éppen most rendeződnek megint az érdekek hogy kijött a tasnádi, Tehát szerinted is maffiózó? Szerintem is! De akkor mi a (....)-ért engedték ki??? :(((((((
Van annak lassan már 10 éve is! Robotcsávók voltak a háttérben, ment ilyen vetítésféle, meg az összes jó számuk: Electric Café, Tour de France, We are the robots... Já tvoj szpug já tvoj rábotnyik! ;))))
abszolut!!!
10 éve járom az éjszakát, eléggé otthon vagyok benne:)))
csak ne lenne ennyi rohadt gengszter és műpicsa:((((
éppen most rendeződnek megint az érdekek hogy kijött a tasnádi, a pacha bár volt az első áldozat:(((
kraftwerket én is szeretem. sőt megvan az összes depeche mode szám is a vinyómon, meg hát a harmadik elektronikus zene alapító ugye a pet shop boys. megvan mind.
ja és imádom a jazz-t, a tátrai tibi bácsit!!
és voltam Santana koncerten:)))))))))))))))))
Te ..... ..... ..... ..... ..... ...... ..... és ..... ..... ....... ...... ....... ...... ha ............ ...... ... ...... ......!
(A hozzászólást a leendő moderátorok törölték, és egyben utolsó figyelmeztetésben részesítették D16 MZ/X-et. :)))) )
az utóbbi hónapok toronymagasan legjobb dupla mix albuma:
Anthony Pappa - Resolution
tessék művelődni, ezt hívják zenének!!!!!!
és nemsokára kecelen Eastern Exposure:)
Sasha, John Digweed, Lee Burridge, Sander Kleinenberg........
remlélem az autót egyben találom majd reggel......
Pont te ajánlod nekem ezeket? Na, ne! :)))
Mike Oldfield legújabb CD-jére vevő vagyok, ha megvan valakinek. Asszem most jelenik meg. A címe? Azt még én sem tudtam megjegyezni. ;-)
Kraftwerk koncerten voltam a BS-ben anno! Atomsirály volt!!!
Camouflage :))) Istenem, de régen is volt! Vagy 15 éve?!
Vangelis megint rendben, a többit sajna nem ismerem! :(((
Te (Tisztelt látogatók! Az itt leírt 7 db jelzőt valamint 5 db jelzős szerkezetet a leendő moderátorok pre-humusz jeleggel súlyos obszcenitás miatt kimoderálták ;))) ) Detonátor!
Akkor leírom a többit is: Bad Boys Blue, Nena, Bruve és Bongo, Első Emelet, Zi-Zi labor! ;)))))))))