Keresés

Részletes keresés

orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14688

Esetleg udvariasan megkérdezheted tőle, hogy miért így gondolja. És ha kedve van, akkor válaszol rá. Ha nincs, akkor meg nem. Ígymegyez.

Bírót a saját kedvedért játszol, ő meg addig van benne, amíg meg nem unja és nem talál magának másik játékot. De mit fogsz csinálni játszótárs nélkül? ;)

Előzmény: orlanda (14687)
orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14687
 Te itt valami képzeletbeli bírót játszol, aki előtt bizonyítani kell állításokat. Aki azt mondja, hogy egy félkatonai szervezet bohóc dolog, azt nyugodtan mondja. Marhára senkinek nem kell ezt bebizonyítania, legkevésbé neked.
Előzmény: Törölt nick (14684)
orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14686
orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14685

Cica úgy látom abból, hogy ismét rongyosra téped a billentyűzetet, hogy már megint nem tudod bemutatni igényed jogosságát és megzavart a kérdés :)

Elég lett volna annyit, hogy "na vazze' "

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14684

"Mutasd be az igényed jogosságát. Mondjuk azt állítom..."

Itt kellett volna abbahagynod. És nem állítanod semmit utána, (talán) bölcs maradtál volna.

Egyébként nincsen igényem. Tudniillik az entellektül szóban eo ipso van benne a bizonyítási kötelezettség (függyetlenül tőlem). Te nyilván rendőrségi szóvivő vagy civilben, néked ez teljesen új információ.

Tehát: ha Babarczy azt állítja, hogy a Magyar Gárda bohóchadsereg, akor (1) ezt vagy bebizonyítja, (2) vagy visszavonja az állítást, (3) vagy pedig tudomásul veszi, hogy nem minősül értelmiséginek, hanem csak egy fecsegő, hadováló nőcinek, mint amilyen például te méltóztattál lenni az inkriminált hozzászólásodban. Mert hidd el nekem, centaurin fémalapú lényekről itt senki nem beszélt. Soha. Amióta topik a topik egyszer sem. Ezt a marhaságot te zagyváltad ide egyedül.

Előzmény: orlanda (14680)
orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14683

félon

szerintem erre Farkasházy tudna autentikus választ adni :)

Előzmény: carl solomon (14682)
carl solomon Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14682
féloff
Eszter, vajon miért szólt be neked Farkasházy a legfrissebb Hócipőben? Meglepett, mert ez a beszólogatás nem igazán jellemző rá.
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14681

az alábbi heves reagálás okán elolvastam ezen hozzászólásod első bekezdését:

az első mondat:

Pitiáner módon kapaszkodtál bele egy szóba.

ne haragudj, de ez a hónap vicce. nagyon nem vagyok jó kedvemben de ezen felvidultam. Ilyen egyszerűen nincs:)))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (14679)
orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14680

A f***t :)

Mutasd be az igényed jogosságát. Mondjuk azt állítom, hogy az alfa centaurin fémalapú lények élnek. Cáfold meg. De csinálhatod fordítva is, abban nagyobb a gyakorlatod :)

Előzmény: Törölt nick (14679)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14679

Pitiáner módon kapaszkodtál bele egy szóba. Mert talán tényleg nem cáfolni, hanem viszont bizonyítani kéne. Már abban az esetben, ha Babarczy valóban kényes „lenyűgöző entellektüel” hírére. Ha nem kényes, akkor nem kell. Akkor lehet lapítani, lehet baromságokat beszélni erről-arról.

Tény: Babarczy Eszter itt egyetlen sarkalatos állítását sem bizonyította be, s nem is vonta vissza egyiket sem. És hogy mégiscsak Gördülő Kőnek legyen igaza (különösen veled szemben), tényként rögzíthető: Babarczy Eszter nem cáfolta azt az állításomat, mely szerint ő csak kvázi értelmiségi. Szellemi foglalkozású dolgozó, sajtómunkás, de messze nem entellektüel. És persze nem is fogja ezt megcáfolni soha.

(Most pedig lehet híresztelni, hogy a Gördülő Kő is a cigányok nickje.)

Előzmény: orlanda (14676)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14678
Azt hiszem, úgy nagyjából semmit nem értettél abból, amit írtam.
Előzmény: Törölt nick (14671)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14677
Egyetértek.
Előzmény: orlanda (14673)
orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14676

Mit kéne cáfolni? Ami meg sem történik?

