Csak fura volt, hogy pont aznap beszélgettünk a Manavgat vizesésről, emlékeztek? erre megyünk hazafelé SAtitól és akkor mondják a rádióban... hát, leesett az állam!!
Egyébként nagyon jó volt Veletek találkozni, jól éreztük magunkat, és finomak voltak a kaják!!
Kösz az infót a Bank falúról. Sokat járunk Balassagyarmat felé, de mindig kikerültük falucskát. Ha minden igaz szombaton ott szeretnék egyet lubickolni (ha az időjárás is megengedi - állítólag hűvösebb lesz)
Csatlakozom, én is örülök, hogy találkozhattam Veletek!:-)
A Manavgat vízesésnél mi is voltunk vagy hat éve, de akkor nem cipelt senki a hátán gázpalackot robbantani... Hm...az utazás már csak ilyen; minél több helyen járt az ember, annál nagyobb az esélye, hogy ott is történik valami szerencsétlenség, ahol volt már eccer. DE! Pl én voltam - nem is eccer - a régi BS-ben, ce nem miattam égett ki.:-) És még egy csomó helyen Bp-en, ahol történt már tragédia, de pont nem akkor, amikor ott voltam. Statisztikailag kicsi is lenne az esélye...
De pl tavaly Töröko-ban pont kéccer is robbantgattak, amikor mi kint voltunk. Ez egyik tőlünk 10 km-re történt, de mi semmit sem tudtunk róla, csak itthon mondták, hogy aggódtak miattunk. Szóval: előre, utazzunk!
Bocsika, napok kérdése, és leszállunk a témárül, de szerintem ennyit még megér:
páran találkoztunk, beszélgettünk,
és jó lenne még veletek is talizni :)
Komolyan!
Amúgy a társaság hozzám jövő felének köszönhetem, hogy két napja nem néztem híradót, talán nem is baj,
ma rögtön elment az életkedvem, Töröko. kapcsán sorolták az utóbbi helyek robbantásait: Dahab, Sharm-el Shejk, Jordánia, Bali.... -------- pipa, pipa, pipa... túléltem...
Lehet, hogy mégis szerencsés vagyok???
Amiatt mindenképp, hogy páran elfogadtátok a meghívásomat, örültem neki! :)
Remélem, jó barátok maradunk, és lesz még folytatása... :))
Gombóczi, rúgjál ki, mert OFF vagyok, asszem iszom egy rozé-fröccsöt :))
Ellőtte: Semmi francos! Ide-oda kiruccanás. Egy hétvége Balatonra, míg a többi a Dunakanyarban (like usual). Kóspallag, Szentorbán fogadó környéke, Törökmező, stb.
39 Euro/Éjszaka + reggeli. Elsősorban pihenőnek számítom Besançon-t. Azért maradunk két napot, mert még hátra marad az út fele. De Costa Blancaról már nem is untatlak benneteket. Ami érdekes lesz a második nap Besançonba. Nagyon, nagyon szép rusztikus város. A Doubs folyó balról éri el a várost, tesz egy nagy hurkot, és jobbról elhagyja a belvárost. Egy szép citadellá uralkodin a város fölött. Itt született Victor Hugo is.