Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
Te ezt is mint mindent, félreértetted. Bornai éppen arról énekelt, hogy vannak akik magyarabbnak tartják magukat a többinél, és akik szerint csak az a magyar akinek ezt ők megengedik. Na és EZEK ellen kell küzdeni...
Jóember, én nem vagyok kormányon:-))) Azt viszont továbbra is állítom, hogy a Töröcskei és a Simicska az államtól lenyúlt pénzekből gründolta a médiabirodalmát. Abban se vagyok biztos, hogy mondjuk a Vegyépszeren keresztül nem folyatnak bele mostanság is állami milliárdokat. Sőt, inkább biztos vagyok benne, hogy valamilyen trükkös formában ezt teszik.
Magán TV a hírdetésekből él meg, ami azon a HírTV féle szmötyin van, az túl sokat nem hozhat a konyhára. Egy ilyen TV napi fenntartási összege milliókban van, a többit ezek után sakkozd ki.
idézőjelbe kellett volna tennem a degenerált csürhe,horda,stb.-t,mert ezt soltikától, meg a bánat tudja kitől idéztem.Változatlanúl nem tartom sem viccesnek, sem szórakoztatónak, ha azért, mert a fideszre akarok szavazni, bárki is tetüzzön,bunkózzon,degenerált csürhe tagjának,hordában élőnek,stb.nevezzen,és még vegye a bátorságot, hogy felszólít, keressek másik hazát, mert nem egyezik a véleményünk.És ezt te helyesled?Nevetsz rajt?Mi a fenét vártok ezek után?