Keresés

Részletes keresés

baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14658
Köszi, de megfontoltam tettem. Gondolom tudod miért?!
Előzmény: efzsuzsa (14657)
efzsuzsa Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14657
Én nem haragszom, de a fél nótást azér félnótásnak írják...
Előzmény: baudog (14656)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14656
Mindenkitől elnézést kérek, de "felment bennem a pumpa."

Nem szeretem a veszekedést és a vádaskodást, pláne ilyen primitív módon. Ez nem az én műfajom!

Tudom: az ilyen bejegyzések nem erre az oldalra valók, de nem szeretnék senkinek, kézzel formázott népművészeti agyagedénye lenni. Ezt gondolom megértitek.

Vonjátok le a megfelelő konzekvenciát és ha valakit megsértettem: Elnézést!
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14655
Ha gondolod elszívunk egy békepipát és a téma lőve van!
Előzmény: Törölt nick (14651)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14654
Neved alapján kuntakinte jut eszembe, főleg a bagarol, kifejezi hovatartozásod.

Egy sötét elmével megáldott felturbózott senki. ez jobban illik személyedre.
Ha harcot akarsz ám legyen. nem én kezdtem!

Először is leszögezném, hogy bár neveid alapján, bájos személyiség lehetsz, mégis nagy a valószínűsége, hogy a paranoid skizofrénia akut tüneteit produkálod, egy kis egocentrikus önimádattal vegyítve.

Köd és köd értelem nélkül, valahol a messzeségben.
Földre szállt tejfelhőbe csavarodott láthatár. Szűk látókör - se múltba, se jövőbe jellemezném elméd.
Mintha egy kibaszott eposz elcseszett hőse lennél.
De attól még bolond vagy Te is. És ezt jól tudod valahol éned legmélyén.

Nem gondolod, hogy ellentmondásba keveredtél saját bejegyzéseddel? "Mióta szokás ezen az oldalon a személyeskedés, mások lealázása? kedves fröcsögve vádaskodó, sértett.

kuntakinte:

"Pincérek, kurvák, ritkábban itt vendégszereplõ nyugati artisták, +effélék tudtak valutát eladni, külön vadászni kellett a kapcsolatokra (azok is pénzbe kerültek) az ember kockáztatta még a jogsértést is persze, de én szartam erre."

A hozzád hasonlókat köztörvényes bűnözőknek hívják, akiknek semmit nem jelent a törvény fogalma, mint azt tájjelegü hozzászólásodból kiszürtük.

Nagyon megköszönném, ha leszállnál rólam, nem azért mert nem tudnék visszaválaszolni, hanem azért, mert elegem van az ilyen fél nótásokból mint te Vagy!

Előzmény: Törölt nick (14651)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14653
Kösz a segítséget! Csúnya!
Előzmény: efzsuzsa (14640)
efzsuzsa Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14652
Értettem , tanár úr. Elnézést kérek. Év végére javítok.
Előzmény: Törölt nick (14650)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14650
efzsuzsa válasz | 2009.03.27 22:14:04 © (14634)

Vagyis az igazi beszélgetés, az igazi vita egyáltalán nem praktikus, nem célorientált. Hanem alanyi. Mondhatnám: nárcisztikus.

Az az. Tökéletes önismeret. Ki hitte volna rólad?

Előzmény: cigányok ideje (14593)

Például az, aki tud olvasni. Például az, aki nem hisz, hanem ért.

Egyébként túl sok értelem nem is kell hozzá, éppen a napokban írtam le (Babarczynak), talán szó szerint így: „magamat még nálad is jobban ismerem”.

Szellemes szavaidból azt veszem ki, hogy megveted a nárcizmust, lenézel engem is, Esterházyt is, József Attilát is, ifjabb Pilniust is, Weörest is, Szécsi Margitot is… Jó. Értem én. Ám te akkor sem fogsz jobban tetszeni nekem magamnál.

Dögunalom vagy. Unalmas, amit írsz és unalmas, ahogyan írsz.

Mégis írsz. Miközben nem gondolsz arra, hogy ez a nárcizmusnak, mégpedig a primitív nárcizmusnak egy sajátos formája. Szereted a kis semmikéidet látni az interneten. Szereted magadat egyszerűcske mivoltodban megjeleníteni a nagynyilvánosság előtt.