Az fog történni, hogy magasról fogja leszarni az egészet :) A topic valószínűleg marad, a kekeckedők pedig előbb-utóbb átköltöznek más topicba kekeckedni vagy abbahagyják azt.

Előzmény: Gördülő Kő (14674)
carl solomon Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14675
Csak éppen teljesen irreleváns.
Ha én idejövök egy állítással, miszerint ma, 16.30-kor Vencsellőólajján esett, akkor ennek az állításnak az igazságértéke minden további nélkül eldönthető a nélkül is, hogy előtte kellene vizsgálni az esőkabátgyártók és a szerény személyem közötti kvázikontraktuális viszonyokat.
Sőt, tán még azt is megkockáztatnám, hogy az ilyen ad personam érvelések igen gyakran inkább éppen pont az érdemi ellenérvek hiányát jelzik.
Előzmény: baudog (14672)
Gördülő Kő Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14674
"Aki egész addig tűri ezt, "
Nem tűrni kell! Cáfolni kell(ene).

"amíg úgy nem dönt, hogy ezt azért már nem"
És aztán mi lesz, bedaráltatja a topikot? Milyen alapon?
Előzmény: orlanda (14673)
orlanda Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14673
 Max. valaki nagyon utálja önmagát és megpróbálja ezt B.E.-n levezetni. Aki egész addig tűri ezt, amíg úgy nem dönt, hogy ezt azért már nem.
Előzmény: baudog (14669)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14672
Semmi, csak megjegyzés.
Előzmény: Törölt nick (14670)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14671

Esterházy nem tud recenziót írni.

A fene se akart recenziót írni - mondhatná Esterházy, ha olvasná ezt. Nincs ő arra rászorulva - tehetné még hozzá, bár ezt már valószínűleg nem mondaná. Megkeresi ő is a magáét, a maga módján szintén kétkezi munkával, nem abból él, hogy átveri az olvasóit az ÉS hasábjain (mint írod).

Még valami, idézem EP-től: 

"Nemrégiben kicsit, tényleg kicsit, és nem is azért említem, hanem mert igaz,"

Tehát a baráti kritikát, amelyet kapott - és amely mellesleg pontosan ugyanazt állítja, amit te is megállapítottál, mintha vitatkoznál valakivel, holott ebben nincs kivel vitatkozni - azért tárta a nyilvánosság (az olvasóközönség) elé Esterházy (és reflektált is rá a maga játékos-önironikus stílusában: főfájás, holdóra stb.) -- mert igaz.

És ez általában alapvetés Esterházynál.

Előzmény: Törölt nick (14587)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14670

ez a függetlenség egy mánia egyeseknél

BE szvsz nem bértollnok (bár ha az lenne se érdekelne különösebben, nem érint), de általa sokszor leírt okok miatt jelenleg a mai magyar baloldalhoz áll közelebb.

mások meg esetleg a jobboldalhoz.

és?

Előzmény: baudog (14669)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14669
Valaki nagyon gyűlöli B.E. (t)

Én sem értek vele mindenben egyett, de legalább közlöm véleményemet.

Azon az állásponton vagyok, hogy egy bértollnok, nem lehet független.
Már csak megbízása miatt sem.
Előzmény: Törölt nick (14668)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14668

elég szomorú, hogy erről szól egyeseknek a fórumozás"

ez volt a lényeg, igazából édesmindegy, melyik nick kit rejt.

nem tudom, miért kell ezt a topicot is tönkretenni

Előzmény: baudog (14667)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14667
Én is visszanéztem a két nevezett nick párbeszédét és arra a megállapításra jutottam, hogy igazad van!!!!
Előzmény: Törölt nick (14660)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14666

babarczyeszter válasz | 2009.03.26 10:49:38 (14387)

Kedves Gespenst,
Te azzal szórakoztatod magad, hogy két nicken beszélgetsz önmagaddal, és fenntartasz még 2-3 reinkarnációt arra az esetre, ha kitiltanának. Ez RÁD jellemző, nem RÁM. Én kétségbeesetten ragaszkodom a magam egyetlenegy nevéhez…

Előzmény: cigányok ideje (14383)

Heden válasz | 2009.03.28 16:18:41 © (14660)

A három nick valszeg egy személyt takar.

ha nem, akkor:

amennyiben baudog cigányok nickje, akkor kiderül, hogy önmagával vitatkozott.

amennyiben a háromnevűé, akkor szintén

tragikomédia az egész.

