Keresés

Részletes keresés

w8800 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3704
Ha pont azt a hangzást akarod:
http://www.rogueamoeba.com/audiohijack/

ez mac-es, biztos mondanak neked hasonló progit win-re is.
az a lényeg, hogy a hangkártyára küldött adatokat lopja le file-ba.

w8.
Előzmény: [ f a u l ] (3703)
[ f a u l ] Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3703
Ó. /:(

Azért köszi! Most már legalább tudon, hogy reménytelen.

Persze ha valakinek eszébe jutna egy progi vagy egy trükk, amivel orvosolni lehet a problémám, az szóljon! Hálás lennék.
Előzmény: bandikaa (3699)
w8800 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3702
Valamilyen módon (számla, AppleCare szám) igazolnod kell a vásárlás dátumát és helyét.
Viszont mivel ez kurvára nem garanciális meghibásodás ne is keresd a számlát.
Lehet rendelni szervízalkatrészként csere iPodot, ez valamivel olcsóbb, mint a dobozos. Csak egy iPodot kapsz, fóliában.

De tényleg nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy egy törött iPod garis. A múlt héten is volt benn egy lány, hogy nem megy a kijelzője az Nanoján. Nem volt törött, de nem volt rajta kép, szép fehéren világított. Akár hogy tettem le a pultra, kettő ici-pici pontnál több része nem ért le...

Vagy: behozza anyu iPodot, hogy a kisfiáé, aki most táborban van, de kölcsön adta anyunak, aki hallgatta, és eccer csak számközben megállt, azóta se kép, se hang. Átveszem, megcsap a rózsaillat. Hmm... Később nézegetem, kiveszem a tokból, még intenzívebb illat.
Kiváncsi voltam, szétszedtem. Korrodált alaplap, vastagon áll rajta a mosószer.
Hívom anyut: - ez sajnos ki lett mosva, nem garanciális meghibásodás.
anyu: - hááát, ok. mennyi a csere.
...
Mikor jött a cseréért elejtett egy félmondatot: - Reméltem nem veszik észre...

Sajnálom, észreveszem, ez is a dolgom.

w8.
Előzmény: Flexy16 (3694)
Rikkie Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3701
...lazavagyokmintapamutolyatszarokmintamamut... ez viszont nagyon jó!
Mégegyszer:
...lazavagyokmintapamutolyatszarokmintamamut... :-)))
gye Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3700
:))) monnyuk minnyá sejtettem, hogy ez van e mögött :)))
bandikaa Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3699
Sajna nem fog menni.
Legalábbi így kapásból nem tudok olyan id3 taget, amiben el lehetne tárolni az infót szabványosan.
Ne felejtsd el, hogy az eq beállítások nem a filet változtatják meg, csak a lejátszóprogit konfigurálják tulajdonképpen.
Az itunes, és így a pod külön tárolja az adott filehoz a beállításokat.

(gye: :) tudom hogy ez a stílus a divat, a lazavagyokmintapamutolyatszarokmintamamut, de rühellem :) )
Előzmény: [ f a u l ] (3698)
[ f a u l ] Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3698
Üdv,

Az iTunesban beállítom, hogy legyen a számokon egy EQ bigyó, tegyük fel a Bass Booster fantázianévre hallgató. Az iPoddal így szépen meg is hallgatom őket. Ez eddig mind szép és jó, de hogyan tudnám azt elérni, hogy ez meg is maradjon?
Értsd: Van egy trackem, aminek így feldobom kicsit a basszusát és azt szeretném, hogy innentől kezdve akárhol, akármilyen lejátszón hallgatom ugyanolyan "feljavított" basszusa legyen.

Remélem tud valaki segíteni, fontos lenne! Köszönöm.
Flexy16 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3697
Nah tud valaki segíteni?:(
gye Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3696
ejha. meg tudsz lepni... :-P
Előzmény: bandikaa (3695)
bandikaa Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3695
Sokba.

De inkább vegyél helyette magyar nyelvtan könyveket. Sokat.
hö' khirály. Hö.
Előzmény: Flexy16 (3694)
Flexy16 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3694

Hali.

