Jót gépeltünk Vasárnap!Raszta testvérünk edzőpályáját tettük egy picit tönkre.Vagy éppen ellenkezőleg?8-))) Mikulásra még egy kicsit ki kellene bővíteni.
A mocskos kva ganék ,ha meglátom h kirak vki egy drótot akko biztos fökötöm egy fára !! Én honap nem érek rá temetőbe megyünk más városba is de Vasárnap kinézek olyan 2fele a molra és lehet,hogy berekok a tatyóba egy basaball ütőt ,biztos ami biztos
VIGYÁZZATOK! A mol utat telerakták szöges deszkákkal,drótokkal!!! Cimboráink szóltak, hogy nehogy valaki megsérüljön!!! Ebéd után menjünk ki szétnézni!Holnap hívjatok! Szega.
Gratula Mindenkinek aki részt vett a versenyen, jó lett volna ott is lenni nézőként, de kétfelé nem tudok szakadni /önerőből legalábbis/! Úgy látom az RMZ-t nem zárod a szívedbe!
Én meg Zalakaroson voltam 4 napig évedzáró DR BIG találkozón! Csütörtökön indultam, pénteken Pécs, Kaposvár környékén motoroztunk, jobb híján én mutattam merre az arra, szombaton meg átmotoroztunk Szlovéniába /nincs határellenőrzés :)/, nagyon faja volt, tetszik az ország, csak hát nekünk /szerintem/ ez is marha messze van /mint pl. Ausztria is/, inkább Románia, Erdély, vasárnap meg haza, közben felpakoltam az asszonyt, majd este még lepakoltam itthon! ;) Képek: 1.: Zalakaros felé félúton, Szálka.
2.:Orfü környéke, egy kilátóból ezt láttuk.
3-4.:Szlovénia, Rogla csúcs /1500m/, 1450m-ig kellemes ködös időben mentünk fel, lefelé meg volt egy kis terep, viszont köd nem.
5.:Szóval ilyen köd is volt néha, de aztán ahogy jött úgy elis ment, persze ez is fent a csúcson.
Kedves Ice! Mi családos terepmotorosok tisztában vagyunk vele,mennyi jó dologról le kellet mondanunk miután megnősültünk.Tudjuk,hogy te is a napokban voltál utolsó túráid egyikén,úgyhogy,ha elmosogattál és becsomagoltad holnapra a tízóraid,írjál már egy kis beszámolót.-csak úgy szolidan,tömören- Köszi!
Összesítésben 16. Pontszámításban mivel 4 napi licences megelőzött, 12., így kaptam kemény 4 pontot. :) . A Drz-nek hála jól rajtoltam, másodiknak jöttem el. Sokáig az első tízben voltam, de a végére már nem maradt kondim. 3. osztálynak hívják, de a köridőket nézve az eleje simán mehetne 1. vagy 2. osztályban. Nem is értem, hogy olyan nevek, mint Nádor István, Csősz Lajos, Pecsenka Zsolt vagy a már sorozatban nyerő Hényel Ágoston miért itt indul... Vagy is hát sejtem... Mindegy, majd jövőre. Ezt az évet ismerkedésnek szántam a terepmotorozással és a Drz-vel, majd jövőre beerősítek. :)) Lesz Drz Kupa jövőre is?
Sziasztok, jó verseny volt a kosdi. Tetszett a pálya, hasonlóan huplis volt, mint a hétvégi drz kupa Lakitelken. Ott mégis jobban elfáradtam a fél óra alatt, mint itt az egyóráson.Robi, köszi a szurkolást, erőt adott, hogy ismerősök is voltak. Aztán a versenyeteken láttam, hogy nyugdíjba küldted a jó öreg Drz-t? Üdv, mindenkinek!
Petya jó helyen végzett első nekifutásra.72.lett 100..valahányból!!!Persze a hagyományokat tiszteletben tartva segített a motorok pakolásában is.-Köszönjük!- A hal 20 körül végzett III.oszt-ban.Jana von drz bizonyította eddigi taktikámat,miszerint:DRZ,önindító,jó rajt,no tankolás,egyenletes sebesség.Az én mai taktikám:RMZ,berúgókar,utolsó előttinek rajt,tankolni muszáj,kapkodás-esés-kelés. Véreredmény:Jana 8. én 9. Na-fasza. A szurkolóknak köszönjük a megjelenést és a sok "segítséget"!!!!
Holnap Kosd-Királyválasztó!Petya ZweiTakter debütál!Majdnem elfelejtettem:a hagyományokhoz híven, minden királyválasztón a kopasz utánpótlás szedi le a motorokat a futóról.Továbbá,mivel ő úgy is csak 1 órát megy-mialatt elfáradni lehetetlenség-a felpakolás is az ő feladata.