elég szomorú, hogy erről szól egyeseknek a fórumozás

Előzmény: efzsuzsa (14657)

Kár ezzel erőlködni, gyerekek, két okból is. Az egyik: ha valaki Babarczy Esztert infantilisnak tarja, mert meggyőződése, hogy fikázó nicken is kavar a fórumon, akkor ezen meggyőződésén egy jottányit sem változtat, ha engem is rossz hírbe kevernek. A másik: tulajdonképpen már nem is a fikázás az érdekes, mert Babarczy Eszter az ident nickjén volt annyira ostoba, annyira ízléstelen, lealázva önmagát is, a női nemet is, hogy rajta egyáltalán segít, ha százszor is leírják, leíratják itt egymással: „baudog cigányok nickje”. Nem is ront a helyzeten persze, mert a fórumozás ilyen értelemben gyagyás dolog, de hogy nem javít, az is biztos.

Tehát nem az a kérdés, hogy Babarczy Eszter „kétségbeesetten ragaszkodik-e a maga egyetlen nevéhez”, hanem hogy azt az egyetlen nevét (nicknevét) igen-igen összemocskolta már. Megmutatattam a feleségemnek a hozzászólását. Ehhez tudni kell: a nejem általában semmiben nem ad nekem igazat, sőt olykor kifejezetten szembeszáll velem egy-egy gyámoltalanabb „áldozatom” védelmében, ám Babarczy szövegét olvasván ő is döbbenten meresztette a szemét.

Tehát, tegyük föl: én két nicken, három nicken, sőt több nicken beszélgetek magammal, aztán hogy miért volna erre szükségem Babarczy „beteges üldözéséhez”, föl nem foghatom, de mindegy, beszélgetek magammal. És? Akkor mi van? Akkor valamely felnőtt ember, érett nő, gyermekes anya méltán rácuppanhat egy ismeretlen férfinick férfiatlanságára, és nyilvánosan nyámnyoghat azon hosszú hozzászólásokon keresztül? Ez így rendben van?

Tudniillik ez történt itt. És a feleségem pontosan ezt nevezte „tragikomédiának”. Majd átment a nappaliba. Hagyta, hogy én nyugodtan üldözzem tovább, mi több, betegesen üldözzem tovább Babarczy Esztert. Ráadásul a nejemnek abszolúte mindegy: akárhány nicken.

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14665

"Elnézést kérek."

Itt ma mindenki elnézést kér mindenkitől.

Azt írtam, unalmas vagy. Semmi mondandód nincs, nem közölsz semmi érdemit, kizárólag azért fórumozol, hogy jelen legyen a nicked.

Ennyi történt.

Előzmény: efzsuzsa (14652)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14664
Visszakérdezek.

Milyen az általánosságban, ha mindenből csak fél dologgal rendelkezel?
Előzmény: efzsuzsa (14659)
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14663
El kell, hogy szomorítsalak.

Az égadta világon semmi közöm nincs, sem egyikhez, sem másikhoz,

Nagyon szeretném ha ez így is maradna,
baudog Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14662
fél ember, fél nótás. Dereng?
Előzmény: efzsuzsa (14659)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14661
baudog válasz | 2009.03.28 14:56:45 (14656)

Mindenkitől elnézést kérek, de "felment bennem a pumpa." ...
Vonjátok le a megfelelő konzekvenciát és ha valakit megsértettem: Elnézést!

©

Engem nem sértettél meg, de részemről nincs bocsánat. Mégpedig a következő mondat miatt: 

baudog válasz | 2009.03.28 14:30:55 (14654)

Neved alapján kuntakinte jut eszembe, főleg a bagarol, kifejezi hovatartozásod.
Előzmény: Nyusa Bagarol Fuskin (14651)

Ezzel, pajtás, kifórumoztad magad a kulturált lények köréből. Lehet, hogy a moderátorok tűrik, az ő dolguk, mindenesetre nálam innentől nulla vagy.

Előzmény: baudog (14656)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14660

A három nick valszeg egy személyt takar.

ha nem, akkor:

amennyiben baudog cigányok nickje, akkor kiderül, hogy önmagával vitatkozott.

amennyiben a háromnevűé, akkor szintén

tragikomédia az egész.

elég szomorú, hogy erről szól egyeseknek a fórumozás

Előzmény: efzsuzsa (14657)
efzsuzsa Creative Commons License 2009.03.28 0 0 14659
Nem. Miért?
Előzmény: baudog (14658)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!