Keresés

Részletes keresés

uncas Creative Commons License 2008.02.01 0 0 18197
Sajnos druid nem használhat kardot, meg rá is van írva warrior, rugó, de azért köszönöm a boldog rugónk nevében is. :)
LFG MC, kell a legendary kalapács. :D
Előzmény: Törölt nick (18196)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.01 0 0 18196
gz :D
Előzmény: uncas (18195)
uncas Creative Commons License 2008.02.01 0 0 18195
19. Illidan killen kiesett végre az első legendary kard, egy offhand képében. Kiváncsi leszek a mainhandre mennyit kell majd várni. :D
blackrat Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18194
Na közben megnéztem hogy áll a huterem. 26-osak vagyunk, és 57 TP-je van a petemnek. Az milyen?
Előzmény: blackrat (18193)
blackrat Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18193

Hehh nem komplettek.. Öcsém mesélte a napokban, hogy mentek egy partyban, 5-en, és mind 61-62-esek voltak legalább, és letámadta őket egyedül egy jóval kisebb szinű hordás! :D Hát nem sokáig élt, de ez sem volt neki elég, még vagy 2-3-szor nekiment a csapatnak! Hogy ilyen buggyant legyen valaki..! :D

A TP-t akkor én már nem is tudom hogy van.. Lehet hogy a lvl szintől is függ, de akkor nem csak annyira, hogy egy bizonyos szint után már nem mehet tovább? Na passzolok.. Majd megnézem a hunteremnél hogy mennyi pontja is van a petemnek hátha azzal okosabbak leszünk! :D Vagy majd Véregér elmagyarázza hogy is van! :DD

Előzmény: Dorinesz (18190)
blackrat Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18192
Na ja az már tényleg elég kurvás! :DD Hogyha nem sikerül fölvenned a youtube-on is van egy csomó night elf dance is. :)
Előzmény: Dorinesz (18189)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18191
Nem, én úgy vettem észre, hogy a pet a tréning pontjait arra kapja, hogyha szintet lép. Minden szintlépés után kap 5 TP-t. Namost az xp-t azt valóban arra kapja, ha harcol. De engem jelen esetben a TP érdekel, mert ha nincs TP, akkor nem tudom betanítani, és ha nem tudom betanítani, akkor elég gáz. Csak az nem világos, hogy amit a talent fában a petre talentoztam, az mind a két petre igaz lesz? Szal mikor melyiket használom, ugyanazokat mindkettő tudni fogja? És ha már az egyik megtanulta a rárohanást pl, akkor a másik is megtanulhatja ettől függetlenül? Szal csupa kérdés, de asszem ez csak akkor fog kiderülni, ha befogom már végre azt a fehér oroszlánt. El is kezdtem az első lépést tegnap. Öcsém account-ján csináltam egy hordás karit, és feljátszottam 8-ra tegnap. Aztán már olyan elegem lett abból a sok hülye karakterből, meg a béna környékből, meg a sok balfácánból... Hát azt hittem, hogy a hordások közt nincs annyi hülyegyerek, mint az allisok közt, de tévedtem. :-S Szal hordás se leszek, az hót ziher. Csak addig lesz meg az a karakter, amíg meg nem lesz az oroszlán, mert utána törlöm is egyből, nehogy az öcsém kedvet kapjon hordás lenni... :-DDD Na ez csak vicc volt.
Előzmény: blackrat (18187)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18190
Ennél már csak az volt szánalmsabb, amikor jöttek a hordások, hogy ők majd betámadják sw-t... Azon a pár tucat ottmaradt csontvázon kívül nem sok sült ki belőle. Annak mi értelme volt? Csupa agyament hülyeségeket találnak ki, persze az allisok is ugyanez dettóba. Szegény Véregér... :-DDD
Előzmény: blackrat (18186)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18189
Na bakker!..... :-DDD Nem, az az ember lányok táncolási stílusa volt, az sztem is elég röhely... A nightelfeké meg tiszta kurvás. :-DD Szal csak neked csak most csak tőlem felveszem hogyan táncolnak a night elf csajok. Már ha be nem krepált az a szar, amivel fel tudok venni.
Előzmény: Crazyworld (18183)
Zka Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18188
Tegnap jó raid volt, Maulgar 3perc 3sec, Gruul is elsőre lement. Hydross sajna csak másodikra de a first killhez képest javítottunk majdnem 2 percet rajta. Lurker is befeküdt, úgyhogy betanultuk a Morogrim előtti trasht és megnéztük mit produkál a fingós óriás avoidance warriortankra. Hát elég vegyes volt, az első próbán 0 crush, 15x ütött meg és vagy 40x mellécsapott. A másodikon jobban hadonászott és becsúszott 3 crush vmi 2 perc alatt. Nem túl jó.
Legközelebb nem 5 healerrel jövünk és kivételesen kérek extra (de)buffokat (scorpid sting, goa totem, flask, ironshield potik CDre) ésakkor frankó lesz szerintem.
blackrat Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18187
2 peted lehet, asszem annyit lehet beadni ahoz a beast masterihez is (nem tom hogy hogy is hívják), de egyszerre csak egyel nyomulhatsz. A trainging pontok meg úgy jönnek, ha a pet gyepál. Jó sokat. Én az elején harciasra tettem ha olyan helyen voltunk, és akkor azt támadhatott le amit akart, és elég hamar jötek a pontjai is. :)
Előzmény: Dorinesz (18181)
blackrat Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18186

