Keresés

Részletes keresés

snejderfáni Creative Commons License 2002.08.02 0 0 604
Baráti társasággal voltam nyaralni, s nem múlt el nap, hogy a poénjait valamire reagálva ne sütöttük volna el. Többször fájt már minden porcikám a nevetéstől, ahogy egyik poénjából szinte magától adódott egy másik lemez, másik beszólás.
Még mindig nem hiszem el, hogy nem lesz többé.
CarloB Creative Commons License 2002.08.02 0 0 603
Elnézést a OFF hozzászolásért az elöbb..

A Hofi Géza nagyon szépeket mélyremenöen is tudot, énekelni..sajátos formában..
Előzmény: CarloB (602)
CarloB Creative Commons License 2002.08.02 0 0 602

De azért a Topicodat nemkelett volna kiradizoznod, mert én észrevettem..
Előzmény: norton24 (414)
DINGO Creative Commons License 2002.06.16 0 0 601
ma láttam Edusó Szilrádot amint időjárást jelen és eszmbe jutott:
"- az esőőő eleredtmedtvettretttettete, csipicsöpicsöpörög ímmelmímmelámmmalmámmal.
Mond má' meg milyen idő lesz!"
(HG)

bocs, télleg csak eszembe jutott.

kaktusztea Creative Commons License 2002.05.30 0 0 600
Ma jelent meg. Itt írnak róla.
Előzmény: Youwine (599)
Youwine Creative Commons License 2002.05.29 0 0 599
Az utolsó előadás hamarosan megjelenik CD-n.
Sensy Creative Commons License 2002.05.27 0 0 598
Banat ellen egyel kasat...
mindig ezt dudolom ha eszembejut...
bullseye Creative Commons License 2002.05.22 0 0 597
Éles Pista nagyon szépen emlékezett meg róla a legutóbbi rádiókabaréban
kwega Creative Commons License 2002.05.22 0 0 596
Hofi örökké velünk marad, hála a videonak és a CD-nek.
Myself Creative Commons License 2002.05.07 0 0 595
indexnick1-nek:

Itt a pálmafák és kolibrik között üldögélve megdöbbent, hogy ekkora tévedésben élhet valaki, mint te. Sajnálatom talán elér téged... még innen is. Nem akarok veled vitába szállni, mert már így is elég fájdalom lehet a lelkedben. Azért - megkockáztatva a vita látszatát - megjegyeznék valamit: népe a királynak van. Teljhatalmú úrnak. Alja népe pedig az embergyűlölô arisztokratáknak. Szóval minek is minôsítetted Orbán Viktort ezzel a kijelentésedddel?

Ha a nem alja nép képviselôje te vagy Kispofám, akkor én büszke vagyok arra, hogy az alja néphez tartozhattam.

Előzmény: indexnick1 (570)
BlueBird Creative Commons License 2002.04.30 0 0 594
Off
Te is egy Malac vagy, téma lezárva!
On

Megjöttek tegnap a Hofi CD-k, kicsit csalódtam a FotexNetben, mert egy CD-t ki se hoztak, egy másikat meg visszaküldtem, mert törött volt a tokja, de azt igérték mihamarabb kihozzák. Mindegy, mert most 7 db Hofi CD-m vagyon, amit hallgatózni kéne, csak keveset vagyok otthon (mh-en meg nem lehet).

Előzmény: Qtyi (593)
Qtyi Creative Commons License 2002.04.30 0 0 593
Ti, becses, IQ bajnok balosok voltatok azok, akik teleokádtátok politikával a Sinkovits Imre emléktopicot.
Úgyhogy most kuss legyen.
A "vélemény" mindig csak nektek "szabad", ugye?
Előzmény: meggyespite (582)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.30 0 0 592
OFF
útálom a politikát ... nincs mocskosabb.
ON

Akkor vissza a témához :
2 napja megint "ütött" az Öreg, a rtl-en volt valami műsora valahogy elfelejtettem továbbkapcsolgatni a szennydobozt.
Bolondok háza stb.
6x6 ?
1. bolond - 90 (uhh)
6x6 ?
2. bolond - ööö ... péntek (:-O) (itt már sírtam ... :-))
6x6 ?
3. bolond - 36 !! Nocsak, hát ez meg hogy jött ki ?
-Hát kivontam a 90-ből a pénteket ...

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kész, végem volt.

Mamy76 Creative Commons License 2002.04.30 0 0 591
Erre emlékeztek?
Torgyán hangján: "Isten, haza, család! Az isten se megy addig haza, míg otthon van a család!"
"Lehallgattak, a saját vécémben kagylót találtam!"

"Vitéz Kőbányai VIlágos ... (...) Nem! Nagybányai! Az milyen szar sör lehet!"

"Brezsnyev elvtárs akkor már távirányítással működött..."

Haszika Creative Commons License 2002.04.29 0 0 590
Megkérek minden jobboldali és baloldali szimpatizánst, hogy ezt kurva gyorsan fejezzétek be, mert nem ezért van ez a topic egyrészt, másrészt nem méltó HOFI emlékéhez, függetlenül attól ki mit gondol és kinek van igaza (én is betudnék szállni ebbe a vitába /egy jobboldali szimpatizáns/, bizonyos mértékben mindenkinek igaza van, de leszarom, mert nem az a fontos, hanem, hogy az olyan emberek /mint én, aki sajnos nem láthatta élőben ŐT/vmilyen szinten" el tudjon búcsúzni" tőle

A topic címe: "Meghalt HOFI GÉZA!"
(és nem szidalmazó, egymást cseszegető, politikai baromságokról szóló vitafórum)

Kérek mindenkit ehhez tartsa magát!

