Keresés

Részletes keresés

Shalina Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2734
Le vele! :)
Előzmény: különböző béla (2729)
Shalina Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2733
Hát azt meg honnan vetted, ha szabad kérdeznem??
Előzmény: különböző béla (2730)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2732
lányok, azé ketten vállvetve egy fertályórácska alatt igazán kipréselhetnétek egy hozzászólást... :(
paulinamartinez Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2731
béla, légyszi őszintén nyilatkozz!!! ugye nem te irogattál nekem az előbb undorító disznóságokat!!! mert valaki ezt tette a nevedben. ha meg te voltál, akkor ne számíts semmi jóra!
bocs, ha alaptalanul vádollak, de most nem tom ki vagy!
Előzmény: különböző béla (2728)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2730
itten a kezemnél csak két barack van...az jó lesz?
Előzmény: Shalina (2726)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2729
Most méé? Csakmer az avíttas kivert bőrjakó van rajtam?
Előzmény: Shalina (2726)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2728
én mindig is sejtettem, de te honnan jöttél rá?
Előzmény: paulinamartinez (2727)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2727
egy kicsit megrendültem. ti tudtátok, hogy béla egy perverz szatír???

shalina lécci add a palacsintasütőd!!!!

Shalina Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2726
Jóestét kívánok!
Jegyeket, bérleteket, vagy mit is... jogosítványt, forgalmi engedélyt.. vagy akármit, ami kéznél van!
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2725
na jó, akkor már csak egyet árulj el, a postaládádban kutakodtál mostanság?
Előzmény: paulinamartinez (2724)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2724
uygan kérlek! méghogy kosarat! ha!
Előzmény: különböző béla (2723)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2723
PM, szívecském, készíted már nekem az ajándékkosarat?
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2722
Folytathatjuk, persze...de hol is hagytuk abba? Remélem má eléggé előrehaladott állapotban! :)
Előzmény: paulinamartinez (2720)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2721
nem kell hozzás palacsintasütő, tuggyuk, hogy vajból van a szíved!!!

"forest: &#@*%'#grhhh !!!" -- > ez nagyon teccet!!! :-D

Előzmény: különböző béla (2719)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2720
béla drága!

próbálkozz csak, én itt nagyon izgatottan várom, hogy kopogj kedvesem!!!
remélem sikerül...ha meg nem, akkor folytathatnánk itt a multkor mekkezdett bulit, hm?

na addig is csókolózlak,

lina

Előzmény: különböző béla (2718)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2719
Mondd csak Shalina, nem jelentkezett nálad véletlenül Paulina kőcsönkérni hétvégére a palacsintasütődet?
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2718
Tisztelettel, de fájdalomtól mekktört szívvel jelentem a két érdekeltnek, hogy délután háromkor a Yahoom próbaüzemben még nem műxik, asszem mosmár csak a jóisten, a csoda, vagy béla segíthet...
különböző béla Creative Commons License 2000.07.12 0 0 2717
OK, most akkor foglalkozom egy kicsit a többiekkel is.

1. Ice: szétírja a topicot, eccerűen nem lehet szóhoz jutni mellette, de legalább életben van, hál a jó istennek, mekkönnyebbültünk...esetleg reménykedhetünk még egy szóban? :)

2. Libi: remélem nem rám vagy pipa! Vigasztaljon a tudat, hogy pm és Shalina majd egész augusztusban egyedül, khmmm, a tiéd...

3. ketchup: A PMB-sátoros ötlet egészen kíváló, kár, hogy nem leszek itt akkor! A sátrat javasolnám elhelyezni egy fa tetején, hogy kizárólag kötélhágcsón legyen megközelíthető, ennyi részben jár a romantikának, másrészt tántorgó uhrinista veszély közelgése esetén eccerűen felhúzzuk...

4. forest: &#@*%'#grhhh !!!

5. többiek: a többiek egész eccerűen eltűntek, mióta visszatértem, mint Odüsszeusz, hogy szétcsapjak az asszony körül lebzselő, örökségre kiéhezett kérők között...
Paulina, mondd má meg nekik, hogy azé annyira félelmetes nem vagyok, úgyhogy továbbra is nyugodtan átkomálhatnak rád ide is

paulinamartinez Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2716
húúú, sikerült megszabadulnom az 1/3 uhrinista reakció kezei közül....nagyon nehéz feladat volt.....na nem azért, mert annyira nagyon ellenkezett volna, csakhogy valahogy nem akaródzott....:)

de ez ezek után nem így lesz, mert ha széphidi klárára vágysz baby, akkor neki mondd a jól bevált szöveget (ti. szex, baby?).....na jó, azért télleg jó....mondanám, hogy kiráj csávó vagy, de még mindig nem tom, hogy kell kacsacsőrbe írni....:(( nem vagyok én html szerkesztő! a lényeg a lényeg (by h.h.), hogy legalább jó kis színes lett a topik....

la, neked meg köszönöm a kedves bókot (ti. hogy édesebb csajt küldtem magam helyett), igazán elérzékenyültem!!! ezért dupla, mit dupla, triplanégyzet csók jár ma neked!!!

