“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Női szemmel a 400 óra túlóra nem túl biztató. Sem az, h 3 év, mire kifizetik, sem az, ha apu/anyu távol van a családjától. Sehogysem fér bele a fene nagy feminizmusba...
De nem tudod mekkora méreg , mikor az emberlánya órákat vacakol valamivel , és bár finom a végtermék , de nem látszik rajta . Pedig nemcsak fincsit , hanem kívánni valót is szeretne az ember asztalra tenni .
Azt jobban jársz , ha bótba' veszel . Egyrészt nem szeretem , de egyszer mégis próbáltam ... háááát , ha a fejemhez verték volna , nem a pogácsa szakad be . Szerintem főzni (többnyire a hagyományosokat) nem főzök rosszul (még senki se halt bele) , de a sütést nem nagyon szorgalmazom . Persze muszáj , mer' a kölkek néha rámszállnak . A menyemnek a túrós batyu a kedvence , a fiamnak/lányomnak meg mindegy , csak kelt kalács legyen .
Ez maradt a közös piac! A multik igazgatótanácsa az EU parlament. Ahol a multik lakájait nem a multik fizetik, hanem azokat is a kirabolt népekkel fizettetik meg! Minden döntés, nem a népek, hanem a tőke hatalmáért születik.
Az impresszum nem jelenti az igazságot! Látom, rühes mennél árulkodni szokásod szerint a haverokhoz, hogy letagadd a ballibsi zavargók bűnét! Amúgy tudtad hogy a fórum nem biztonságos oldal?