Na ja.. valahogy én sem értem az ilyen elmebetegeket.. Legalább mennének akkor már PvP szerverre! És azt meg véképp nem értem, hogy egy 70-esnek mi a **-ért jó az, ha legyapja a 10-eseket?!?! A rangja asszem csak akkor fog fejlődni, ha legalább private-okat gyepál nem? Na meg ez az úgy teszek mintha a barátod lennék aztán meg jól hátbatámad dolog annyira szánalmas.. És az meg szintén amikor a quest adókat meg a városlakókat legyepáják.. Azért sem kapnak ám semmit! Főleg ha olyan kisszintű.. Én amúgy legalább nem gyapok le nálam kisebbeket, mert úgy érzem, hogy nem lenne fer. De mostmár asszem ha 2-3 szint van köztünk, muszáj lesz letámadnom valakit.. Bár az lenne a legjobb, ha megtalálnám azt aki engem legyapott.. De az is lehet hogy csak elmegyek BG-re! :D

Előzmény: Dorinesz (18177)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18185
Tegnap kiderült hogy egy guildben vagyok volt klántársaddal, egy bizonyos Tomi nevű sámánnal:-))
Előzmény: Chaina (18176)
Sir Balamber Creative Commons License 2008.01.31 0 0 18184
igazából semmi különös. Miután szétesett a guild valahogy már nem tudtam újra beleélni magam a játékba. A srácom még játszott egy darabig de már ő is abbahagyta. Hát ennyi. Nagyon jó volt, még emlékszem az elsővarázslatos izgalmakra :) hihetetlen hogy vége..
Crazyworld Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18183

És van hozzá romantikus csipőlengetős tánc is? :D Mert amit a múltkor lejtettél, az nem túl sexi, inkább röhejes! :D:D

Előzmény: Dorinesz (18180)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18182
üvegdobálás is volt? :]
http://blackravens.net/wp-content/uploads/fradi.jpg
Előzmény: Chaina (18176)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18181
Ohh... Akkor lehet két petem? Mert akkor azonnal indul a fehér oroszlán project.....
Előzmény: Véregér (18178)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18180
Wáoooooooooooooooooooooooo :-DDDD Persze van hogy én is szexizek.
Előzmény: Véregér (18179)
Véregér Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18179

Ez meg a teliholdas-romantikus kiadás :)
Véregér Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18178

Na itt van az én Aranyhalam. Meg a fekve nyomom a HS-t című mutatvány.

Azóta rájöttem, hogy hülyeséget mondtam a pet training pontjairól. A pontokat a pet szintje és a haverságotok foka szorzataként kapod. Ergo csak sokat kell vele együtt nyomulni, és megkapod a pontokat.
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18177

