Na Feco! Szerintem ennyi visszajelzést még senki nem kapott, mint te a Süsüs "háborgás" miatt. De máris teljesült a kívánságod: szó van a táborról.
Vica! Isten hozott ismét közöttünk!
Sosem lehet tudni, mitól lesz jó, vagy kevésbé jó egy tábor. Mi - mindannyian - 95 százalékban összerakjuk a tábort, de van egy megfoghatatlan 5 százalék, ami vagy hozzáadódik vagy nem. Ezt pedig ha megfeszülünk se tudjuk belelerőltetni... Valami szellem, valami lélekpendítés jön vagy nem jön. Hogy ez mitől függ, azt nem lehet tudni.
Sziasztok!Nem vesztem en el nem kell panikolni csak eppen a kis mosolygos vicuskanak is akadnak neha neha problemai...de mar elmulando felben vannak..vagy megsem..magam sem tudom...!
Szoval voltam mar ben t a forumon a d.e-lott csak eppen mire megirtam a hosszu levelemet csernatonban megszunt az internet szolgaltatas...Nadon merges voltam es 1 ora varakozas utan hazamentem....Az az igassag hogy nem volt kedvem (nem azert mert untam volna)elolvasni azt a rengeteget amit termeltetek a hetvege alatt(majd kesobb bepotolom)!!!Le vagyok jol maradva de pepotolom a lemaradast!A susus dolog biztos nadon jo volt...beszalltam volna en is..de majd legkozelebb....Peter nekem mi lett volna a szerepem???(ha lett volna eggyalltalan?)
Emese:Kerlek szepen ne ilyezgesd szegeny itthoni diaksagot mert mar most reszketek a felelemtol mi lessz velem fizikabol?!!!
Szoval az az igassag hogy nem is kellett volna elmenni neked!Most meg az sincs akinek kiabalnod es ez a vegzet lehet...ugyanis nem tudlak elkepzelni mint kis mosolygo nenit egy katedranal aki nem uvoltheti ki magat!!!!:))))))))!
Na de lessz meg neked honvagyad!!!Tudom en azt es mi remenykedunk hogy visszajossz!!!
Nandi:Koszike a levelet mar azt hittem hogy meghaltal..egyebkent miert nem irsz a forumba vagy csak en nem lattalaK??????
Ancsa:Udvozollek es ha tudom megszerzem a cimet amit kertel.!Mi a helyzet a tobbi taborlakoval?En csak 16-an reggel tudok hirt adni a forumrol a Kezdii bandanak!!!Es mikor jon meg a tabori cimlista...rossz hogy meg mindig nem tudtam irni levelet jo par embernek a testverek kozul!
Szoval intezkedjetek valamit!
Feco:Fel a fejjel ne mergelodj annyit egesz aranyos ez a susus sztori...:)))
Vicuska!
Lepke szerep? (Meghallgattam az eredetit. Egészen pontosan eztet mondja a Süsü: "Egy gyönyörűséges lepke-pillangó.") És hogyne menne már. Keményen dolgozom. Az iccaka is például nem is táncoltam, hanem szinte repültem a táncparketten.
Na el ne sirassuk már a tábort! Könnyeztem én eleget ott, helyben mindenki helyett időnként Ágival kart karba öltve. Ami engem illet, 3 nap után szívesen hazajöttem volna, az elsö hétvégén viszont már biztos voltam benne, hogy az a legjobb döntés, ha nem csak szemezek a táskámmal, hanem fülön is fogom. Mindezek ellenére a második hetet annyira élveztem, hogy csak na. És végeredményként a kellemes részek maradtak meg pici, érző szívemben. (amit most jól kitártam ide a fórumra. Na erre lehet azt mondani, hogy nem ezért készült az oldal.)
Próbálom, bogaram, próbálom... "Én vagyok a híres nagyhasú.. vagy hogy is volt?
Szerintem volt már jobb is atábor, de erről, mi szervezők-vezetők kb. ugyanannyira tehetünk, mint a táborlakók. Elég csak az előadások megszervezésére gondolni... Utólag is bocs ezért mindenkinek!
Ezt a megérzést! Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, Zoli! Jól megbuheráltam a köteled, mi??? No de el ne gázosítsd mán magad. Nem lehetetlenség betanulni azt a Süsü szerepet. Nem lesz gond! MEGCSINÁLOD!
Ancsa! Szépen kérünk téged, hogy ide írd, ami a gondod, észrevételed volt. Csak nem lehet az olyan hosszú, hogy ne bírjuk elolvasni. És minket is érdekel. Jelenleg úgy tűnik, hogy ez az a hely, ahol meg tudjuk vitatni.
