Eloszor is sajna 30 napos proba verzio. Hol lehet fullosat szerezni? [tudom, ILLEGALIS :) ]
Nezzuk, hogyan muxik?
Van egy nagy Mount Disk gomb, ott gondolom az osszekeszitett konyvtarat virtualis CD-kent nezni
Create Disknel lehet vmi FAT tablat kiosztani, meg ker negy fele kodot. Minek?
ugyancsak 4 kodot ker
Mi az a Normal Dismount, ill. Brutal Dismount?
Vki kis segitseget? Leginkabb teljes verzio erdekelne. Idegesit a 30 napot jelento ablak felugralasa.
Szerintem a ME-hez is jó
Csinálsz egy 650 MB-os scaramdisk konténert vagy volume-ot (.svl) a vincsin, itt kell megadni a jelszót. Utána ezt bemountolod egy virtuális meghajtóként. Utána erre a virtuális meghajtóra rámásolod a cuccot. Utána kimountolod a virtuális meghajtót, és az .svl-t írod a CD-re. Ezután ha társítod az .svl-t a scramdisk-hez, akkor csak rá kell kattintani a CD-n levő svl-re, és a scramdisk egyből elindul. Ha megadod a jelszót akkor pedig bemountolja a következő szabad betűre pl: E: vagy amit megadsz.
Gyakorolj CD-RW-re, akkor nem lesz söralátét. :)Szerintem nagyon egyszerű, hamar bele lehet jönni. A vincseszteren is lehet használni .svl fájlokkal, vagy akár egész partícióra lehet alkalmazni. Ez esetben a teljes partíció egy nagy konténer, és addig nem is látszik, míg el nem indítod a scramdisk-et, és be nem ütöd a jelszót. Én egy ilyen partíción tárolom a levelezésemet, és egyéb "kényes" dolgokat.
Amugy lama vagyok a temahoz. Tehat hogyan kell haznalni ilyet? Nem szeretnek poharalatetet gyartani. :) Igazabol a honlaptol nem letgtem okosabb. Mit kell ilyenkor felirni? Hol adom be a kodot?
Adott egy AT buszos LG író. (DVD-t is tud olvasni). Az a gond, hogy az image fileból Nero és CloneCD progikkal másolt CD-k jól csak az íróban olvashatók, más CD-ROM drive-val nem (nehézkesen, lassan, akadozva, sőt néha nem is olvassák). Mi lehet ennek az oka?
OFF:
Névadódtól vannak CD-id ? Mert nekem sajnos csak igen kevés. :( Viszont szeretnék ezen az áldatlan állapoton változtatni! Nincs valami ötleted ? ;-)
OFF END
Vanegy scramdisk nevezetű progi is (ingyér). Én már régóta azzal írom ki a CD-ket. Azaz az általa gyártott fájlt. A jelszó mindegyiknél ugyanaz, hogy ne felejtsem el. Valószínűleg hasonló a pgpg-disk-hez.
hhtp://www.pgp.com (egyébként Network Association-ös, mint a McAfee...) A PGPdisk-es vagy Corporate Edition verzió kell hozzá; fizetős, de try is van ("astalavista, baby !" 8) ); részletek a működéséről fenn a lapjukon...
I.K.Artur (4849): PPetitől szedd le a CDRIdentifier-t, nézd meg, hogy ki a gyártó, és nem lepne meg, ha a CMC vagy más "minőségi" gyártó lenne alatta a szokásos Ritek helyett... Szerintem az íródnak kutya baja, csak most megtudtad, hogy milyen Philips-et nem szabad venned... 8-) A HP-k általában a te általad eddig hsznált gyártókat szeretik, plusz a Kodak-ot, Ricoh-t, Mitsui-t (pl. Sony), Taiyo Yuden-t (pl. Philips Silver Premium)...
