Nekem 1,4-es sedanom van, főképp városban járok, szinte mindig klímával; 8,2-8,6 körül mozog a fogyasztás. Hosszú városon kívüli úton lemegy 8 alá (7,7-7,8-ra).
Nem tolom neki nagyon, de lendületesen, sportosan vezetek.
Éppen most állok autóvásárlás előtt. Van egy Chevrolet Lacetti 1.4 Star ami tetszik is, csak sok helyen azt olvastam, hogy sokat fogyaszt. Városban 9-10 litert/100 km.
Lécci, akinek ilyen típusú autója van, segítsen azzal, hogy leírja mennyit fogyaszt neki városban és vegyesben az autója.
2007es lacetti neha nem indul. 40ezer kilometer van benne. eddig 2x csinalta 2 honap rendszeres hasznalat alatt. aksi le es vissza es elindul. valakinek valami otlete? sajnos a hibakodot elfelejti az akksilevetel utan, es ezertnem sikerult meg kivolasni.
A 2005/6-os Lacettiknél volt valami szelepfenék-probléma, típushiba volt... (Nekem is hasonló jelenséget produkált, garanciában kicserélték a szelepeket, meg is gyógyult.) Nem lehet, hogy ez is az...?
Nagyobb fogyasztásom viszont nem volt ettől, 8 - 8,5 l/100 km volt akkor is, amíg villogott a sárga lámpa.
Van egy 1.4-es, csapott hátú, 2004-es chevrolet lacettim. Az a bajom vele, hogy néha rángat, főleg 2-es ben, és ekkor az esetek többségében kigyullad a hibajelző lámpa. Vagy pár másodpercig „erőtlen a motor”, aztán erő kap, és megy rendesen, ez ritkábban jelentkezik, főleg a rángatás jön elő, de ez sem mindennapos. Olyan érzés, mintha kihagyna a motor. A hibajelző lámpánál az üzemeltetési könyv azt írja, hogy hiba a káros anyag kibocsátó rendszerben, azonnal szerviz, stb. Az érdekessége az, ha tankolok, rögtön elalszik, egyébként folyamatosan világít, napokig is, egészen egy tankolásig. Mi lehet a kapcsolat a hibajelző lámpa, és az üzemanyag szint között? Szervizben azt mondták, hogy semmi, de akkor miért alszik el azonnal a lámpa tankolásnál? Eddig csak a gyertya cserénél tartok, bár a régi is szép volt, nem volt rajta hibára utaló lerakodás, vagy erős kopás.
A hiba megmaradt. És valószínű ezzel lehet összefüggésben a nagy fogyasztás, simán megeszi a 10-11 litert, még pályán is 9-10!?
Egy Chevrolet lachetti 2D automata autom van. Tegnap váratlanul gáz adásra nem reagált az autó a számítógép P02E2 hibakódot írt, melynek jelentése állítólag intake air flap controll actuator hiba. Légtömeg mérőt már cseréltem az autón, de semmi változás. A szerelőnek fogalma sincs milehet a gond.Ha valaki tudna segíteni vagy volt ilyen problémája kérem írja meg, hogy mi lehet a hiba?
Én a netről szoktam rendelni bontott cuccokat,mert mire a bontókat végig hívkálom az életemet elunom!Ráadásul lehet több helyről tudja az ember összeszedni amit szeretne és így már macerásabb a lebonyolítás.
Én is vettem, nekem csak a ragasztóval volt bajom. Vhogy nem volt elég ami rajta volt, így egyszer az autópályán 130nál búcsút mondtam a jobb oldalinak. Szerencse, hogy gyér volt a forgalom, nem jött mögöttem senki.
Szélterelőt vettem 1,6 SW-mre. Egy hétig jó is volt, aztán váratlanul megakadt az ablak feltekeréskor és ---- CSATTT, egy kb fél cm-es szilánk húzott el a bal szemem mellett...
A KÜLSŐ peremsarkáról tört le. Hogy akadhatott meg benne, amikor már egy hete ott volt, jól működött?!