Délelőtt munkaidőben kiszaladtam egy Füles újságot veni illetve gondoltam hátha van leértékelés a szi-fi irodalom területén . Olyan könyvet kerestem ami 399 ft-os és tudomány-fantasztika. Mert szerintem izgalmas és miután megnéztem a 2012 cimű filmet, érdekelni kezdett a Föld véső összeomlása. Nahát ahogy nézegettem épp arra járt editke akivel szót követett a szó. Mondta, hogy épp mosószódát vesz ami a higiénia űrtechnikája. Merthogy csupa hasznos anyag. Ez a téma is foglalkoztat főként, hogy kiváltképpen erről volt szó. Úgyhogy szerintem ez a jövő mosókulturája. kiderült, hogy editke is látta a 2012 -őt és neki is szimpatikusak voltak a szinészek adotságai. Élethűek voltak és az ijjedtséget is ügyesen fokozták. Úgy elbeszélgettük az időt, hogy szci-fi nélkül tértem vissza. Még szerecse, hogy a Fülest megvettem és igy jól eltöltöm a hátralévő munkaidőt.
(Ilyesféle ihletett avatgarde rajzokból készült vagy 40 póló az elmúlt 15 év alatt... Sokszor délelőtt kitaláltam valamit, megrajzoltam, délután már abban mentem tanítani :-))
Hajópadlós írás. A plitikiai szempont nem az erősségem, de ezek itt saccperkábé nagyon potimális meglátások. A gűzű és az égő varjú valamint a Mendve a főszereplő állatfajok. És a takarékosság is fő szempont, demegőgségtől függetlenül. Mert drága a papír és az elfogyasztott kávé ukcve, pláne ha raffiázás.
Hát, én nem találok szavakat. Ilyet Béla még nem írt. Csatlakozom Muzsikás gt-hez, ez valóban az évezred naplója.
Meg aztán gondoljunk be, Kulturális Főváros!!! Ahhoz kellene egy Kulturális Ország. Olyan meg nem nagyon van európában.
Mondok egyet. A jövőben az Európai Bizottság elnökét az Európa Parlament választja meg. Na ekkor lett elegem a külpolitikából. Ezek azért utaztak Liszabonba, azért firkáltak össze egy csomó papirt, hogy ezt eldöntsék? Az elfogyasztott kávéról már nem is szóllok.
Ezeket a mondatokat akár Besenyő Pista bácsi is mondhatná:-)
Csak szemezgetek a mai kendermagból. Pl. ez : "Mendvejegy nevű férfival. Gondolom onnan kapta a nevét, hogy pici korában medve volt a jele az ovodában." Én meg gondolom, hogy Bűvössárkány Gt.-nek sárkány volt a jele az oviban, nekem meg egy szénakazal. (Különben nekem nem az volt.) Csúcs ez a mai írás ! Nem térek napirendre rajta!
pecsvörk=patchwork=foltvarázs vagy folt művészet vagy ruha foltokból összehozott fali dísz alkotások, vagy valami ilyesmi. Én sem tudtam mi ez, utána kellett néznem. Ebből is látszik, hogy a Mester micsoda széleskörű tájékozottságú !
Kedves ani221 internetező miért nem rajongol ide többet is ?? Ha már ilyen kedvesen felhívja a figyelmünket a hírekre, akkor már a többi véleményét is hozzá fűzhetné itt a Mester írásaihoz.
Én még rajongolni sem mertem, mert úgy fejen kólintott a Mester. Liszabonról saccperkábé hallottam de a többi nekem mint ide a Déli sark. Nem fogja az EU bebörtönözni Bélát ?
Atya világ... mi történt?? Ilyet normális ember nem ír józan állapotban. Mondjuk, eleve nem kellett volna belemenni a politikába, de most már mindegy. Minimó kalkuló egy egész nap lesz amíg ezt feldolgozom ezt az írást. Döbbenet !!!
Elhatároztam, hogy néhány napig inkább a külpolitikát nézegetem, hátha az harmónikusabb. Azonban elég rövid idő alatt rájöttem, hogy a külpolitika kábé olyan bizarr, mint égő varjún ugrálni. Raffiázás vagy ratifikáció
Gondoltam utánaolvasok már ennek a Liszaboni szerződésnek, ami tulajdonképpen egy sziszifuszi ratifikáció. Mindenki ratifikál mint a gűzű. Sokáig azt hittem, hogy maga a szó valami női szabadidős elfoglaltságot takar. Mint pl a raffiázás, a makramé vagy a pecsvörk. De nem. Ez a egy dallamos latin elnevezés aminek a jelentése: nemzetközi egyezmény vagy szerződés jóváhagyása, törvénybe iktatása. Tehát semmi köze a foltvarráshoz. A liszaboni szerződés annak, aki nem a Tv hiradóban dolgozik nos azoknak elég kesze-kusza. Van benne olyan, hogy csökkentik az EU-s munkahelyek számát, illetve rotációs rendszerben lesznek új elnökök. Így Magyarország 2011-ben ad egy soros elnököt meg külügyminisztert. Persze csak játszásiból. Lesz igazi elnök, aki tárgyal Obamával meg az orosz Putyinnal vagy annak beosztotjával, a Mendvejegy nevű férfival. Gondolom onnan kapta a nevét, hogy pici korában medve volt a jele az ovodában. Amúgy szegény azt hiszi, hogy ő Oroszország első embere, holott nem is. Na most ez az Eus soros idéglenes elnökség kábé akkora hülyeség mint az Európa kulturális fővárosa. Minden évben mások kapják és ez igazából csak az épitőiparnak hoz hasznot. Meg aztán gondoljunk be, Kulturális Főváros!!! Ahhoz kellene egy Kulturális Ország. Olyan meg nem nagyon van európában. Egyébként még átolvastam azt is, hogy a liszaboni szerződésnak lesznek újitásai. Mondok egyet. A jövőben az Európai Bizottság elnökét az Európa Parlament választja meg. Na ekkor lett elegem a külpolitikából. Ezek azért utaztak Liszabonba, azért firkáltak össze egy csomó papirt, hogy ezt eldöntsék? Az elfogyasztott kávéról már nem is szóllok. Az EB elnökét az EP választja meg!!! Óriási. Én nem vagyok demegőg de szerintem abból a pénzből tudtak volna épiteni európában vagy 390-430 km kerékpárutat. Annak legalább van haszna. Főként ha abból mondjuk 50 km Debrecenben épülne. Na akkor még én is ratifikálnék akár önkéntes alapon is.
FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK. AzFM90 Friss Rádió támogatásával
A Cívishírre azért nem lehetett rajongolni, mert az oldalon technikai fejlesztés zajlott. De ennek vége, nincs akadály, ömölhetnek a Béla-imádó megjegyzések!