Szerintem meg alig-alig adta le az emtíví! Erre konkrétan emlékszem, ui. a UYI-ról talán az egyik uccsó kimásolt kislemez volt és (hihetetlen), de már nem futott annyira. Sőt, majdnem ugyanez a sors várt a Civil War koncertvideojára is. Szal nem az emtívi nyomta, hanem az akkoriban 'adásban' lévő országos kábeltévé, olyan, mint most a Musicmax. (Talán az M Sat lehetett..?..) De az viszont tényleg ezerrel nyomatta és egészben, ahogy írtad.
"Slash segítségével a csúcsra
[2003.01.29.] - ZeneFórum
Az ez idáig ismeretlen Elan neves segítséget kapott debütáló nagylemezének elkészítésekor. A 19 éves énekesnőt nem más, mint a Guns N Roses volt gitárosa, Slash segítette ki a stúdióban.
Az énekesnő Street Child című számában játszik a legendás gitáros. "Egészen hihetetlen érzés volt együtt zenélni egy élő legendával." nyilatkozta nemrég Elan, majd hozzátette: "Amióta az eszemet tudom, óriási rajongója voltam a Guns N Roses zenéjének, és most meg a világ egyik legjobb gitárosának tartott Slash-el dolgozhattam együtt." Az énekesnőnek szerencséje volt, hiszen a családjának számos tagja igencsak befolyásos zenei körökben. Így történhetett meg, hogy már első lemezén ilyen művészekkel dolgozhat együtt. Ugyanis nemcsak Slash vett részt a felvételeken, hanem a Counting Crows, a Sparklehorse és a Cracker nevű bandák tagjai is. Az énekesnő albuma, amely szintén a Street Child nevet viseli, várhatóan májusban kerül majd a boltokba."
Ha Slash ott legyeskedik körülötte, akkor minden bizonnyal nem egy Britnij-kópiáról lehet szó!
"MIKE MATIJEVIC WORKS WITH SLASH AND CO. AND ON NEW ALBUM:
The original guys of Guns N Roses (also in the news for playing live at Sundance) have been writing and recording demos for their project together.
The remaining big question revolves around who could be the potential lead singer.
Could Steelheart's Mike Matijevic be one of those in the running? Yes indeed. Mike was just interviewed by Canadian journo Mitch Lafon, who forwarded me some info.
Mike is currently working on his new album, for which has has written about forty songs to choose from, aiming to start recording in April. Mike says the most important thing for him is that he has found his true direction in music.
Aside from his own material, Mike has also worked with the new Gun's project - Slash, Izzy, Duff and Matt. He has written melodies, lyrics and sang on four songs. Where that goes he does not yet know, but says he will see what the future beholds."
Mike-nak iszonyatos király hangja van, akinek van Steelheart CD-je, tanusíthatja.
60 perces kazi, "sajnos." a welcome to the jungle-lel kezd, aztán szakadás a felvételben és november rain közepétől megy tovább.
aztán hmmm nemlékszem pontosan you could be mine, kjúrvahosszú durva gitárszóló, godfather theme, yesterdays, estranged, de aztán meg máshol (kisebb klubban) készült felvétel kezdődik és a Liesról vannak számok: you're crazy lassú, one in a million, patience, move to the city stb még most is hallgatom, mingyá vége attól félek.
ma csoda történt. találtam otthon 1 Guns bootleget. szerintem a budapesti koncertről. namost. én nem voltam ott. semelyik ismerősöm sem. csak én hallgatok/-tam Gunst a családban. a kazettát nem eldugott helyen találtam. nem emlékszem, hogy valaha is láttam/hallottam volna ezt a felvételt.
Egy magyar rajongó oldala, a "My Collection" menüpontban, azon belül a "Books"-ban találsz egy olyat, hogy "The Most Dangerous Band in the World".
A sok angol szöveg ellenére az üzemeltető magyar, csak praktikus okokból készíti angolul az oldalt. Írj neki email-t, szerintem valahogyan tud neked segíteni.
Klikk ide!
Nem is szabad bízni benne. Csak azért van mégis kinn, mert általában minden cikket lefordítok a zenekarral kapcsolatban, de én sem tennék rá 20 Ft-ot sem...
Emberek! Ha nem haragszotok a '92-es koncerttel kapcsolatos hozzászólások egy részét átraktam a saját fórumomba is, mert ott a fiatalabb generáció gyakran kérdez a koncertélményekről.
De én sem jöttem ám üres kézzel:
Tavaszi szél vizet áraszt ('92. 05. 22.)
A Live Like a Suicide nekem sajnos nincsen meg, melyik számok találhatóak meg rajta!?
Jaja ha lesznek itt valahol 1x még a közelben mondjuk Németo.vagy Ausztria neadjisten kis hazánkban biztosan ott leszek.Tudom, hogy ez már nem AZ a Guns, de akkor is, egy ilyet nem lehet kihagyni.
Sajnos én pont lecsúsztam a koncertről, ha egy évvel később jönnek akkor már biztosan mentem volna. Azóta is várom őket vissza, amíg élek reménykedem:)
Túl sok album közül nem lehet választani, sajnos, de nálam a sorrend:
1. Use II (van egy sajátos feelingje, nehéz leirni, de aki szereti tudja miről van szó:)
2. Use I (majdnem holtversenyben)
3. Appetite (szintén majdnem holtversenyben:)
4. Lies
5. Spaghetti