Pappo (4853): nézz el ide; emlékeim szerint itt találsz a CD Protect Utilities-ek között ...
http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml
van olyan prog,amivel ugy lehet cd-t irni, hogy azt a cd-t csak valami segedprogrammal, es jelszoval lehet elolvasni?
szoval valamifele cd-write-encryption :))
Hex..... a NERO ikonjan jobb gomb properties, masodik ful compatibility es ott Win98 emulacio a NERO tokeletesen megy. A tobbit nem probaltam de azoknak is menniuk kell.
:)
talakozott mar valaki kozuletek Philips PCRW464K tipusu iroval? Igaz, hogy csak 4x4x6-os, de igen kedvezo aron kinaljak (legalabbis USB-s irok kozul ez tunik a legolcsobbnak, 196 euroert).
Egy olcso, de mindenkeppen USB-s CD-irora lenne szuksegem, nem tul gyakori hasznalatra. Szerintetek megeri ezt megvenni?
azt szeretném kérdezni, hogy vannak-e valakinek konkrét tapasztalatai a Mitsumi 24/12/40× IDE CD író/újraírójával (16MB Puffer, Burn-proof)?
A tesztje (tesztelo.hu/CD_irok/Mitsumi_CR4809TE) nagyon ígéretes, az ára pedig szemtelenül jó.
Nemrég, mikor az új, 16x-es PHILIPS CD-kre próbáltam írni, de
"Power calibration error" üzenettel nem sikerült. Próbáltam másik ugyanilyen
CD-re, azzal is ugyanez történt. A szimuláció rendben lefutott.
Utána újraírható, és írható CD-ket (TDK, Verbatim, Precision) is nyomattam, de azok szokásos módon
rendben elkészültek. Régebben már írtam ugyanilyen típusú PHILIPS CD-kre,
de nem tapasztaltam hibát. Az íróm HP CD-Writer Plus 9100i (8x 4x 32x).
Eddig, több mint egy év alatt egyetlen CD-t sem rontott, minden anyagra jól írt...
Most akkor mi van?
Rossz a CD?
Vagy esetleg döglődik a CD-íróm?
lenne egy kis problemam egy uj Win XP-t telepitettem a gepemre,s most szuksegem lenne tanacsra,hgoy milyen szoftvert telepitsek hozza(eddig CDRWIN,NERO,CLONECD volt fenn,de sajna ezek mar nem kompatibilisek a mocsok vinfos miatt)
Szoval ajanlanatok olyan verziot ezek kozul amik kompatibilisek a WinXP-vel es a TEAC 8x8x32 irommal!
Ha tudtnatok hozza serialt szamot,vagy reg key-t vagy barmi ilyet az meg jobb lenne!!!
"Írt már valaki EURODATA 1x-16x, 80/700-as CD-t?" Igen, miért? 8-12x írtam, de inkább 8x, nem volt vele gond. Azt a 16x-t nem kell feltétlenül komolyan venni egy ilyen árfekvésű lemeznél. Érdekes módon volt olyan Eurodata lemezem is, aminek nem az Eximpo volt a gyártója a CDid szerint. PPeter talán elmondja hogy is lehet ez, hiszen ő gyárlátogatáson is volt náluk ;-)
Visszatérve a kérdésedre, írd alacsonyabb sebességen, különösen a DAO írás esetén lehetnek gondok a végén. (Van olyan 12x Ritek lemezem, amit DAO-ban csak 4x(!) lehetett megírni.)
A 800/900MB-os CD-kről századszor: a méretük minden esetben rosszul látszik, pontosabb lenne őket 700MB+100/200MB túlírási lehetőséggel néven árulni. Ennek megfelelően 700MB fölötti adattal megtölteni őket csak TÚLÍRÁSSAL lehet (DAO, lezárás, alacsony sebesség).
Ez mint mondtam Eurodata. Egyébként egy 650 megás CD-re se pont annyi fér, hanem kicsit több. Mondjuk én biztos nem veszek 90 percest. Nem tudom miért, de felmérgelt:)