Lenne egy olyan kérdésem h iPodra h wan a garancia? mert tudom h világ garanciás de nekem amcsiből hozták és csak a doboz volt, szóval se számla meg semmi garancia. Akkor ezek szerint nincs rá garanciám? Az a gon h mindig farzsebembe hordtam és rá is ültem ugye suliba és ma elszállt a kijelzője... tudom hülye wagyok :( csak 2 hónapos.. iPod 30gigás Videóról wan szó. Kb mennyibe lehet a kijelzője?

w8800 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 3693
Densiont mikor berakod figyelj oda, hogy rendesen le legyen arnyekolva, mert tapasztalatom szerint erzekeny a kicsike.

w8.
Előzmény: Rikkie (3692)
Rikkie Creative Commons License 2006.09.17 0 0 3692
Mondjuk nem fogadtam meg a véleményeteket az itrippel kapcsolatban, bár az is hozzátartozik hogy nagyon olcsón jutottam hozzá...gondoltam letesztelem.A régebbit sikerült megvennem, tudod amit a tetejére kell dugni.Mondjuk ilyet is szerettem volna, mert mindenhol azt olvastam, hogy valamivel jobb a hatótávja.Egyébként a hatótávval semmi bajom sincs(még kb 20 méterre elcipelve a kocsitól is olyan, mintha ott lenne a rádió mellett), de a magasátvitel az botrányos.Kb olyan mintha egy nem dolby-s felvételt dolby b-vel játszanál le egy kazettás magnón, ráadásul időnként azért elő-elő bújnak a magasak...ez benne a legidegesítőbb...Na és akkor mondtam, hogy nézzük a dension cuccát.Mondjuk azt már jóval húzósabb árba mérik, dehát egyszer élünk...

Persze, ha meglesz egyből beszámolok a tapasztalatokról...

Előzmény: gye (3691)
gye Creative Commons License 2006.09.17 0 0 3691
Kíváncsi leszek a véleményedre majd az iceLink Plus-szal kapcsolatban, majd számolj be légy szíves róla, hogy Neked hogy szól!
üdvagyé:)
Előzmény: Rikkie (3690)
Rikkie Creative Commons License 2006.09.16 0 0 3690
Az itrip-el kísérletezgettem, és magasból kevés van, mélyből meg sok...Ezért próbálkoztam volna saját beállítással.Persze valamilyen megoldásnak megteszi a Treble Booster, a mélyeket meg levenni a fejegységen, de ez olyan kisipari.Mondjuk a jövő héttől ez az egész elméleti kérdéssé válik, mert megrendeltem a dension ice link plus-át, a forgalmazó szerint tök hi-fi...majd meglássuk.

Én is valami hasonlót eszeltem ki a videókimenettel kapcsolatban, de azért lássuk be hogy ez is egy marhaság.Szerintem ennyiedik genrációnál, és úgy hogy ennyi otthoni kiegészítő létezik hozzá, már réges-rég meg kellett volna oldaniuk, hogy minden kibújjon a video-kimeneten.

Azért köszi, az eq-kérdést legalább sikerült tisztázni.
Előzmény: w8800 (3689)
w8800 Creative Commons License 2006.09.16 0 0 3689
1) Az EQ beallitasok azert fixek az iPodban imho, mert sokkal komolyabb procit kellene beletenni, hogy ne csak beegetett profilokat tudjunk hasznalni - ami valoszinleg tobbet is fogyasztana. Ertelme meg valoszinuleg nem sok lenne, bar pont a te eseted mutatja, hogy lehetne ra szukseg. Amugy mit kellene modositanod az EQ-n?

2) Sehol nem talaltam ertelmes magyarazatot erre. Egy tippem van: masik chip vegzi a menurendszer kezeleset, es masik a videodekodolast es csak a dekodolo chipet kotottek ra a kimenetre...

Tudom, az apple-nek brutalis arrese van a mostani iPodokon. Kb. a vegfelhasznaloi ar 45-55 szazaleka az anyagkoltseg.

Ja, hogy mondjak egy jo hirt is:
Bepakoltuk az egyik ceges autoba ezt:
http://www.harmankardon.com/drive-1/default.aspx
Nagyon korrekt cucc, jol is szol, tudom ajanlani.

w8.
Előzmény: Rikkie (3688)
Rikkie Creative Commons License 2006.09.16 0 0 3688
Jó nagy marhaság így...

Akkor annyi értelme van csak az egyéni beállítgatásnak, hogy a PC hangszórószettjéhez lehet optimalizálni...

Hát nemrég használom ezt a divatketyerét, de lenne pár öteletem az almához, hogy mivel tudnák jóval tökéletesebbé tenni.És ha mondjuk ez még csak az első vagy második generációs lenne, azt mondanám: sebaj, fejlődik még...nade így?!

