Keresés

Részletes keresés

layout Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2443
Üdv mindenkinek!

Srácok a könyv miatt érdeklődöm, mikor tudom leszedni a 21. rész szövegét?

koef Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2442
Nahát, alig ismertem föl! a topicot is csak most találtam meg, amikor a sorozatnak már vége, legnagyobb sajnálatomra. Most már nincs is miről beszélni, ugye?
Én azért elmondom, hogy a kedvenceim közé tartoztak, amit tudtam, föl is vettem videóra.
A buszon című sorozat óta nem is láttam hasonló jót. Emlékszik valaki a buszonra? Hát jó rég volt... de hát én is elég régi vagyok már:)
Előzmény: Wégé (2397)
Gregory76 Creative Commons License 2002.04.19 0 0 2441
sziasztok. nagyon tecc ez a hely. azt nem érte, miért vagytok annyira oda, hogy vége? egy ideje már létezik, és nálun kis elérhető a videomagnetofon. nem? én speciel az összes részt sikeresen rögzítettem ezzel a kis ügyes szerkezettel. a feleségem pl. képtelen elaludni anélkül, hogy ne tenne egy sétát Mrs. Lipton konyhájában. néhány észrevételem lenne. vmelyikőtök írta vmikor örvendezve, hogy az uccsó részben végre lát6ó az ebédlő 4. fala. így fejből nem tom melyik, de a munkásvacsorás részben már lát6tuk egyszer. az, hogy próbálgatjátok folytatni nagyon tetszik. a minap a villamoson olvasgattam a kinyomtatott fórum-ot, hát szétröhögtem (bocsi) magamat tőle. a James jelenkori fényképéért hála a beküldőnek, a feleségem fel sem ismerte elsőre. mindkettőnknek a házon kívüli tetszik a leginkább, aki egy másik zsákban van, azaz Mable, csak Mable. a Lord úgy hülye, ahogy van. csak a kurvája, az előkelő kurvája érdekli, semmi és senki más. a Teddy és a Cissy nagyon fairek, hogy nem adják fel elveiket. szegény Ivy-t sajnálom, de hát ha neki így volt jó, ámen. mindig ezt mondom.
Herb-Atea Creative Commons License 2002.04.18 0 0 2440
Majd csak holnap! ;)
Előzmény: Babyboo (2439)
Babyboo Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2439
A kirelejzumát! Mondhattátok volna, hogy megy a Hallo, hallo a Dunán!
Elnézést a kitörésért.. :)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2438
Dear w8800!

Írtad,hogy az egyik nap valaki betelefonált a Tilos Rádióba,és a Mylord Fan Clubról beszélgettek.Kifejtenéd ezt nekünk egy kicsit részletesebben?Biztos sokakat érdekel a téma.

Köszi!Szia-mia!

Előzmény: w8800 (2406)
Puller Istvan Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2437
És ilyet ettetek már?

www.supollard.org

James Twelvetrees Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2436
Óh. Nem is tudom... mit mondjak... Igazán megható, hogy ennyien érdeklődnek gazdáim és személyzetünk többi tagja iránt. Örömmel tölt el, hogy bejelenthetem: a Nyíregyházán és környékén fogható Kölcsey TV-n mostanság megtekinthető a sorozat. A pontos kezdési időpontokról sajnos nem rendelkezem kielégítő információval, általában nekem is csak véletlenül sikerül elkapnom. Biztosíthatom Önöket, hogy legközelebbi találkozásunk alkalmával már ezt is közölhetem Önökkel.
Amennyiben mindezekről előzőleg már értesültek volna, úgy elnézést kérek tudatlanságomért.
Most - ha megengedik - távozni kényszerülök. A ma esti mozi Ivyvel - a legkevésbé sem szokványos körülmények ellenére - különös hatást gyakorolt rám, ezen lefekvés előtt még elmélkednék; előtte azonban még néhány órát szolgálatban vagyok: a ma esti bridzsparti ismét egy kicsivel hosszabbnak ígérkezik...
Ha megengedik. Köszönöm. További kellemes olvasgatást. Minden jót.
w8800 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 2435
Khmm... khmm....

csak két gyors kérdés:

a) hogy áll a könyv?

b) mi újság a topic és szinkronszinészek talival?

w8.gyors.hu

layout Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2433
És Poppy drágám!

Légy szíves írd meg, milyenek voltak a latin lemezek.

Előzmény: Poppy Meldrum (2427)
Flora Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2432
Egyébként Miss Cissy szerintem a helyhatósági választásokon indult, nem a parlamentin. Úgy emlékszem, hogy a "helyi tanácsba" került be. A programja is helyi kerületi program volt.
Vasárnap pedig ne feledjétek, hogy nem szavazhatnak a fegyencek, a holdkórosok és a Lordok Házának tagjai.
Foti Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2431
Vasárnap kiderül. S talán csillapodnak a kedélyek.
Meglehetősen nagy a zűrzavar az emeleten, mióta Teddyt inzultálták a fürdőben.
Előzmény: boles (2429)
layout Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2430
Óh Miss!

Tudtam, ha valakire lehet számítani az éppen Ön! Biztos voltam benne, hogy nem okoz csalódást. Már napok óta figyelem a fórumot és igen csak ritkák a hozzászólások. Nos ez bizonyos fokig érthető is az utóbbi napok felfokozott eseményei miatt. Ami engem illet, azt hiszem vasárnap után minden visszatér majd a régi kerékvágásba, és a fórum is megélénkül majd. Remélem.

