"Mi történik, ha a szolenoidot mozgatjuk, miközben a vezetékünk a homogén részben van?"
Ekkor is feszültség indukálódik.
"Miből tudja a drót, hogy ő mozog és nem a mágnes?"
Onnan, hogy a jelenség valójában 3 szereplős. Jelen van a EM hullámok vezető közege is, vagyis a fényközeg.
Ezt Einstein nem vette figyelembe, amikor a relativitáselméletet kigondolta. Később azonban rájött, hogy tévedett és visszahozta az étert.
"És akkor mi van, ha együtt mozgatjuk a drótot és a mágnest?"
Nem indukálódik mérhető feszültség, Elméletileg különbözik attól az esettől, amikor mindkettő áll, de gyakorlatban csak nagy sebességnél lenne mérhető a különbség.
"Kapcsolódó téma: Härtlein Károly és az unipoláris generátor.
A mágneskorong forgatásánál nem indukálódik feszültség.
Viszont a vezető korong forgatásánál igen. Akkor is, ha közben a mágnes korongot vele együtt forgatjuk."
Itt bukik meg a relativitáselmélet, mert együtt forgáskor is indukálódik feszültség, de a relativitás alapján nem szabadna.
Létezik legalább 4 kísérlet, amelyik mind megbuktatja a relativitási elvet. Ez az egyik.
De azért a saját fejed gondolatainak a követése során nem árt figyelembe venni a tényeket. Vagyis azokat a biztosnak látszó megfigyeléseket és kísérleteket, amelyek nélkül könnyen el lehet tévedni a gondolatok dzsungelében.
Aki új utakon jár, könnyen eltéveszti a helyes irányt. A tények azok, amik útjelzőként szolgálnak a járatlan utakon.
Én semilyen ez irányú kutatást nem végeztem.Ehhez képest ,ahhoz képest nem szerepel a munkámban. A saját fejem gondolatait követtem, más szemszögből figyeltem meg a dolgokat, és arra a meglátásra jutottam , hogy Albert Einstennek nics igaza.
Az adott szerzőt az egykori Tényeket Tisztelők Társaságából ismerem személyesen, amelynek kb fél tucatnyi éves összejövetelén ő és én is részt vettem és ott többször találkoztunk és néhányszor beszélgettünk is. Egy felszólalás tervezetem is elfogadta, amelyre késői jelentkezés miatt nem kaptam már lehetőséget, de írásban a jelenlévők közül sokan így is olvashatták. Köztük ő maga is.
This video is a reading of a PDF written by Robert Sungenis in 2016 called "Albert Einstein: The Earth Mover- How Einstein Made The Earth Move (When All The Experiments Showed It Didn't Move)"
"áltudományos elméletekkel szemben támasztott követelményeket." !
Mintha lennének valamiféle követelmények, amelyeket belépőül támasztanak az áltudományos orgánumokban, fórumokon, közösségekben.
Kismókus, te összekevered az osztogatást a fosztogatással, a jézuskát a géppuskával.
Összetévesztetted az ismertetőjegyet, a követelménnyel.
Hatalmas különbség!
Tudod az ostoba ember egyik gyakori ismertetőjegye, hogy nincs tisztában a fogalmak jelentésével.
De ez nem valamiféle követelmény, amit az ostobákkal szemben támasztanak.
Vannak akik egész jól ismerik a fogalmak jelentését, mégis ostobák, mondjuk, mert folyton téves következtetésekre jutnak, vagy ilyen-olyan téveszmék rabjai, esetleg irreális az önismeretük, vagy rendszeresen összekeverik egy dolog puszta kijelentését, annak bizonyításával. stb.
"Áltudománynak (pszeudotudománynak) az olyan gondolatokat, eszmerendszereket, elgondolásokat nevezzük, amelyeket (mai) művelőik tudományként határoznak meg, de a tudomány fogalmának nem felelnek meg. (Leggyakoribb hibájuk az empirikus igazolás hiánya. Lásd: tudományos módszer.) "
"Az áltudomány olyan állításokból, hiedelmekből vagy gyakorlatokból áll, amelyek azt állítják, hogy tudományosak és tényszerűek, de még is összeegyeztethetetlenek a tudományos módszerrel. Az áltudományt gyakran ellentmondásos, túlzó vagy megcáfolhatatlan állítások jellemzik; a megerősítési torzításra való támaszkodás a szigorú cáfolati kísérletek helyett; a nyitottság hiánya más szakértők értékelésére; szisztematikus gyakorlatok hiánya a hipotézisek kidolgozásakor; és a folyamatos ragaszkodás jóval azután is, hogy az áltudományos hipotéziseket kísérletileg hiteltelenítették."
Már megint beigazolódott , hogy számodra semmi sincs. Hogyan tudsz te 5 8 könyvet megirni, amikor amikor még megérzéseid sincsenek.Te egy üres világban élsz ahhol nincs semmi.Éter az bezzeg van, meg a hullámaid.