Én meg annak örülök, hogy a mai napom is kedves e-mailekkel kezdődött, amik már vártak rám, amikor 10 felé beslattyogtam ide. Az egyik tőled jött - úgyhogy kössssz.
Hát, a náthám ellenére annak, hogy három éves a fiam!!!! (három órája...)
Ide most virtuális mosoly kéne, de nem fedné azt, mennyire boldog vagyok, hogy van egy szép, nagy, okos három éves fiam!
Annak örülök hogy hetek óta sikerült aludnom egy igazit...
Aminek nem nagyon örülök hogy a villamoson utazva senki nem örült semminek....vagy csak nem látszott az embereken?....mindegy én örülök ha ők nem is.
sirC
Hosszú idő után visszatértem a T.asztalhoz, jó látni a régi és új nickeket, továbbá nyert a Fradi, és ma harmadszor se tudtak kizsebelni a metrón. Délután vendégeim lesznek, sört iszunk, meg elbeszélgetünk az élet folyásáról. (Analóg nőkről, digitális internetről meg mindenről, ahogy az kell, tudjátok.)
Körülbelül ezeknek örülök ma, bár a időnként olyan a hangulatom, mint az időjárás.
Hogy ma a Duna pesti oldala felett láttam vonulni a vadludakat. Óriási V alakban, tempósan repültek és szerintem magukban jót mulattak a sok városi szerencsétlenen a csúcsforgalomban :-)
4.4 °C - hideg ugyan, de még nem fagy. Ez is valami. Pedig a múlt héten még pólóban & shortban mászkáltam. Ja és közben láttam a Dhaulagirit. Ennek még sokáig örülni fogok.
Annak, hogy jó sokat interneteztem. Hogy merem vállalni ezt a képtelen ötletet, hogy ha megnézzük az "isten" szó eredetét (akár magyarul=Őstenmagad, akár héberül,=Jehove=Léteztető, akkor tovább jutunk - mert az ateisták s a hívők egyaránt tudnak mit kezdeni e szavakkal, míg az "isten" kifejezés csak arra jó, hogy utáljuk azt, aki mást gondol róla, mint mi...Örülök, hogy ezt a veszélyt - hogy a fordítésjavaslatok ezért szintén viszályt szíthatnak elvben - felismertem(s ezt elmesélem az ilyen topicokban).