Korábban írtam egy másik fájdalmamat például: a kijelzőn levő menürendszert nem rakja ki a videó-kimenetére, csak a fotókat(a szervíz szerint az 5.generációsnál is csak a videókat/fotókat).Ez is egy oltári baromság, mert bár megvettem hozzá a Kensington Dock 500-át, de a számok címeit(és egyéb beállításokat) továbbra is csak az ipod kijelzőjén tudom leolvasni.Pedig a tervemben úgy szerepelt, hogy tv/hi-fi cucc mellett a polcra a Kensington, bele az ipod, aztán az egész távírányítható a fotelből, és LÁTHATÓ a tv-n.Na az apple máshogy gondolta... :-(((

Előzmény: w8800 (3687)
w8800 Creative Commons License 2006.09.16 0 0 3687
Azt sajnos nem lehet. Csak azt lehet beallitani fixre, hogy a gyari EQ-ek kozul melyiket szeretned az adott szamnal hasznalni. Az egyenieket sajnos nem pakolja at az iPodra.

Ha beallitasz mondjuk egy Bass Boostert egy szamra az iTunesba, amikor atkerul az iPodra, akkor az iPod is Bass Booster EQ beallitassal fogja lejatszani. Es innentol kezdve az iPod ezt a szamot mindig a megadott EQ-val fogja lejtaszani (kiveve persze, ha EQ/OFF).

(Ha megis mas EQval akarsz meghallgatni egy szamot, akkor a szam elinditasa utan valaszthatsz masik EQt, es az lesz ervenyes a szam vegeig.)
w8.
Előzmény: Rikkie (3686)
Rikkie Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3686
Nos,
eddig én is eljutottam.
Csak az öröm marad el a végéről, mert az ipod eq-listájára már nem megy át a "gyártmányom".
Vagy ez normális, és a számhoz rendelt saját eq beállítást így is végrehajtja?
(Anélkül hogy az eq-listában szerepelne a gyártott beállítás).

Ez ha így van, jó nagy baromság, mert az itrip-hez akartam gyártani egy beállítást, és a kocsiban alkalmaznám, de az összes számnál, így egyszerűbb lenne globálisan beállítani...

Kicsit kusza, de remélem érted...

Előzmény: w8800 (3673)
cyd Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3685
Sőt azóta csak így hajlandó felismerni "STMP3500 Player Recovery Device" LED nem világít, nem villog.

Szerintem ketszer is fontold meg...
Inkább kihagynám.
Előzmény: w8800 (3684)
w8800 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3684
Szopacs. Ugy tunik, hogy van benne valami bug. Marmint az update-elos reszeben.
A megoldas tobbeknek az volt, hogy amikor lemountolja az ipodot, akkor ok lehuztak, es gyorsan vissza is dugtak, es igy lefutott. (olvasd el amit a zarojeles hozzaszolasomban ir a ficko!)

Szerintem ketszer is fontold meg, hogy megcsinalod-e. A tieden nincs kijelzo, tehat nem tudod, hogy mikor huzhatod le, es ha a firmware felirasa kozben huzod le, akkor esetleg lesz egy halott ipodod. Persze elmeletileg ez nem fordulhat elo, hiszen van a firmware-ben ellenorzo kod, es ha valami nem stimmel, akkor nem probalja beirni, de az ordog nem alszik. Biztos jon majd ra egy javitas...

w8.
Előzmény: cyd (3683)
cyd Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3683
Szerintem ja :)
Előzmény: w8800 (3681)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3682
ezeket olvasd el es probald vegig:
http://www.apple.com/support/ipodshuffle/
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61711
Előzmény: cyd (3679)
w8800 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3681
(ebbol gondolom:http://forums.ilounge.com/showthread.php?t=173636)
Előzmény: w8800 (3680)
w8800 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3680
Es mondcsak, 7-es iTunes-od van?
Előzmény: cyd (3679)
cyd Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3679
Updater leállt "unknown error 1417"-el. Ezután az iTunes sem látja már. Sőt azóta nem is érzékeli csatlakozásnál sem.
A Diagnostic iPod Connection status már piros.
Előzmény: w8800 (3672)
w8800 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3678
Azt kerdeztem, hogy probaltad-e mar iPod Updater-rel restore-olni?
(Vagy 7-es iTunesbol)
Előzmény: w8800 (3677)
w8800 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3677
aham.

w8.
Előzmény: cyd (3676)
cyd Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3676
Pendriveokat siman kezeli a geped?
Jaja többet is, 2.0-t is.

Ezt nezted mar?
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304314

Most már igen. Minden zöld.

Ha narancssargan villog a shuffle, akkor az a DO NOT DISCONNECT, nem?
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=300553

Íjj tényleg. Hülye vagyok.

iTunes-ban milyen beallitasok vannak az iPododra?
Az iPod-nál a Settings fülre gondolsz?
Előzmény: w8800 (3675)
w8800 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 3675
Pendriveokat siman kezeli a geped?
Ezt nezted mar?
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304314

Ha narancssargan villog a shuffle, akkor az a DO NOT DISCONNECT, nem?

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=300553

iTunes-ban milyen beallitasok vannak az iPododra?

w8.
Előzmény: cyd (3674)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!