Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
Itt rohogunk hangosan egy negyed oraja. Szoval a csomagkuldo weboldalan reszletes koveto van. Ezen keresztul tudtam meg hogy a UPS nem tudja a hazszamot. Ezert kuldtek egy kepeslapot amiben megkernek hogy keressem fel oket. Ez mind fasza. De 1, ha nem tudjak a hazszamot akkor hova kuldtek pontosan a kepeslapot. 2, mi a fszert nem irjak ki a weboldalra hogy hol keressem fel oket.
Persze magyar vagyok. Gondolkodtam. Felhivtam oket a kozponti telefonszamon. Ahol is megbeszeltem a szamitogeppel hogy nem tud semmit a csomagomrol. Emberrel nem sikerult beszelnem. Na fasza.
A varosban viszont van 20 UPS iroda. Egyet felhivtam es ott nem vettek fel. (Mondjuk este van, de valami rogzito vagy valami...)
ah jessz, earl, monroe bekapcs, ok orditanak, nem konnyu :-)
Guta utoget, uj bridge, Sosobee megjott..27$ juesz, s rapakoltak 30 dollar vamot. Hangszerekre allitolag nincs vam usa-bol..Gyonyoru a tonus, de azert..
Igaz lehet, mondjuk én közvetlenül a gyermekszületés előtt fektettem be nagyobb pénzt. Utána már nincs képe kivenni az embernek a családi kasszából. Én most már inkább annak örülök, ami van (inkább arra koncentrálok, hogy megtanuljak játszani a hangszereimen) és nem tervezek bővítést - a hangosítás megoldását és egy oktáv mandolint kivéve, hehe...