Köszi

bullseye Creative Commons License 2002.04.28 0 0 589
Tévedsz, csak az itteni hiperaktív miépeseket. Ők azok, akik behülyítik a normálisabb ám éppen befolyásolható embereket, mint a haverod volt, aki ezek szerint se nem rasszista, se nem humortalan nem volt. nekem is van egy haverom aki miép szimpatizáns lett, aztán úgy egy év múlva rájött, milyen hülye érzés, és abbahagyta...
Ezért az egyért jó, hogy van egy párt ahol nemzeti lehetett az ember sovinizmus nélkül, csak kár, hogy őket is elsodorta a nemtommi azt átestek a lovon (meg hogy pont a Fidesz az, és nem MDF, vagy a Kereszténydemokraták)
Előzmény: szabadonfutó (587)
A család barátja Creative Commons License 2002.04.27 0 0 588
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. A Biblia szerint a bálványimádókra vár pokol, nem azokra, akik tiszteletlenek a királyokkal. Te is egy ilyen bálványimádó vagy.
szabadonfutó Creative Commons License 2002.04.27 0 0 587
Jogos a felháborodás a kegyeletsértők miatt, de ti is rögtön kollektív szemétnek nevezitek pl. a miép-eseket.
Történet:Egyik,talán legjobb barátomnak (aki közben Miépes lett) és nekem is, humorban HOFI volt a No.1. ősidők óta. Bulikon sokszor kölcsönvettünk és utánoztunk néhány Hofi részletet, óriási volt a hatás, pedig csak gyenge másolat volt a műsorunk, szóval szerettük a Géza bácsit.
A barátom beteg lett, halálos.
Érthető okből teljesen maga alatt volt.Párszor szállítottam a kórházba kezelésre és próbáltam jobb kedvre deríteni, kevés sikerrel. Egyik ilyen úton véletlenül egy Hofi kazettát tettem be akkor nevetett a barátom utoljára.
Nyugodj békében Géza bácsi.
keptn_kork Creative Commons License 2002.04.27 0 0 586
Lattatok Hofit az RTL-en?

Ha valakinek meglenne az a 93-as, szilveszteri felvetel amit leadtak, nagyon halas lennek erte! ~10 perc volt...

DaDrill Creative Commons License 2002.04.27 0 0 585
Hofi a pokolban? Hmm... Ott inkább Orbánnak és csőcselékének izzítják a piszkavasat.
Popsi Creative Commons License 2002.04.27 0 0 584
Véleményem szerint egy papucsállatkának nagyobb IQ ja van mint ennek a kettönek(indexnick1,qtyi) együtt.
bullseye Creative Commons License 2002.04.27 0 0 583
ugyan-ugyan ők ennél sokkal hősebbek, már életében is többször a szemébe mondták HOFInak, hogy milyen szemét...
Előzmény: meggyespite (582)
meggyespite Creative Commons License 2002.04.27 0 0 582
Indexnick te kis ostoba állatka. Qtyira már nem is pazarlok szót.

Miért nyitod ki azt a lukat az arcodon, ha azt se tudod, mit beszélsz? Szerinted akkor kin, kiken köszörülte a nyelvét Hofi a Kádár korszakban és a Horn korszakban? Miért van az, hogy aki jobboldali, az elveszti a maradék eszét is? Hofi nem csak azt a drágalátos Viktorkádat bántotta, hanem Hornt "a kis herceget" is, és folytathatnám.

Félek a magadfajta primitív állatoktól, mert sokan vagytok és nincs annyi eszetek, hogy rájöjjetek, mennyire korlátoltak, sunyik és ostobák vagytok. Belerúgni a halott Hofiba, ez aztán biztos nagyon menő dolog szerintetek.
Nyissatok egy "Primitív állat vagyok, gyertek, gyalázzunk halottakat és beszéljünk hülyeségeket"-topicot és ott nagy sikerrel szerepelhettek majd.

Előzmény: Paci-1 (581)
Paci-1 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 581
Indexnick1 és Qtyi, azt hiszem Ti vagytok azok akik a férfi WC falára pálcika ábrát rajzoltok, és aláírjátok," PISTI HÜJE " ! Legalábbis, az IQ-tok ezen a szinten mozoghat!
Haszika Creative Commons License 2002.04.26 0 0 580
ez egyszer egyet értek veled (off:még mindig nem csípem az MSZP, de HOFI mindig No.1 volt nálam
Előzmény: Konrad (579)
Konrad Creative Commons License 2002.04.26 0 0 579
Szomorú, hogy Hofi már nem csinálhat viccet az őt pocskondiázókból. Ezért is nem értem, miért jó egy halottba belerúgni.

Annyira 'erkölcsös' és 'szeretettel teli', meg tartalmazza a 'jobboldali értékeket'.

Hiába, no. Nehéz dolog a kulturált viselkedés, nem is várhatjuk el mindenkitől...

:-(

Birka vagyok BEEE Creative Commons License 2002.04.26 0 0 578
Igen. És neked is igazad van. Meg mindenkinek! Éljenek a birkák! Különösen az ilyen mijépes, csökkent IQ-s egyedek!
BEEE
Előzmény: Qtyi (577)
Qtyi Creative Commons License 2002.04.26 0 0 577
Indexnick!
Teljesen igazad van!
Hatvani Szabolcs Creative Commons License 2002.04.26 0 0 576
Igazad van. Figyelmetlen voltam. Bocsánat.
Előzmény: bullseye (575)
bullseye Creative Commons License 2002.04.26 0 0 575
szvsz az ennyi vót:

"Hofi - nemzeti kincs volt. Pótolhatatlan.

S hogy a kormány nem képviseltette magát a temetésén - sem Orbán, sem a kultusztárca elnöke, Rockenbauer -, az mély megdöbbenést vált ki a jóérzésű emberekből."

Előzmény: Hatvani Szabolcs (574)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!