, mondhatnánk, de inkább a közöny veszi körül az írásaimat:
egyeseket azért nem érdekli, mert túl bonyolult nekik
, másokat meg azért nem érdekli, mert nem a standard tudomány szerint gondolkodik, sőt nem a standard stílusban van megfogalmazva
, újabban meg az a gyanúm, hogy a tudomány egy kollektív jelenség, és így a tudomány szekere nélkülem, ill. nélkülünk megy tovább, talán a szakadék felé
, mire jó az, ha írok 100 db szakkönyvet, ha a halálom után gyorsan azt is elfelejtik, hogy a világon voltam
"Mi történik, ha a szolenoidot mozgatjuk, miközben a vezetékünk a homogén részben van?"
Ekkor is feszültség indukálódik.
"Miből tudja a drót, hogy ő mozog és nem a mágnes?"
Onnan, hogy a jelenség valójában 3 szereplős. Jelen van a EM hullámok vezető közege is, vagyis a fényközeg.
Ezt Einstein nem vette figyelembe, amikor a relativitáselméletet kigondolta. Később azonban rájött, hogy tévedett és visszahozta az étert.
"És akkor mi van, ha együtt mozgatjuk a drótot és a mágnest?"
Nem indukálódik mérhető feszültség, Elméletileg különbözik attól az esettől, amikor mindkettő áll, de gyakorlatban csak nagy sebességnél lenne mérhető a különbség.
"Kapcsolódó téma: Härtlein Károly és az unipoláris generátor.
A mágneskorong forgatásánál nem indukálódik feszültség.
Viszont a vezető korong forgatásánál igen. Akkor is, ha közben a mágnes korongot vele együtt forgatjuk."
Itt bukik meg a relativitáselmélet, mert együtt forgáskor is indukálódik feszültség, de a relativitás alapján nem szabadna.
Létezik legalább 4 kísérlet, amelyik mind megbuktatja a relativitási elvet. Ez az egyik.
De azért a saját fejed gondolatainak a követése során nem árt figyelembe venni a tényeket. Vagyis azokat a biztosnak látszó megfigyeléseket és kísérleteket, amelyek nélkül könnyen el lehet tévedni a gondolatok dzsungelében.
Aki új utakon jár, könnyen eltéveszti a helyes irányt. A tények azok, amik útjelzőként szolgálnak a járatlan utakon.
Én semilyen ez irányú kutatást nem végeztem.Ehhez képest ,ahhoz képest nem szerepel a munkámban. A saját fejem gondolatait követtem, más szemszögből figyeltem meg a dolgokat, és arra a meglátásra jutottam , hogy Albert Einstennek nics igaza.
Az adott szerzőt az egykori Tényeket Tisztelők Társaságából ismerem személyesen, amelynek kb fél tucatnyi éves összejövetelén ő és én is részt vettem és ott többször találkoztunk és néhányszor beszélgettünk is. Egy felszólalás tervezetem is elfogadta, amelyre késői jelentkezés miatt nem kaptam már lehetőséget, de írásban a jelenlévők közül sokan így is olvashatták. Köztük ő maga is.
This video is a reading of a PDF written by Robert Sungenis in 2016 called "Albert Einstein: The Earth Mover- How Einstein Made The Earth Move (When All The Experiments Showed It Didn't Move)"
"áltudományos elméletekkel szemben támasztott követelményeket." !
Mintha lennének valamiféle követelmények, amelyeket belépőül támasztanak az áltudományos orgánumokban, fórumokon, közösségekben.
Kismókus, te összekevered az osztogatást a fosztogatással, a jézuskát a géppuskával.
Összetévesztetted az ismertetőjegyet, a követelménnyel.
Hatalmas különbség!
Tudod az ostoba ember egyik gyakori ismertetőjegye, hogy nincs tisztában a fogalmak jelentésével.
De ez nem valamiféle követelmény, amit az ostobákkal szemben támasztanak.
Vannak akik egész jól ismerik a fogalmak jelentését, mégis ostobák, mondjuk, mert folyton téves következtetésekre jutnak, vagy ilyen-olyan téveszmék rabjai, esetleg irreális az önismeretük, vagy rendszeresen összekeverik egy dolog puszta kijelentését, annak bizonyításával. stb.