Peti! Ne pánikolj már! Egyáltalán nem volt rossz a tábor! És neked, mint őslakosnak tudnod kell, hogy nem lehetnek egyformák. (tudom, hogy tudod) Arról nem beszélve, hogy ez már egy másik generáció, más értékekkel, normákkal. Mi szinte lehidaltunk Nándival, amikor az első kiscsoporton megpróbálták nekünk vázolni, hogy mi is a szerepjáték lényege, miért jó az és hogy lehet, hogy egyre többen válnak függővé (!!!!), szinte teljesen képtelenné arra, hogy a való világban éljenek. Emlékeim szerint tőlem származik a "mi voltunk a kolompolósok" megérzés, ennek ellenére nem hiszem, hogy a helyzet annyira borús lenne. De igazad van abban, hogy gondolkodnunk kell, mit lehetne másképp csinálni.
Ha még mindíg nem működik a Feco címe, nézd meg a hozzászólása fölötti jobb sarokban az adatok címszó alatt. Hátha neked direkte egy hasonló ámde nem működőt adott meg.:)
Feco! Bennem az az emlékkép élt, hogy ez az oldal a kapcsolattartást szolgálja. Ha most a Süsüvel szórakoztattuk magunkat két napig, miért baj az?
Emese! Nem akarsz munkahelyet változtatni?!?!?!
Kedveseim! egy kicsit lemaradtam, mer' másfelé jártam. De:
Én sem értem, miért feltétlenül szükséges az olvasótáborról beszélgetni itt. Az a jó, ha mi másról is tudunk, mert akkor talán más is összeköt minket mint az a két hét. Ha valahol összefutunk, akkor csak a táborról kellene beszélnünk? Egyetértek Ancsával, ez a fórum azért van, hogy tartsuk a kapcsolatot egymással, ha már távol vagyunk. Nem kell belemerevedni semmibe... Ha nem úgy csináljuk, ahogy jólesik, akkor attól félek sehogyse fogjuk. Na, mindegy.
Egyébként, hahó! A kötél leszakadt, ha nem jelentkeztek, akkor jön a gáz...
Péter!
Ha gondolod, levélben leírom Neked, hogy szerintem mi volt az oka ennek a különös hangulatnak, mert bár őstáBOROZÓ nem vagyok, a tavalyihoz képest én is éreztem valamit. Erre a fórumra meg túl hosszú lenne.
Bye...
Hali!
Lehet egy hülye kérdésem mindenkihez címezve? MIÉRT kell nekünk itt az olvasótáborról beszélgetni, ha??? Azért van a fórum, hogy tartsuk egymással a kapcsolatot, jól érezzük magunkat, nem? Nahát beszélhetünk mi másról is igazán.
Például: mit találtál a biológialaborban??? Ez engem nagyon érdekel! Meg az is, hogy van-e már hithű muzulmán a közelben? :-)))
Péter, üzenem Neked, hogy igen, én vagyok. Nem Adrienn, de Ancsa vagy Annamari vagy valami ilyesmi. Persze, ha szeretnéd, Neked (de csak Neked!) lehetek Adrienn is, így még úgysem hívott senki.
Péter: ha már az emil nem működik, rövid reagálás: igazából meglepett kirohanásod, nem tudtam mire vélni, ez egy fölöslegesen gerjesztett dolognak tűnik, a levélben, amit válaszként küldök, minden összetevőjét fel sem tudtam vázolni, és nem is akarom, mindenesetre nem lesz ebből összeveszés, mert én nem vagyok hajlandó összeveszni, értelmetlennek tartom és indokolatlannak, de magamra vonatkozóan végiggondoltam a dolgot és igyekszem lépéseket tenni, de a jókedvem egy időre biztos elszállt és azt nagyon nehéz lesz visszahozni, mindennemű udvariaskodás csak rontana a helyzeten...
tenyleg befejezem, csak adjatok otleteket, hol talalhatnek egy hithu muzulman vagy zsido meszarost, akitol az iskola allatsziveket es tudoket szerezhetne be...a magyar meszarosok ezeket osszevagjak valami eloiras miatt> erre a hetre ezt a feladatot kaptam, es az osszes ilyen telefonalosdit nekem kell elintezni, mert az egesz termeszettudomany katedran en beszelek egyedul magyarul
hulyeseg befejezve, pedig meg ugy elemeseltem volna, mit talaltam a biologia laborban...de tenyleg mar reg nem az olvasotaborrol tarsalgunk
en Fecoval ellentetben nagyon elveztem a Süsüs-szalat, bar valo igaz, lehetne több taborrol is szo benne. Pl hetek ota azon gondolkodom (es most itt lehet, hogy szentsegtörest követek el), hogy miert nem ugy müködött a tabor iden, ahogy kellett volna neki? Gondolok arra, hokgy mi lettünk a kolompolok, hogy nem indult be igazan a szellemi, lelki pezsges ugy, ahogy maskor szokott, hogy a tabor vegen alig akarnak az emberek hazamenni, es tabor közben sincsenek olyan feszültsegek, hogy azert kell harcolni, hogy a gyerekek felkeljenek, megjelenjenek elöadason - proban... Maskor ez legkesöbb a negyedik naptol magatol ertetödö, mert sikerül egy olyan hangulatot teremteni, hogy mindenki megerti, itt minden a "gyerekekert" törtenik. Iden ez a "közös lelki talaj", a taborok "lélekpendítös csodája" nem törtent meg, vagy csak reszben... Aki nem igy erezte, bocs, persze en is jol ereztem magam, de en evtizedes olvasotaboros tapasztalattal beszelek, es ennyi problemank meg sosem volt, hogy pont a lenyeg, gyerekek-vezetök lelki-szellemi közössege ilyen nyögvenyelösen müködjön... Ezen talan erdemes lenne elgondolkodnunk, mit csinaltunk rosszul, mit lehetne jobban. TABORLAKOK hozzaszolasait is varjuk, abbol tanulhatunk.