Nahát erről a pvp-ről megvan a magam véleménye... Még régebben egyfolytában egy angol haverral nyomultam, mindkettőnknek paladinja volt. És volt egy olyan kveszt southshore-ban (asszem ott volt), hogy el kellett menni elit ogrékat gyilkolni, és ott kellett gyüjtögetni mindenfélét, meg ki kellett nyírni a főgenyát. És volt ott egy warri, aki szintén ezt a kvesztet csinálta, és bevettük csapatba. Egyikünk se volt pvp-n, mert én nem pvp szerveren játszom. Aztán ott termett valahonnan egy undead rugó, és elkezdett minket figyelni. Ő pvp-n volt. Gondolom abban reménykedett, hogy majd jól kinyiffanunk, és jót röhög a markában. Hozzáteszem, hogy ez az undead rugó koponyás volt nekünk, szal nagyon magas szinten volt hozzánk képest. Aztán amikor látta, hogy tök jól haladunk, és nem fogunk megpusztulni, segített nekünk ölni. Erre egyszer csak látom, hogy a warri valahogy pvp-s lett. Gondolom véletlenül rányomott az undeadre vagy valami, és szerencsésen átváltott. Aztán persze mivelhogy a warri nyomult elöl, mi meg utána, és hát a paladin gyógyítani is tud, elérkezett a helyzet, amikor gyógyítani kellett a warrit, mert egy kissé legyapták az elit ogrék, és midőn rágyógyítottam, én is pvp-s lettem. A haver még nem volt az. Az undead rugó ekkor még nem csinált semmit. Aztán jött egy meleg helyzet, amikor már majdnem mindannyian megpusztultunk (a rugó persze nem adott bele apait anyait) és a haver rámgyógyított, ekkor már mind a hárman pvp-sek lettünk. Aztán amikor már majdnem az egész kastélyt végigirtottuk, és kezdtünk kellemeset csalódni a hordásokban, mert lám milyen rendes ez az undead rugó itt, hogy segít nekünk gyilkolászni, mikor hirtelen ellenünk fordult, és mind a hármunkat szinte azonnal kicsinált. Hát nem tudom milyen lelkivilága van az ilyen embernek, de biztos jólesett neki. De eddig az összes hordás ezt csinálta velem, akivel összehozott a balsorsom. Persze mind koponya volt, mert miért is a saját súlycsoportjából választana, és kb azonnal megölt, miután játszott velem egy kicsit. És ezeknek a szemeteknek nem elég az, ha 70-en leölik az összes 10-es szintű pisist westfalban pl, hanem még a kvesztet adó emberkéket is megölik, sőt még a gryphon master-t is, meg az árusokat, és ott állok, hogy most akkor nem tudok kvesztet leadni, felvenni, nem tudok eladni, és nem tudok repülni se. És amikor ezt csinálták, én olyan rohadt ideges lettem, hogy ezen a szintű szemétségen már nehéz túltenni. De állítólag az allisok is ugyanezt csinálják a hordásokkal. Erről nem tudok nyilatkozni, mert még soha nem játszottam a horda oldalán. De biztos az allisok is ki tudnak találni mindenfélét, hogy megkeserítsék a hordások életét. Még ilyen szerveren is, ami teljesen normál. Mert ugye a sok kis hülye mit csinál, amikor meglátja, hogy egy rohadt nagy tauren sámán ott terem westfalban? Megtámadja. Persze ő is egyből pvp-s lesz, erre a hordás legyilkolja. A következő pisis is betámadja, a harmadik mondjuk csak gyógyítani akarná ezeket, de persze így is pvp-s lesz, és a pvp futótűzként terjed a 10-esek közt, és a 70-es persze miért ne kapna vérszemet, és mindenkit legyilkol. Ennél már csak az a szebb, amikor előkerül még egy heavy leather ball, és akkor aztán az egész banda pvp-s lesz. :-DD

Az az oroszlán jól néz ki. Kár hogy én nem találtam meg. És kár, hogy nem gondoltam akkoriban arra, hogy a fehér csak kvesztitemre jön elő. Mert énnekem leginkább a fehér oroszlán kellett volna, de most már mindegy. Lehet, ezért indítok még egy huntert, és befogom a fehéret egy kis segítséggel. :-D

Előzmény: blackrat (18171)
Chaina Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18176
Nah, 22-en (amiből volt 6 healer, 5 aoe...) csak megcsináltuk Winterchillt tegnap. De azért 7 healerrel meg még aoéval lényegesen egyszerübb művelet lehet :-)

Sir Balambér, mi történt?
Lord Sage Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18175
kis érdekesség jött tegnap, a karaktereimhez olyan mailek jöttek, amit már rég elveszettnek hittem. Nether Ammo Pouchba való bőrt pl. kifarmoltam még tavaly, azóta mailelgettem karaktereim között és az nem volt sehol már vagy 2-3 hete, amikor néztem. Azt hittem valahol lejárt a 30 nap és törlődött. De nem, talán a patch óta, de minden ilyen mail eltűnt, most meg ömlesztve visszajött :D Szóval bódogság. Kék gem is pl. meg csomó minden, nem tudom ezzel mit csináltak eddig.
Zka Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18174
Na, mitörtént? Asszony befenyített? :)
Előzmény: Sir Balamber (18173)
Sir Balamber Creative Commons License 2008.01.30 0 0 18173
patcheket szedd le külön van egy halom miror, magyar szervereken is.
Én meg most hagyom abba teljesen végleg, bár már hónapok ótanemjátszom a karival. Kicsit szomorú, de gondoltam mivel itt kezdtem az egészet ezen a fórumon annó itt is fejezem be..
Előzmény: petreczadam (18136)
blackrat Creative Commons License 2008.01.29 0 0 18172

