Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
1. Gugunak 2. Egy régi film címe szerint az Urak a szőkéket szeretik 3. Bár a hölgyrajongók közül szőke fiúra eddig nem akadt vevő, mert kiderült, hogy a levelezők nagy része Stendhal rajongó, de azért hátha.
Nemrég megszerezte a rólad szóló filmet a fiam dvd-én. Régebben elég sokszor láttam, de csak most jöttem rá, hogy innen van a Nicknév. Nagyon ismerős volt, de nem ismertem föl. De akárhányszor láttam, és minden poénre emlékeztem, most is betegre nevettem rajta magam. "Minden altest, ööö minden altiszt jelentkezzen trippervizsgálatra" "Pénteken a Yom kimpur elmarad, az érdeklődőknek vasárnap tartják meg"