A személyzet bolsi lett?

És Miss Poppy, hiányzik! Nagyon! Jó szórakozást a lemezekhez!

boles Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2429
És mind a Munkáspártra fognak szavazni?
:)
Előzmény: Foti (2428)
Foti Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2428
Nem, dehogy ! Hogyan is gondolhatnánk moziba menetelre ?!
Őméltósága kijelntette, vasárnap mindenkinek el kell hoznia még egy embert !
James és Henry elmentek összegyűjteni a szomszéd cselédnépeket.
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2427
Dear Foti!

Végre valaki!Azt hittem már,hogy mind moziba mentek,megnézni Anna May Wongot!

Előzmény: Foti (2425)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2426
Kedves Emeletiek és Alagsoriak!

Ha netán valaki betévedne a fórumra,szeretném ha segítene megmenteni,ezt a kihalófélben lévő elektronikus állatfajt,vagyis az otthonunkat!

Osszuk ki tehát az Oscart mi is!Mindenki egyénileg is megteheti,és a végén összesítünk,és ennek alapján közönségdíjat is adunk!

Itt az én listám:

Legjobb női főszereplő:Su Pollard

Legjobb férfi főszereplő:Paul Shane

Legjobb női mellékszereplő:Susie Brann

Legjobb férfi mellékszereplő:Bill Pertwee

Legszimpatikusabb férfi mellékszereplő:Ivor Roberts

Legszebb kiejtéssel beszélő színésznő:Angela Scoular

Legszimpatikusabb női mellékszereplő:Barbara New

Legrészegebb szereplő:Hugh Lloyd

Legízletesebb szereplő:Brenda Cowling

Abszolút kedvenc:Susie Brann

Foti Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2425
Most Cissyért izgul az háznép.
Előzmény: Poppy Meldrum (2424)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.04.15 0 0 2424
Azt hiszem ideje lenne egy szép katonai díszpompával kísért temetést rendezni a fórumnak,ékszerdobálással meg minden ilyesmivel!
Babyboo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2423
Köszi!
Előzmény: layout (2421)
Foti Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2422
levél ment, jelkezz !
Előzmény: PaksiMogyoró (2419)
layout Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2421
Kedves Babyboo!

A Duna TV abszolút hiteles, a sorozatokért felelős hölgy írta e-mailben – most ne kérd meg, hogy visszakeressem –, de az biztos, hogy a DUNÁN megismétlik, időpontot még nem tudott mondani. igaz az utolsó rész vetítése előtt kérdeztem.

Előzmény: Babyboo (2420)
Babyboo Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2420
Sziasztok!
Már régóta olvasom a topicot.... blablabla (szokásos szöveg)
Szó volt róla, h a Duna TV megismétli a sorozatot valamint mintha az ATV neve is elhangzott volna. Ezek mennyire voltak hiteles infók? Egyelőre sehol nem találom, lehet tudni, h mikor adják?
Köszi
PaksiMogyoró Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2419
Üdv! Épp erre jártam... Ez sajna nagyon ritkán fordulok elö mostanság, ráadásul larzen egyik CDRW-je is nálam van vagy fél éve... A számát meg nem tudom, szóval lécci segitsetek, ha tudtok, holnap ráérnék a találkára vmikor.

Bocs, OFF vége.

Előzmény: Foti (2418)
Foti Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2418
Sirk vincsesztere megíródott. Holnap ünnepélyes átadás-átvétel leszen.

Van még vki jelentkező ? (észak-déli metró előnyben !)

BlueBird Creative Commons License 2002.04.08 0 0 2417
Kedves Foti!

Szombaton elkezdtem begépelni a 26. részt (kb. kicsivel több mint a feléig jutottam, remélem ezen a hétvégén be tudom fejezni), de fogadd őszinte elismerésemet az eddigi sok rész elkészítéséért.

BlueBird

Előzmény: Foti (2416)
Foti Creative Commons License 2002.04.06 0 0 2416
Mr Bean, az igazi katasztrófafilm az RTL-n MOST !!!

mtoma73 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 2415
Az utolso mondat a kampanycsend durva megsertese, utalas tortent ugyanis az egyik indulo partra, amit vasarnap este 19 oraig nem szabad. :))
Előzmény: Foti (2413)
Foti Creative Commons License 2002.04.06 0 0 2414

Ajánlatos volna már frissíteni a honlapot.

Olyan szépen kértél, nem tudtam magam visszafogni.

Hírlevél !

18-19-20. részek PDF formátumban elérhetőek a honlapról !

Köszönjétek Layoutnak !

Triopod.com: http://fodortibor.tripod.com/mylord/index.htm

Freeweb.hu: http://www.freeweb.hu/fodortibor/mylord/index.htm

Előzmény: Chat-Elek (2411)
Foti Creative Commons License 2002.04.06 0 0 2413
Ja ! Írtam Layoutnak, hogy küldje a jó változatot...

És mindenkinek !
Ne felejtsétek el a holnapi választásokat. Miss Cissyt nem hagyhatjuk cserben. Hova vezetne ez ?

Előzmény: Foti (2412)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!