És itt van pár kép a hunteremről is, nála leginkább a petemre vagyok büszke! :)))

Itt együtt

Shadow :)
blackrat Creative Commons License 2008.01.29 0 0 18171

Persze hogy átjövök én is ide! :D

Már egyből akkor ide is írom a válaszomat a legutóbbi hsz-edre. :)

Szal:

Hát igen, tényleg nem játszhatok kedvemre, bár azt eddig se tehettem, de így meg pláne nem.. :D Nade azért a rugómmal játszok, mert bratyóm azt mondta, hogy azt majd átrakatja az én majdani accountomra. Aztán majd még meglátjuk hogy mi lesz.. :)

Amúgy a pap mellé a warrior, meg a mage a legjobb öcsém szerint. A mage-et talán ki is próbálnám, bár nem nagyon szeretem azokat a karikat amik a távolból jók, inkább a közelharc híve vagyok (tudom hogy a warri olyan, de azt meg nem csípem túlságosan! :D).. :)

Jah, amúgy öcsémmel megbeszéltük, hogy fogunk indítani hordás karikat is, és majd együtt fogunk nyomulni velük! :D Még nem döntöttük el pontosan hogy mi lesz, de vagy taurenek leszünk, vagy bloodelfek! :D Hú meg majd a 2 rugóval miket fogunk művelni tesómmal! PvP szerveren! :DD

Ha már a PvP-nél tartunk, ma STV-ben questeztem, a Booty Bay fölötti kis "szigeteken", gyaptam azokat a nagákat, és ott volt egy 42-es bloodelf pala. (Én közben már 45-ös lettem! :D) Na és éppen gyapott, én meg odamentem és segítettem neki. Aztán asszem megköszönte, nem értettem mit mondott, nade aztán így mentünk egy darabig, hogy segítettünk egymásnak. Aztán gondolom már befejezte a questet, és odaállt mellém miközben nagyban gyepáltam, ő ott állt, és nézett. A kis szemét látda megvárta amíg lemegy az életem, azt odajött és legyilkot.. Olyan ideges lettem, gyorsan resseltem is, és "rohantam" vissza hátha még ott találom, és jól bosszút állhatok.. Lazán le tudtam volna nyomni a kis gyökeret.. Csak az volt a baj, hogy köddé vált a kis mocsok.. Körbejártam a környéket is, sőt még a városba is bementem, de nem találtam.. Remélem majd még találkozok vele.........

Nah máris egy kis regényt írtam! :D

És még rakok be képeket is, most csináltam a rugómról. Jaj és a druidomat hogy fogom sajnálni! Olyan jó cuccai vannak, meg már mindent tökre fölfejlesztettem neki, és kezdhetem előről.. :( Na mindegy..

Na akkor a kedvenc rogue-m :)

Ez pedig a mountommal, az egyikkel! :D Meg van amúgy mind a 3 tigrincs, majd még be kell szereznem az extrákat is valahogy! :DD

(Lehet hogy még csinálok pár képet a hunteremről is, azt csak úgy.) :)

Előzmény: Dorinesz (18170)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.29 0 0 18170
Remélem azért Blackrat és Véregér is felnéz ide majd néha napján...
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.29 0 0 18169
Nem baj Crazy, jó hogy nyitottad ezt a topikot, mert itt legalább nem néznek hülyének, ha megkérem őket egy-egy hsz után, hogy nem tudnád ezt magyarul is leírni? Azon a topikon is fent voltam egy időben, de a franc se értette a sok angol rövidítést meg a többi hülyeséget, és már szégyeltem visszakérdezni, hogy mivan? Szóval az ilyen kezdő hülyéknek, mint amilyen én vagyok, ez a megfelelő topik. :)
Előzmény: Crazyworld (18168)
Crazyworld Creative Commons License 2008.01.29 0 0 18168
Jé! Akkor index megint szórakoztat, ugyanis direkt rákerestem, mielőtt nyitottam, hogy van-e már ilyen, és közölte, hogy nem talált.... :S Na majd a modik elrendezik. :)
Előzmény: Zka (18167)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!