De egyebkent nekem ez a laza hangulat is tetszik, lenyeg, hogy erezzük jol magunkat. De igazat adok Feconak is, talan nem kellene teljesen "elidetlenednünk", tartsunk meg valami minimalis olvasotaboros filinget is. Pl Feco trubadur-szerepköret arnyaljuk azzal is a Süsüben, hogy ö a kiralyi udvar elö lelkiismerete is, aki megakadalyozza az erkölcsi lezüllest:))) Hisz igy tünt el Roma is:) Megyek, holnap benezek. Emese, nem tudtam, hogy a Rocky Horror Picture Showban szerepelysz szabadidödben.. Varom leveled, Fecoet, Vicaet is. Feco, bocs, ment volna enyhitö emil, de sokadik probalkozasomra se müködött a cimed... Remelem, zöldagra vergödünk... Jonaspeti
Sziasztok!
tegnap azért nem szóltam hozzá, mert egyre reménytelenebbnek látom, hogy egyáltalán be lehet-e kapcsolódni ebbe a fórumba..., és miről szól??
merthogy olvasótábor nem sok van benne, az biztos:)
én is szeretem a süsüt, de talán ezen túl kellene lépni..., mindjuk Frakk vagy a legkisebb ugrifüles..., stb
táborról lesz majd szó?
Péter: megkaptam a leveled, megy a válasz
Szervusztok, a tegnapi beszelgetesbol kimaradek, faziseltolodasban vagyok, delelott ulok gep elott DE a dada szerepet vallalom, sot, hogy meg kedvesebb, bizalomgerjesztobb legyek es jobban megfeleljek a szerepnek, akar fuzert is akaszthatok a nyakamba a tegnap megtalalt, vakuumcsomagolt diszno-szemgolyokbol...
Vica, kerulj legyszives elo, meaculpaznom kell a tegnapi felrevezetesert: ma reggel jott az otthoni hir: megis Tibi fog tanitani....de utolso evesek lesztek, igy nem fog megolni a fizikaval. Tibi nagyon jo tanar, persze tudom, hogy szigoru....
rendezök gyöngye uj probalkozast tesz. Ki jatsza el süsüt vackorpalinkaval, es egyebkent is, a hokedli milyen snassz halal egy jonaspeti muzsajahoz?! Es gondolj bele, ha meghalsz, csirajaban hal el költeszetem, nincs kihez több odat, höseposzt irni, legalabb ez tartson vissza!!!
Ancsa az Toth-Gyulafalvy kisasszony? (Akit iden rendszeresen "leadrienneztem"...) Ha igen, köszi, hogy megdicserted a tavalyi kiscsoportom, en is jol ereztem magam benne. Ha nem, ciki, mert mas Ancsa most nem ugrik be... Egyebkent Vica es Boti utan tied a bronerem a tabori bejelentkezök közt. Vica nekem is hianyzik...
Tegnap este hatig kaptak a még be nem jelentkezettek haladékot. Mivel te ma megjöttél, lehet, hogy megúszod egy apróbb háztűzzel - bár ez nem rajtam, hanem zolin múlik.
Feco! Mi van már??
És mi van Vicával. Ha jól emlékszem vasárnap járt erre utóljára. Nem szokott ő ilyet csinálni.
Szevasz Feco!!!! Láttad, hogy a rendezők gyöngye, aki galádul idő előtt lelépett, micsoda szerepet kreált neked?! Rendesen felizgattuk a fantáziáját a Süsüzéssel.
Csak nagy hirtelen nem jöttem rá, hogy Te voltál az egyetlen és igazi. Köszöntünk so szeretettel körünkben. Bár lekésted a tegnap este 6os határidőt. Nem tudom mi lesz ebből.....
No csak nehogy összeszakadjon az a hokedli, mielött végleg döntenél! Ugye csak a "fel akarom magamra hívni a figyelmet, nem meghalni akarok" kategóriába tartozol!?!?!
Ancsa! Te az az Ancsa vagy, aki a Nándi (és az én)csoportjában volt?