvás.
Ha valaki MLM-üzletet szervez, abban érdekelt, hogy minél több érdeklődővel vegye fel a kapcsolatot, akiknek bemutatót tarthat.
Ha sem az MLM-hívők, sem a kételkedők nem akarnak személyesen találkozni a másik tábor képviselőivel, akkor ezt a topicot be is zárhatjuk, mert semmi értelme.
Rainmanus saját maga kilétét fedte fel. Ő még fényképet is tett be magáról. gingergiről is lehet tudni kicsoda, nem volt elég óvatos. Bár Ő letagadná még a csillagot is az égről.
Én az elmúlt több mint 20. évben sok személyes bemutatón vettem részt mint vendég. Jelenleg meg tele van a youtube mindenféle MLM előadással, bemutatóval.
Mit szólnátok hozzá, ha megkérnénk/felkérnénk az MLM-rendszerben dolgozó és a mundér becsületét ádázul védő topic-társainkat, hogy tartsanak nekünk egy személyes - ha kell, termékbemutatóval összekötött - üzleti bemutató előadást.
Vagyis egy olyan tájékoztató előadást a vállalkozásukról, amelyre amúgy mindig minden érdeklődőt örömmel várnak.
Ott személyesen is feltehetnénk a kérdéseinket és sokkal közvetlenebbül lehetne beszélgetni erről a lehetőségről, mint itt, a nicknevek mögül üzengetni éveken keresztül.
Akkor én is felhívom a figyelmet, hogy az alábbiak nem rád vonatkoznak: Évek óta bolyong a topikokon egy elmebeteg aki a Nuskinos passzív jövedelméről ír meséket. Hazudozik, mellébeszél, önkéntes rendőrt játszik, igyekszik kioktatóan viselkedni.
Igen csak javasoltad az elmeorvost a vitapartnernek. Konkrétan javasoltad, hogy keressek fel egy elmeorvost. De Te nem küldtél oda. Szánalmas ez a magyarázkodás.
Nem. Nem "elküldöm a partnert elmeorvoshoz", hanem javaslom hogy menjen el.
Ilyen volt pl. az az eset, mikor követelted rajtam hogy azonnal mondjam már meg a magyarországi tagszámot. A kérdés eleve abszurd, a követelőzésed szintén. Megmondtam, hogy nem tudom a számot és ha tudni akarod, kérdezd meg a cégtől. Nem, te folytattad a követelőzést. Ismét mondtam, hogy nem tudom. Nem baj, te folytattad tovább, "természetesen" minősítésekkel és cinizmussal karöltve.
És ez nem ez az egyetlen ilyen típusú eset veled kapcsolatban.
Ilyen esetekben nem tudom, mi mehet végbe a fejedben. Az eddigi tapasztalataim szerint ez nem megszokott, mondhatni nem normális viselkedés, amivel képes lehetsz magadnak és/vagy másoknak is kárt okozni. Tehát vagy trollkodtál, vagy nem ismerted fel, hogy valami nincs rendben nálad. Ezért tettem egy (több) javaslatot szakorvos felkeresésére. Nyilvánvalóan te döntöd el, hogy mész-e vagy nem. Nyilvánvalóan az orvos dönti el, hogy van-e bajod, vagy nincs.
Tehát nem utasítottalak semmire. Nem állapítottam meg semmit az elmeállapotodról.
A viselkedésed alapján tettem egy javaslatot, te pedig azt csinálsz, amit akarsz.
Amikor személyeskedsz akkor a némelyek kifejezést használod és azt, hogy " akinek nem inge ne vegye magára". Vagy konkrétan elküldöd a vitapartnert elmeorvoshoz.
Mindenkinek megadom a lehetőséget hogy vegye észre, hogy mit művel itt, anélkül, hogy besároznám. Mindenki eldöntheti, van-e önkritikája, vagy nincs. Nekem nem célom a személyeskedés, de a fórumszabályzattal összhangban lévő tisztelet mindenkinek kijár, nekem is.