Vagyishogy néked még önismereted sincs. Ezért képzeled magadat magasabb rendű lénynek másokhoz képest. És mert tudatlan vagy, a nárcizmust eleve kóros jelenségnek gondolod. Noha a nárcizmus egyebek közt védekezés az efzsuzsák unalmasságával szemben.

Előzmény: efzsuzsa (14634)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14649

Babarczy-fanok szívlapáttal

Az egyik fan hozzászólása (elejétől a végéig):

Nyusa Bagarol Fuskin válasz | 2009.03.27 21:57:18 © (14630)

Ja? Pardon.

Na és akkor mi van?    Tévedhetetlennek hitted?

Ki a B.E.? Pápa?

Vagy  jósnõ, aki  feldarabolt tyukbelekbõl megmondja hogy mik lesznek a jövõ heti lottószámok?

Vagy hogy ki viszi ki az országot a fosból?

Tévedett.... zakson! 

Tévedésének nem voltak, nincsenek, s nem is lesznek a személyén túlmutató negatív hatásai. Senki nem vesztett el az miatt egy munkahelyet, senki nem került szegényházba, senki nem indult le a lejtõn az miatt. Tévedésének volumene tehát csak személyes szférájában jelent valamit.

Amikor az ember azt mondja: "Basszameg, ezt rosszul láttam meg!"

Ez a "rossz lóra tett" így nem több, mint  például hogy én otthonhagytam az órámat kedden, de azért beértem idõben dolgozni, és annyi.

Előzmény: ohlulu (14626)

Nos, ez a tipikus szófosás. Megszámoltam: 713 karakter. Ráadásul úgy, hogy a lelkes fan azt az embert fossa le buzgó szavaival, aki mellett prókátorkodni igyekszik.

Mármost az idézett hozzászólás röviden (értelmesen) így hangzik: Babarczy Eszter tévedhet, nem tévedhet – „zakson”. Babarczy Eszter egy senki. Teljesen mindegy, hogy mit mond (109 karakter).

Ennyi.

Pluszban pedig egy kis stílelemzés. Kiemelem a hozzászólást jellemző mondatot:

Tévedésének nem voltak, nincsenek, s nem is lesznek a személyén túlmutató negatív hatásai.”

És pozitív hatásai sincsenek. (A nagy tévedéseknek világot rengetően pozitív hatásaik lehetnek, az esetek többségében vannak is.)

Miközben vannak idióta tévedések is.

És vannak idióta nem tévedések is.

Babarczy Eszternek a tévedései is, nem tévedései is bornírtak. Vagyis ahogyan a fanja monnya: „zakson”.

Babarczy Eszter egyik idióta tévedése szerint a Magyar Gárda nem egyéb, mint a „hiszterizáló baloldal” bohóchadserege. Tévedés volt? Tévedés volt. Van valami jelentősége? Semmi jelentősége.

Csoóri nem Babarczy szellemi befolyása alatt írta meg a Nappali holdat. Sőt. Szerintem Babarczy Eszter szellemi befolyása alatt senki nem írt semmit. (Ezt persze nem tudom bizonyítani, de jelentkezhet az, aki úgy érzi, hogy őt befolyásolta gondolkodásában, világlátásában Babarczy Eszter valamely igazsága vagy tévedése!)

Babarczy maximum voodoo bábu lehet.

És úgy tűnik, az is, mert a fent idézett fannal (lófannal) szemben akadnak Babarczy Eszternek démonizálói is. Szintén hülyék. Ők azt állítják, hogy Babarczyból indult ki minden rossz a politikában. Pontosabban az egyik tévedéséből. Szerintük akkor tévedett nagyot, amikor „leült Bayerral egy asztalhoz a tévében”. Igaz, ugyanezen emberek szerint Babarczy „lemosta” Bayert a tévében, ámde tévedett így is, tévedett úgy is. Ő legitimálta Bayert. És miért állítják ezt a Babarczy-démonizálók? Mert szarban a haza, és ilyenkor van a bűnbakok keresésének, megtalálásának, a voodoo babák szurkálásának bőszült ideje. Bayerék a zsidóban, a cigányban találják meg a bűnöst, Pixyék Babarczy Eszterben: Azé’ nem bírunk röhejessé válás nélkül egy szerencsétlen miniszterelnököt kiizzadni magunkból, mert az Eszter legitimált. A buta tyúk! Illetve lemosta a bajertot. A buta tyúk!

