Szeptember 19. 15:30
Magyar Kupa
Törökszentmiklós(megye1)-BKV
Hajdúnánás(NBIII)-Csaba
Baktalórántháza(NBII)-DVTK
Dabas(NBII)-Csepel
Akasztó(megye2)-Szolnok
Kalocsa(NBIII)-ESMTK
Gyula(NBII)-Kecskemét
Veresegyháza(NBIII)-REAC
Szerintem minden NBIB csapat esélyes, bár a szívem azt mondja, hogy Tmiklós kiveri a BKV-t.
Hajrá Szolnok&Tmiklós!!!
Sajnos nem lehettem ott a Kecskemét-Szpari meccsen (4-0), mint ahogy a Csepel ellenin is más dolgom lesz.
CVZ
Igazad van, itt nincsenek ellenségek csak ellenfelek.
A lebezjatnyikov olyan lehet mint korábban a Szolnoky volt. (Az is eltünt)
Tavalyi idényben voltam a Szolnok-Kecskemét meccsen (2-2), ahol a szolnoki szurkolók között szurkoltam a Kecskemétnek.
A két félidőt más helyről szurkoltam végig és meg sem kérdezték, hogy mit keresek közöttük.
TOMcat
Gratula az Eger eddigi teljesítményéhez.
Mindenkinek
Mit szóltok a drapik engedélyeztetéséhez, nyilvántartásba vételéhez.
A jelenlegi játékoskeretünk alapján akár nyugodtan fel is kerülhetnénk, de pénze sajnos tényleg nincs a klubunknak, így marad a másodosztály. (reméljük nem sokáig)
De, ha jól tévedek az elmúlt években nem rendeztek Diósgyőr-Nyíregyháza meccset a második vonalban. Valamikor '96-97 környékén lehetett az utolsó ilyen meccs a másodosztályban. Vagy nem?
Igaz, itt más a módi. Itt kulturált csevegés folyik moderátori felügyelettel. Nincs anyázás, stb.
Bár szerintem az Eger akkor is kiesik. Fogadhatnánk rá egy üveg Bikavérben.:))
Erről az INdul a Bakterház c. film jut eszembe!
"Emberi számítás szerint kifelejtem a baktert - megint csak magam maradok." Ezzel te is így vagy! Emberi számítás szerint kifelejtetted az Egert (ami mellesleg otthon vert el benneteket). Nézted a tabellát???? :))
Kicsit vegyél visszább!! Itt más a módi mint a lelátón!
Te!
1.A játékoskeretünk nem gyenge, csak még nem vagyunk igazán összeszokva!
2.Ha nincs az embereknek pénze, akkor hogyan vannak ott a meccsen???????????
Mellesleg Szolnokon hogyan jutottunk be a stadionba?Mert tudtommal a vendégjegy 600 volt, míg a hazai csak 200!!!
3.Ha mi középcsapat leszünk, ti kiestek!
Én továbbra is azt mondom, hogy fő az objektivitás!Ki tekinti a szolnokiakat ellenségnek?Beleolvastál azokba a topic-okba, amelybe írogatsz!De ha vitázni akarsz erről , akkor inkább folytassuk a SZOLNOKI MÁV FC topic-ban!Ahogy láttam , oda még úgyse írtál!!
Drága CVZ!!!!!!!
Amint olvasom te is kicsiny városunk szülötte vagy!!!
Akkor mi a kúúúrva életbe véded a többi csapatot, akik hétről hétre ellenünk vitézkednek, már-már ellenségeiknek tekintenek minket ebben a feljutásért történő öldöklő csatában.
És miért nem fejthetem ki tapasztalataimat itt?
Szerintem nem volt olyan pocskondiázó!!!!
Inkább szurkolj a csapatunknak és nyerjük meg a bajnokságot!!!!!!!
Mert EGY CSAPAT VAN KELETMAGYARORSZÁGON!!!!!!!!!
Szolnok áléééé!!!!!!!!!!!!!!
A'szem túl kevés időt tőltöttél még itt , hogy ilyen hangnemben írjál ezekről a csapatokról, emberekről!!!Ha csak nem vagy egy új nick alatt bújkált provokátor!
Mellesleg MI Szolnokiak sem lehetünk büszkék az idei őszi teljesítményre!Na meg nincs is mire "arcoskodnunk"!
Hajrá Szolnok, Hajrá MÁV!!!!!!!!!
Mi leszünk a bajnokok!!!!!!!
Kecskemét:kiöregedett, összevásárolt bagázs egy abnormális, focihoz nemértő edzővel(Nagy L.).Na reménykedjetek hogy a 60 éves Váczi Zoli felépül a lumbágójából!!!!Ő lesz a megváltótok!!Ha-ha
Nírség:az ukrán maffia feje, a magyarul sem értő Sándor István edző majd felvirágoztatja a főleg a kissebbségi játékosokra épülő sztáregyüttest.Nevetségesek!!!
DVTK:Legálabb náluk van nézőközönség, tömegbázis, mégha jegyre nincs is pénze abban a régióban az embereknek.A játékoskeret gyenge, pénz még mindig semmi.Jó kis középcsapat lesz belőletek!!
Békéscsaba:Viharsarki őrület:az elmebeteg, kirohanásairól híres Dajka Lacit kinevezni vezetőedtőnek!!!!Keresztúri Andris varázsolj nekünk valamit.Ha-ha.Támaszkodhattok a román barátaitokra!!!!!Szánalmasak vagytok
GTondolkozom valamilyen szervezett szurkolót csoport létrehozásán,Fóton,aki csatlakozna írjon emailt.Én fóti vagyok,úgyhogy találkát is megbeszélhetünk.
Eger-REAC 1-0 90. percben szögletből! Feltűnően kemény és hajtós meccs volt! Egy-két NB1-es meccs szinvonalát meghaladta! A REAC-osok esetenként kimondottan durvák voltak! Főleg a színeskőrű játékos (értékelte is a közönség! :)) ) Már az első félidőben ki kellett volna állítani egy REACost szándékos ütésért! A játékvezető a az elején nem igazán akart sárgát osztani de késöbb muszáj volt és a 80. perc környékén meg is lett az eredménye! 10 emberre fogyatkozott a REAC.