“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Szerintem kifelejtettél egy nem szócskát az utolsó félmondatodból, forintocskám lelkem. De hát mindenképpen ostobaságot írtál megint, nem oszt és nem szoroz ez az apró hibácska semmit.
Szerintem ne felejtsd ki a kígyózó kígyót a libást, a megyót, az idióta demszkit, a csányit és a többit sem. Tudod, a ballibsik lopásait, akik a maffiamegszálláskor rátették a kezüket a magyar nép vagyonára, senki sem tudja überelni. Neked nem a lopással van bajod, hiszen libsi vagy, hanem azzal hogy most már lophatnak annyit a ballibsik amennyit nem szégyellnek.
A férfiak azt hiszik az a politika, hogy ők parancsolnak. A politika az egymás mellett élés tudománya nem az egymás ellen élésé. Ehhez a férfiak nem értenek. Mert nekik farokvezérelt egójuk van.
Mészárosék, Garancsi, az Orbán-család úgy en bloc, Rogán és kedves neje, Kósa Lajos a szupernagyival együtt... folytassam vagy elég most ennyi, forintocskám angyalom?
Aha ... annyira a helyére tette , hogy percekig csak lesett ki a fejéből . Se köpni , se nyelni nem tudott . Díjat nem kap ezért a riportért , az tuti .
Ne ríjjál annyit, forintocskám lelkem. Szülnek a magyar nők lelkesen. Igaz, egyre inkább külföldön, mint Magyarországon, mert ott jobb, biztonságosabb és nyugodtabb életet tudnak teremteni a családjuknak. De szülnek.
Szerinted csak az ómigránsok szaporodjanak nálunk? Mért van, hogy a libsik kigúnyolják a magyar nőket, ha anyák szeretnének lenni? Mért van, hogy a libsiknek fáj, ha a magyar társadalom megbecsüli, mind erkölcsileg, mind anyagilag is az életet teremtő magyar nőket? Mért nem a cigányok vagy a zsidók szaporodásáról tettél be gusztustalan gúnyképet? Mért pont a magyar nőkről? Pedig hazánkban pont az ómigránsok szaporodnak túl. Nem a magyarok. A magyarok dolgoznak az ómigránsokra is.
Ti a libsik nagyon szerettek a nők nevében nyilatkozni. Rátelepedtetek a feminizmusra is. A ti nőképetek, amit látni szeretnétek ,hisztériás, ostoba tudálékoskodó szexi nők. Akik csak a külsejükkel érvényesülhetnek. Tárgyként kezelt megkeseredett boldogtalan nőket akartok látni!! Közben megengeditek nekik hogy a férfiak perverzitását kiszolgálják!
Te orrba szájba reklámozod a többnejűséget. Természetesen a férfi szempontjából. Ez neked a nők boldogsága is. Hogy egy férfit több nő kiszolgál.
Én tudom, hogy most mint a fába szorult férgek visítoznak a libsik, minden ellen amit a patás tesz. Megfizeti őket szarosswarc.
De az a leggusztustalanabb amit csinálnak, hogy libsik, akik állandóan a nőkre hivatkoznak a magyar nők kedvét az anyaságtól akarják elvenni.