Mosta? Legitimálta? Mindegy is, csak rá lehessen mutatni, rá lehessen üvölteni valakire. Ráadásul – mondom – egy senkire.

Az agyvelő megáll.

Ha Babarczy Eszter komoly ember volna, egyszerűen kiszállna ebből a baromságból, kilépne az ő a zakson-tévedéseivel együtt. Azt mondaná a klaviatúrájának, hogy Hát akkor mosmár véglegesen kilikk! Én, gyerekek, erre a topikra rá nem nézek többé. Nemhogy részt nem veszek benne, nemhogy a polgári nevemet nem mocskolom tovább magam is időnként, hanem hogy innentől totálisan pont.

Ha Babarczy Eszter komoly ember volna (legalább közepesen komoly), visszahőköltetné magát néhány évre, és csöndben megpróbálna fölépítkezni.

Talán akkor. Akkor sem biztos, ám így biztosan nem

Így marad egy kicsi zakson, aki mennél többet beszél, annál viccesebb helyzetbe kavarja magát (von Löffel aus). És itt most hagyjuk is a lankadt farkak körüli ident matatást, ti. lényegében arról van szó, hogy nem is oly rég Pixyék azért zörögtek, azért butatyúkoztak itt, merthogy Babarczy Bayert legitimálta a tévében, ma pedig ott tartunk, hogy Bayer legitimálja Babarczy Esztert az interneten. Legalábbis a stílusból erre lehet következtetni, szóval hogy valami bayerféleség ez is:

Nyusa Bagarol Fuskin válasz | 2009.03.27 21:33:27 © (14611)

Erre a kis csórikámra meg szerintem  (mert elmúlt a komonizmus!) már nincs szükség,  kivénhedt mindenhonnan, vagy legalábbis így éli meg, és ide jár tombolni.

Míg bele nem vágok a fogsorába egy 8 kilós rozsdás  szívlapáttal, egy kies tavaszi estén.

Előzmény: gábornok (14606)

Tegyük hozzá: aki az efféle rajongói támogatást elfogadja, hallgatólagosan leokézza, nem komoly ember.

Ha paranoid az ország, akkor éppen a nyíltan agresszív bayerféleségek és a sunyin agresszív babarczyféleségek sajátos szemantikai és erkölcsi ozmózisa miatt paranoid.

baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14648
orlanda,

úgy érzem rátapintottál a lényegre. Pontosan a hibák feltárása lenne az, amit egy B.E. kaliberű személynek szükségeltetne az olvasói elé tárni. Közömbösen és pártmentesen.

Ha valaki ezt kivitelezi és korrekt véleményt alkot, azt elfogadom.
De ebben az esetben ettől még messze vagyunk.
Előzmény: orlanda (14646)
orlanda Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14647

Arisztotelész szerint:

"A léleknek két része van: az egyikben sajátmagában van az értelem, a másikban nincs meg ugyan önmagában az értelem, de képes annak engedelmeskedni. A lélek e két részéhez csatlakoznak azok az erények, amelyek a derék férfiút jellemzik. 

Hogy e két rész közül azután melyik foglalja inkább magában az igazi célt, arra nézve a válasz nem lehet kétséges azok előtt, akik úgy választják szét azokat, mint mi. Hiszen mindig a tökéletlenebb van a tökéletesebb kedvéért, és ez nyilvánvaló nemcsak a mesterségeknél, hanem a természetben is; márpedig az a jobbik, amelyikben az értelem van. És ez is kettősen osztható, legalábbis, ahogy általában fölosztani szokták: egyik a gyakorlati, a másik a gondolkozó értelem, és az is nyilvánvaló, hogy ezt így is kell megosztani. De ugyanez áll ezeknek tevékenységére, tehát a természettől fogva különbet kell inkább választaniuk azoknak, akik akár valamennyi, akár a kettő közt választhatnak, mert mindenkinek azt kell elsősorban választania, amit, mint legnagyobb célt, elérhet. Az egész élet így osztható fel munkára és pihenésre, háborúra és békére, sőt a tetteink is szükségesekre és hasznosakra, valamint becsületesekre. Mindezekre nézve ugyanazon elveket kell alkalmazni, mint a lelki tulajdonságokra s az ezekből folyó cselekvésekre: a háború a békéért van, a munka pihenésért, a szükséges és hasznos cselekedetek pedig a becsületesekért.

