Bezonyám, amit én kerestem, az mind négyszemélyes egy szálig. Ráadásul abból is a "felfúrtabb" fajta, mert két külön hálószobásat nézegettem csak. De amit lefoglaltam 12 éjszakára, az négyünknek lesz összesen 600 Euro, ami testvérek között is 150 rugó körül van. Ez szerintem nagyon méltányos ár :-)
Én is írtam a Sithonnak, és válaszoltak is, de addigra már lefoglaltuk az Ibusznál az apartmanokat. Ha kell valakinek az idei árlistájuk el tudom küldeni.
mindent jól értelmeztél, valóban az általam kigyújtött apartmanok 4 fősek és biztos Teo-é is hiszen ők is 4-en mennek. De az apartmanok saját honlapjain nézd meg a 2 ágyas stúdiók árait http://www.sithonianet.gr/rooms_haido/indexuk.htm , itt látom hogy a kétágyas 35 Eur / éj júl.-aug-ban.
én csak a 4 személyeseket kérdeztem, de ránézésre úgy tűnik , hogy a kicsik 25-45 között mozognak helytől és minőségtől függően. És szerintem 14 éjszakánál még alkudhatsz is egy kicsit. Majd napközben még összeszedem melyik magyar irodák árulnak egyéni utazóknak apartmanokat. Mi pár éve foglaltunk az OTP travelnél, nem tudom idén milyen áraik vannak.
Még pénteken írtam a kinti Sithon travel-nek, mert egy ide linkelt fórumon találtam egy email címet. Hát, kiváncsi vagyok hogy visszaírnak-e. Remélem igen, mert nem szeretnék a rájuk való várakozás miatt lecsúszni az itthoni utazási irodák még üres apartmanjairól.
Igen, azt láttam az apartman árakból hogy Te és Teo nem azt az ár/igényű helyeket kerestétek ki, mint amire én gondoltam.
Vagyis nekünk a 60euro/nap/apartman az picit soknak számít, mert az 14napra, 210.000HUF.
Vagy lehet hogy elnéztem valamit?
Csak mert pl. az Apollon T-nél 35.000HUF/fő/hét, az nekünk két hétre, két főre 140.000HUF lenne.
Kérlek javítsatok ki ha valamit félreértettem!
Esetleg ezek 4 személyes apartmanok voltak?
Akkor ennek kb. picivel több mint a fele lenne a 2 személyes?
Centi 115. nap még!!! Írtam én is utközben szállásért válaszoltak de nekem nem teteszett az amit adtak volna kértem mást de még csak nem is válaszoltak rá
Én két éve írtam a Sithonnak. Le se tojtak. Pedig tudnak magyarul, hisz magyar idegenvezetők vannak az irodában. Ráadásul a fick (már nem emlékszem a nevére) igen szimpatikus is, voltunk velük hajókiránduláson. Egyébként két évvel ezelőtt sokkal rosszabb volt a "válaszolási fegyelem" a görögök részéről is, mint az idén. Legalábbis én így tapasztaltam :-)
Sziasztok. Nem voltunk itthon pár napig , de látom Teo helyettesitett és helyettem is dolgozott. Köszi szépen. Nem tudok újat mondani, talán csak annyit, ha nem otthonról bankolsz a neten keresztül, akkor csak simán bemész a bankodba és az ügyintéző kezébe nyomod a görögtől kapott e-mailt, hogy ide ennyi eurót kell utalni és kész. Ezek az apartmanok évek óta fent vannak az interneten, szobakiadásból élnek, nem céljuk, hogy téged 200 euróval átverjenek, ha ez egyszer is megtörténne lehúzhatná a rolót, ennek sok százszorosát keresi meg évente a kiadott apartmanjaival és a bizalom az egyetlen tőkéje. De ha nincsenek olyan spéci igényeid , akkor irj a lentebb sokat emlegetett sithon travelnek, (állitólag magyarul is irhatsz) és küldenek neked apartman ajánlatot. De szerintem millió magyar utazási iroda tud kéglit adni busz nélkül is. Én azért fordulok küzvetlenül a görög tulajokhoz mert egyéni igényeink vannak. 2 kisgyerekkel megyünk összesen 4-en, ezért földszinten vizparton kell laknunk, kell faszenes grillsütő és olyan hely ahol nem kell állandóan kulcsolni mert a gyerekek föl-le rohangálnak a lakás és a viz között. Magyarul privát strandunk lesz ahova mi megyünk, Vourvourou nevű faluba Sartitól 10km-re. És ez némileg többe kerül mintha Sartiban egy ház 3. emeleti 2 személyes stúdióját veszed ki 300m-re a parttól. Persze igények és pénztárcák nagyon különböznek, de pont ezért van ez a fórum. Én részemről ennyit tudok hozzátenni. Puszi neked Teo.
Igénybe veheted, de nem örülnek neki! Mi évek óta csak szállást foglalunk náluk. Minél később foglalod le a szállást, annál kevesebb esélyed van arra, hogy ilyen feltételekkel lesz szállásod. Az utazási irodának szerződése van a fuvaroztatókkal, ezért biztosítania kell, hogy ezek az autóbuszok ne veszteségesen, hanem megfelelő utaslétszámmal közlekedjenek.
Szeretnék infókat gyűjteni arról hogy kb. mennyi pénzzel kell számolni ha autóval szeretnénk Sarti-ba menni?
Itt gondolok a büntetésekre és az autópálya díjakra.
Az üzemanyagot azt én is ki tudom számolni. :)
Valamint ha van tippetek az úttal kapcsolatban, hogy mire kell odafigyelni, azt légyszíves írjátok le, mert elég sok negatívumot olvastam már ezzel kapcsolatban.