és hogy Libi se szomorkodjon, neki is küldök sokat sokat, merthogy ugyan itt van már béla köztünk, na de azért én róla sem feledkezem meg! hiszen tudjátok, az én szívem - azonkívül hogy nekem is vajból van - igen nagy, és sokan beleférnek....

mintahogy a sátor is elég nagy lesz a szigeten, ketchup is jól bele fog férni, na meg még a hálózsákomba is!!! további jelentkezőket is szívesen várok (okokat lásd az előző bekezdés végén....)

shalina meg ne búslakodjon, nem kell holnap séxpírt olvasnia holnap magában, itt leszek én is!!! szal hallgatni foglak, husikám!

remélem a többekről is (online) hallani fogok, mert már ez az egy nap kiesés is nagy lelki traumát okozott szegény kis magamnak...

na akkor mára ennyi, jó éjt, a csókok és ölelések jól mennek,

linátok

na, azért nem is okozott annyira nagy traumát ez a nap - üzenet to fori!!!

ice köszönjük az életjelet!!!!!!!!

hirdetmény
2000. július 14-én pénteken este a fonóban megrendezésre kerül az uhrin rebeka muli 2.0! gyertek ti is!!!

Ketchup Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2715
Hi LUB!

Szerintem szervezni kéne egy találkozót a Szigeten augusztusban, hisz ugyis ott lesz mindenki, épp ezért már csak egy időpontot, és helyet kéne megbeszélni, hogy találkozhassunk.
(Gondolom nem lesz külön sátruk a PMB tagoknak a szigeten:)))

Ketchup

Shalina Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2714
Hát ha muszáll, akkor muszáll.
Műsorunk holnap ugyanebben az időben ismét jelentkezik...
Előzmény: különböző béla (2713)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2713
Tom, nem have to, de must.
Asszem leteltem, bár be nem... :(
Holnap hall-nap!
Előzmény: Shalina (2711)
Shalina Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2712
Tévedés. Ezt most énnem értem.
Előzmény: különböző béla (2710)
Shalina Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2711
Ja, tényleg, a legfontosabb!

Itten megint félrértés történé magát, ha jól csaltak szemeim.
A házi feladat nem kötelező, szabadon választható, szorgalmi, csak lelkeseknek, hogymondjammásképp. De persze értékelem.
Felelni is csak annak kell, aki jelentkezik, ugyanis az én szívem (is) vajból van.
Szóval, ha valaki jelentkezik holnap, akkor felelés. Ha nem, akkor Shakespeare-t olvastatok mindenkivel. Bosszúból. :)

Előzmény: különböző béla (2703)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2710
Én is ezen szoktam a legjobbakat kuncogni, mikó assziszem, hogy valamit csak én értek, és elképzelem a többiek ráncos gyöngyöző homlokát, amint veszettül gondolkoznak, aztán egy sorral lejebb hirtelen érzem a homlokomra kiülő verejtékcseppeket és pofátlan gyanús hangokat vélek hallani a háttérben...ámbátor az is lehet, hogy egyedül én nem értek az egészből semmit... :(
Előzmény: Shalina (2708)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2709
Biztos túlmelegedett...
Előzmény: Shalina (2706)
Shalina Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2708
Na talán most...

Idézem magamat: "Libinek valami fémesen halálos tragédia helyszíne jut eszébe"
Ez lenne a ToT, azaz a Theatre of Tragedy, a híres-neves death metal együttS.

Látjátok, ennyivel szórakoztatóbb az összefoglalót írni, mert én minden egyes szóról tudom, hogy miért van ott. Ti meg rágódhattok, mire megfejtitek! :P

Előzmény: különböző béla (2699)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2707
Asszem (bisztos) hüjén fogok meghalni...még a ToT-rejtélyre sem fog fény derülni...
Shalina Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2706
#&*%#*!
Egyszerűen nem hajlandó elküldeni, amit írtam!
Előzmény: különböző béla (2705)
különböző béla Creative Commons License 2000.07.11 0 0 2705
Most direkte stopperolod a 16 percet? :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!