Nahát, alig ismertem föl! a topicot is csak most találtam meg, amikor a sorozatnak már vége, legnagyobb sajnálatomra. Most már nincs is miről beszélni, ugye?
Én azért elmondom, hogy a kedvenceim közé tartoztak, amit tudtam, föl is vettem videóra.
A buszon című sorozat óta nem is láttam hasonló jót. Emlékszik valaki a buszonra? Hát jó rég volt... de hát én is elég régi vagyok már:)
sziasztok. nagyon tecc ez a hely. azt nem érte, miért vagytok annyira oda, hogy vége? egy ideje már létezik, és nálun kis elérhető a videomagnetofon. nem? én speciel az összes részt sikeresen rögzítettem ezzel a kis ügyes szerkezettel. a feleségem pl. képtelen elaludni anélkül, hogy ne tenne egy sétát Mrs. Lipton konyhájában. néhány észrevételem lenne. vmelyikőtök írta vmikor örvendezve, hogy az uccsó részben végre lát6ó az ebédlő 4. fala. így fejből nem tom melyik, de a munkásvacsorás részben már lát6tuk egyszer. az, hogy próbálgatjátok folytatni nagyon tetszik. a minap a villamoson olvasgattam a kinyomtatott fórum-ot, hát szétröhögtem (bocsi) magamat tőle. a James jelenkori fényképéért hála a beküldőnek, a feleségem fel sem ismerte elsőre. mindkettőnknek a házon kívüli tetszik a leginkább, aki egy másik zsákban van, azaz Mable, csak Mable. a Lord úgy hülye, ahogy van. csak a kurvája, az előkelő kurvája érdekli, semmi és senki más. a Teddy és a Cissy nagyon fairek, hogy nem adják fel elveiket. szegény Ivy-t sajnálom, de hát ha neki így volt jó, ámen. mindig ezt mondom.
Írtad,hogy az egyik nap valaki betelefonált a Tilos Rádióba,és a Mylord Fan Clubról beszélgettek.Kifejtenéd ezt nekünk egy kicsit részletesebben?Biztos sokakat érdekel a téma.
Óh. Nem is tudom... mit mondjak... Igazán megható, hogy ennyien érdeklődnek gazdáim és személyzetünk többi tagja iránt. Örömmel tölt el, hogy bejelenthetem: a Nyíregyházán és környékén fogható Kölcsey TV-n mostanság megtekinthető a sorozat. A pontos kezdési időpontokról sajnos nem rendelkezem kielégítő információval, általában nekem is csak véletlenül sikerül elkapnom. Biztosíthatom Önöket, hogy legközelebbi találkozásunk alkalmával már ezt is közölhetem Önökkel.
Amennyiben mindezekről előzőleg már értesültek volna, úgy elnézést kérek tudatlanságomért.
Most - ha megengedik - távozni kényszerülök. A ma esti mozi Ivyvel - a legkevésbé sem szokványos körülmények ellenére - különös hatást gyakorolt rám, ezen lefekvés előtt még elmélkednék; előtte azonban még néhány órát szolgálatban vagyok: a ma esti bridzsparti ismét egy kicsivel hosszabbnak ígérkezik...
Ha megengedik. Köszönöm. További kellemes olvasgatást. Minden jót.
Egyébként Miss Cissy szerintem a helyhatósági választásokon indult, nem a parlamentin. Úgy emlékszem, hogy a "helyi tanácsba" került be. A programja is helyi kerületi program volt.
Vasárnap pedig ne feledjétek, hogy nem szavazhatnak a fegyencek, a holdkórosok és a Lordok Házának tagjai.
Tudtam, ha valakire lehet számítani az éppen Ön! Biztos voltam benne, hogy nem okoz csalódást. Már napok óta figyelem a fórumot és igen csak ritkák a hozzászólások. Nos ez bizonyos fokig érthető is az utóbbi napok felfokozott eseményei miatt. Ami engem illet, azt hiszem vasárnap után minden visszatér majd a régi kerékvágásba, és a fórum is megélénkül majd. Remélem.
A személyzet bolsi lett?
És Miss Poppy, hiányzik! Nagyon! Jó szórakozást a lemezekhez!
Nem, dehogy ! Hogyan is gondolhatnánk moziba menetelre ?!
Őméltósága kijelntette, vasárnap mindenkinek el kell hoznia még egy embert !
James és Henry elmentek összegyűjteni a szomszéd cselédnépeket.
A Duna TV abszolút hiteles, a sorozatokért felelős hölgy írta e-mailben – most ne kérd meg, hogy visszakeressem –, de az biztos, hogy a DUNÁN megismétlik, időpontot még nem tudott mondani. igaz az utolsó rész vetítése előtt kérdeztem.
Sziasztok!
Már régóta olvasom a topicot.... blablabla (szokásos szöveg)
Szó volt róla, h a Duna TV megismétli a sorozatot valamint mintha az ATV neve is elhangzott volna. Ezek mennyire voltak hiteles infók? Egyelőre sehol nem találom, lehet tudni, h mikor adják?
Köszi
Üdv! Épp erre jártam... Ez sajna nagyon ritkán fordulok elö mostanság, ráadásul larzen egyik CDRW-je is nálam van vagy fél éve... A számát meg nem tudom, szóval lécci segitsetek, ha tudtok, holnap ráérnék a találkára vmikor.
Szombaton elkezdtem begépelni a 26. részt (kb. kicsivel több mint a feléig jutottam, remélem ezen a hétvégén be tudom fejezni), de fogadd őszinte elismerésemet az eddigi sok rész elkészítéséért.