Mindent figyelembe kell tehát venni a politikusnak, amikor törvényt alkot, a lelki képességek két csoportja és ezeknek tevékenysége szerint, de még inkább ügyelnie kell arra, ami jobb, és a célra. Ugyanaz legyen az irányadó az életre és a cselekvések megválasztására: tudjunk dolgozni és harcolni is, de inkább éljünk békében és nyugalomban; képesek legyünk elvégezni az életfenntartáshoz szükséges és hasznos tennivalókat, de inkább gyakoroljuk az erényt. Ezek tehát azok a követendő célok, amelyekre már a gyermekeket is nevelnünk kell, valamint mindazon korosztályokat, melyeknek nevelésre szükségük van. "

Előzmény: Törölt nick (14566)
orlanda Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14646
 Szerintem csak annyit, hogy vannak baloldali publicisták meg jobboldaliak, de én BBC típusú médiára is vágyom, három lépés távolságból, függetlenebbül.
Előzmény: babarczyeszter (14556)
orlanda Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14645

Mint említettem, én egy sima fórumozó vagyok. Ha akarom az alany állítmány se egyeztetjük.

Nem, még nem írtad. Tudod, biztos Talio szabály: unalom unalmat generál.

Előzmény: Törölt nick (14544)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14644
Ezeket a fogadóirodákat nézni fogom...

ne csak igérd:

Unibet, új kínálat:

Who will be the Prime Minister on August 1, 2009?

Bets placed after a public announcement are declared void. Others on request.

Win

Bokros, Lajos

2.80

Glatz, Ferenc

3.75

Vértes, András

5.00

Orbán, Viktor

6.00

Kiss, Péter

9.00

Surányi, György

15.00

Mit ajáűnl tehát a modelled?

Előzmény: babarczyeszter (13649)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14643

off

rég jártam a filmes leiterjakabon, de ott is ohlulu vagyok

Előzmény: gábornok (14641)
gábornok Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14642
Baba arca van, amúgy..
Előzmény: Törölt nick (14638)
gábornok Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14641
oh lulu
Előzmény: Törölt nick (14639)
efzsuzsa Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14640
google-a te barátod
Előzmény: Törölt nick (14638)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14639

rosszul!

1xi és megismételhetetlen vagyok mint minden nick fenség

Előzmény: gábornok (14635)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14638
Ki az a Babarczy, ha van róla kép is az lenne a legjobb.
gábornok Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14636
Zsu, ez így most nem authentikás, így szövegkörnyezet-leválasztás.
Előzmény: efzsuzsa (14634)
gábornok Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14635
Mí-í-í-í-áó! Te sem vagy 1 1Xes nick, jól érzem?
Előzmény: Törölt nick (14619)
efzsuzsa Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14634

Vagyis az igazi beszélgetés, az igazi vita egyáltalán nem praktikus, nem célorientált. Hanem alanyi. Mondhatnám: nárcisztikus.

Az az. Tökéletes önismeret. Ki hitte volna rólad?

Előzmény: Törölt nick (14587)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14633

nono, azért nem egészen.

Ha ugyanis tévedése teljesen jelentéktelen, következményektől mentes, akkor... hm, minek is ír? akkor az esetleges igazsága is pusztába kiáltott szó. 

Előzmény: Törölt nick (14630)
gábornok Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14631

Kőműves és kutyapecér..

Előzmény: Törölt nick (14624)
gábornok Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14629
Ja, a klaviatúra/tasztatúra.. értem.
Előzmény: Törölt nick (14622)
gábornok Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14628

//Ha igazak a sugallt threadek, akkor itt igazán a szellemi vonzások és rokonszenvek leárnyékolhatatlan távolhatásáról van szó, ami az univerzum jellemző interkonnektivitására ujjabb szép példa.

Egy afféle Hajnóczy-remake protestál belőle?//

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14627

ezt csak az érintett tudja:)

más idő, más nick:)

Előzmény: Törölt nick (14625)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14626
úgy értem, Eszter maga is belátta, hogy rossz lóra tett Gyurcsival.
Előzmény: Törölt nick (14624)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.27 0 0 14625
milyen számmal?
Előzmény: Törölt nick (14623)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!