World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Egyebkent a szajbvert babolnai csodor hagja mega blizzard embereit. Az armory hasznalhatatlan, nekem rendszeresen lockolja az aktalis bongeszo processet.
Nagy grat :-) Hát kinek min múlik, ahogy látom másoknak (sokáig nekünk is) a stridereken múlik :-)
Tegnap Kael halála után irány Hyjal. Volt benn ugye 4 tank (2 warri, 2 maci). Taktika magyarázás, buff stb.stb. az egyik warrink event indítás előtt szól, hogy valami addon miatt reloggol. Egy perc múlva bizonytalan hang a ventrin: Upsz, lejárt az accom, nem tudok visszamenni.... még szerencse, h véletlenül volt tartalék feltöltőkártyám :-))
Azért nagy élmény volt leadni a vialokat végre :-)
Gz :) Nekünk még káoszszagú P2. A legnagyobb problémáink a striderek kiteolásával, ill. azok gyors leölésével vannak. Labdázás megy, nagák mennek, csak azok a szaros striderek :P Próbáltunk eggyel több rangedet és eggyel kevesebb meleet, de akkor a naga sem ment. WTB more DPS :(
Mondjuk egyszer már eljutottunk P3-ba, csak az volt egy picinyke probléma, hogy már csak 6-an éltek. De így is nagy volt az öröm.
Gratula, mi egyelőre csak 3/4 TK farmra tételén dolgozunk, tegnap Al'aron igen jól működtek a spell reflectes mókák, szedtük fel a tüzeket meg 1 vagy 2 buffet volt csak, mert reflect alatt oda lehet menni a meteor közepére felszedni a bosst.
szerintem nem, nekem jó volt általában egészen úgy tavaly december elejéig, azóta használhatatlan általában. Addig néha lassú volt, de nem fagyott, most meg rendszeresen hal szét FF
Nekem befagy resyncre a warcrafter, valszeg amiatt amitől az armory is bedől. De tényleg annyira szar az egész armory, fel nem foghatom mit nem tudnak rajta megoldani, kb azóta ilyen amióta bemutatták.
ja közben megtaláltam, ott van a resync, arra befrissítette :) Most a warcrafter jót mutat nálam, azt nem tudom viszont, hogy ez global-e ilyenkor, tehát másnál is befrissül-e.
Warcrafter armoryból melózik ugyebár, szóval ha az teljesen nem elérhető, akkor nem megy, viszont általában az a para, hogy a teljes armory oldalt nem tudja behozni nálam, mert túlterhelt (erről volt egy blue post is valami FF crash néven :) ) de warcrafter meg nem fagy és behozza
eh, ez valamiért most nem frissült, te is csak 63 vagy, én meg azóta 60 és a cuccok fele már csere volt. Érdekes, mert armoryban jól volt, már amikor épp ment.
csak hogy engem is lehessen fikázni :) 10 talent potn nincs leosztva, épp retalent után vagyok és még nem döntöttem, valamint a festive purple cloth se általános, csupán nem szeretem, hogy bugyiba rohangálok a Goldweave Tunic miatt :)
Papom bőven exalted volt már Violet Eye-nál, soha egyetlen alkalommal se Prince, se Maiden nem dobott macét. Aztán egyszer a párom ment vele healelni, amikor nettelen voltam, na akkor mindent kidobott ami kell... Nemrég friss healerdruidot vitt a guild Karába, még azt is kidobta neki a healer gearjéhez, ami nincs is a loottábálában... hihetetlen ez a "random".
Nagyon kiváncsi leszek, hoyg kispalának hogyan fognak esni a cuccok.
Látom elég sokan altozunk most. :))) Nekem 34-es a kismage-em, most vettem fel az Illusionary Rodot, elég imba. :P
Amúgy vicces az a szerver ahova rerolloltunk (Defias Brotherhood RPPVP), mert pl. Thunder Bluffban akkora élet van, amekkora ally side-on IF-ben sincs. Más szervereken is vannak TB-ben (meg pl. Silvermoonban, bár ott kevesebben...)? Pl. Bloodscalp Ally Darnassus mondjuk töküres mindig... Igaz pl. SW-ben azért vannak általában. Amúgy TB stílusa, feelingje nagyon bejön, bár valszeg ott a hegytetőn jó nagy szél lehet.
Hehe. Tegnap végre nekem is kiesett Prince bácsi gyógykalapácsa. Nincs pontos szám a feljemben, de az tutui hogy résztvettem már 30+ Prince killben, ám ez a cucc idáig mindig csak akkor esett ki a guildünknek (eddig 3*), amikor valami miatt éppen nem tudtam ott lenni. Na, tegnap megtört a jég :-)
haverok mentek egy fun MC kört, esett egy T1 bracer. Elrakta nekem, mikor ránéztem, épp az egyik 60-as questgivernél áltam, ahol is egy, a T1-et alázó zöldet kínálgatott az arcomba némi ölésért cserébe :D Úgyhogy dobtam AH-ra a Prophecy-t, hátha :) De azért ez szomorú így :)
Nem is merem mondani, hogy szombaton voltam két kört is Karában. A végén már sírógörcsöm volt. Az első kört tankoltam, régente mikor Kara fókusz volt, nem szedtem össze semmi alap dps cuccot, ez igyekszem pótolni, nomeg a badge is needes... Utána mentem pappal is, hogy végre összejöjjön a 60 BoJ a kesztyűre (meglett). Pappal nem akarok többet menni. Warriornak olyan 300 badge need még:-))
Belegondolva iszonyat régen voltam Karában, mindig volt új akinek gear kellett. Most kifejezetten várom, h milyen lesz palával. Ahogy a szerencsémet ismerem mennem kell jópár kört a cuccokért.
Én már sikítok Karától de tényleg :D Pedig lehet h a priestemmel majd lesz alkalmam menni. 64es most, 435 shadow damage, nagyon hentes, a gyengébb azonos szintű mobok meghalnak mire melee rangeba érnek :O A spirit már nem olyan mint régen, ha ve+sw:d technikával fear nélkül ölöm a mobokat (15 secenként új) akkor azért 10 mob után inni kell.
Btw meglépte a hetvenet a kispalám, enchant, minden nélkül 900 healup, szóval van még mit csiszolni. Ha raid előtt belefér elugrunk ma Karakulcsért, aztán hétvégén hurráhajrá cuccolni :-)
Igen, nem kell mondani, nem vagyok normális a második healerkarimmal :-)