Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
A korábban hirdetett több 1000 darabos gyűjteményből megmaradt 300 darab értékesebb kártya amitől most nagy nehezen, de megvállnék irányár 50.000ft
Csak a legértékesebb lapjaim maradtak közte Rodman Jordan Pippen Shaq Iverson Grant Hill Garnett.Ez nem a tipikus gagyi vaterás gyűjtemény csak a Jordan lapok 15 ezer forintot érnek magukban.(külön nem eladó) Több nagy insert lap van benne nagy nevektől . Shaqtől és Rodmantől olyan pl olyan kártya amit itthon már nem ad el senki.
geri.peter91@gmail.com
Ezen tudok képket küldneni
Eladó 25 db "Collector's Choice" kártya, kosárlabdázók. A kártyák nagyon jó állapotban vannak. Főleg Charlotte Hornets és a Chicago Bulls, Miami Heat sztárjai. A 90-es évekből ( közepe. )
Eladnám nagyra becsült kosaras kártya gyűjteményem kb 1000 darabra rúg a kártyák száma én főleg a Bulls játekosait gyűjtöttem Jordan Rodman Pippen lapokat és a 90es évek alap sorjait így van több félbemaradt sorom ami keresi új gazdáját. Pontos értékét nem tudom mind az 1000 lapnak, de Jordan Rodman Pippen lapokat sikerült beáraznom és csak ezek külön 20.000 ft-ot érnek. Nálam minden kártya tökéletes állapotnak örvend szinte minden lapom saját bontás. A gyűjteményben még Iverson, Grant Hill, Kevin Garnett,Hakeem Olajuwon, Oneal lapok is fellelhetőek és egyéb nagyobb nevek. A gyűjtemény része még egy 23 karatos sorszámozott arany Jordan lap amiből nagyon keveset láttam az elmúlt 20 évben.
Ezek alapján 40.000 jó magyar forintra határozom meg a gyűjtemény értékét ami egyáltalán nem alkuképes és nagyon jelképes összeg érte tudom mennyit érnek a lapjaim ugyhogy kereskedők alkukirályok kíméljenek.
Sziasztok eladó egy óriási több mint 7000db-os!!! kosaras kártya gyűjtemény van benne vagy 20 jordan 30 Rodman 30 Pippen 30 Kobe 40 Shaq 30 Grant Hill 40 Peny 30 Garnett 30 Iverson 20 Reggie Miller 20 Hakeem rengeteg Barkley Nash Robinson és még sokan mások. Ezen felül egy 100 darabos Bulls gyűjtemény 3 aláírt kártya rengeteg teljes sor és még több 100db rookie kártya a 90 évek és a 2000-es evek elejéről.Adok hozzá még vagy 1000 db bugyit 4 albumot több száz album lapot egy dobozt ami elbírja ezt a 30kg kártyát. A gyűjtemény felét 1996-97 Upper Deck Collectors Choice hobby boxból bonott lapok teszik ki.
Csak egyeben eladó nem bontom meg, ha kell a jobb lap vinni kell az összeset. Ára 140.000 Ft nincsen alkudozás tudom mennyit ér beckettel a kezemben születtem :)
Eladó NBA kosaras kártya gyűjtemény a 90-es évekből, ~600 darab kártyával. Sráckorom féltve őrzött kincse. A kártyák hibátlan állapotban vannak. Bontás után rögtön a kártya tartóba kerültek. Annak idején Bulls, Lakers, Timberwolves rajongó voltam, de kb. minden csapat/játékos megtalálható benne. Egyben szeretném eladni.
Posta a vevő terhére, előre utalás esetén. Megtekinthető a belvárosaban.
300 darabos komplett gyűjtemény eladó minden sztár megtalálható bőven nem szeretném külön szedni Michael Jordan Kevin Garnett Dennis Rodman Scottie Pippen Allen Iverson Grant Hill Shawn Kemp Kobe Briant Jason Kidd Gary Payton Derek Fisher Charles Barkley stb.
Nincsenek kiszemezgetve a jobb kartyák pl.: van benne 2 aláírt és 2 mezdarabos!
A lapok nagyrésze teljesen új egyből kártyabugyiban tárolt vannak ismétlődő lapok és van 90% os állapotban levő is. A gyűjteményt pontos beckett szerinti ára 150 dollár, én 66 forintért odaadom darabját
Szívesen segítek másnak is beárazni több Beckett újságom is van.
2 db teljes albumom van Upper Deck '94-95-ös kosaras kártyákból. Az egyikben van néhány aláírásos is. Tehát album, benne a gyűjtő lapok és a kártyák, amelyek lényegében tökéletes állapotban vannak.
Lehetőleg egyben adnám el a 2 albumot, de minden ajánlatot meghallgatok.
Érdeklődni és fotókat kérni róluk a vidcap@freemail.hu címen lehet.
Megválnék NBA kártyáimtól, körülbelül 800 db, original NBA albummal, melyen a csapatok vannak feltüntetve, a kártyák különböző forgalmazótól vannak, 1990-től 1998-ig. Mellé vannak még 1998-bol MJ. matricák, mini poszter, a kártyák között akadnak egyediek, mint például kihajthatós, 3 részre szedhető..
Érdeklődőknek szívesen küldök képeket mindről, esetleg személyesen is atnézhetőek Budapesten.
Nekem is lenne pár eladó kártyám. Első körben a Michael Jordan-es és a csapatok emblémáival ellátottakat töltöttem fel, hátha azok jobban érdekelnek valakiket.
Egyben és külön-külön is eladóak. Az árról biztos meg tudunk egyezni :)
Sziasztok, én is megválnék a kártyáimtól! Kb. 500db lehet fele tokba, Jordan kevés van, Anfernee Hardawayből van 50kb Shaq, Karl Malone stb. 95-vannak kb. Nem nagyon foglalkoztam velük de most előkerültek.. Érdeklődni biggabi87@freemail.hu. Köszi