Köszönöm a meleg fogadtatást! :))
Lórien Úrnője írónő?
Kedves Lórien, ha indiszkrét vagyok mondd meg, de hány éves vagy? És ti így itt általában.
Mert Rejtő pl. nem írt semmit a bemutatkozásba.
Ó, én láttam a filmet :))) De nem akarok lelőni semmit, nézzétek meg ti is, és akkor majd eldiskurálhatunk róla :)
Sztregova, üdvözöllek a "KR fórumon"! Örülök, hogy mostantól együtt imádjuk majd Keanut!:))) Írj ám sokat, nagyon sokat! A bemutatkozásod egyébként szuper, és már most úgy gondolom, hogy rokonlelkek vagyunk!:)))
Jenő! Én egy pillanatra tényleg elhittem, tudod, mit...:)
Szia Sztregova!
Üdvözöllek a fórumon! Nyugodtan társulhatsz, az összeszokottság kifejezetten jó dolog!:))) Ennek érdekében írjál sokat!:)))
Esküszöm kezdem fontolgatni ezt a titkosszolgálati munkakört mint jövőbeni foglalkozást!:))) Ha már ennyire mondjátok, biztosan nem is menne rosszul.:)))
Jó, majd megpróbálok kicsit érthetőbben fogalmazni, csak tudod imádunk utalgatni, meg rövidítgetni is. Az utóbbiakat mi sem mindig értjük, úgyhogy nyugodtan kérdezz, mert már hozzászoktam a magyarázáshoz, Lórien segítségével ugyanis igen magas fokra fejlesztettem ezt a képsségemet... (Csak hogy már most elkezdjem a magyarázást, ez a magas fokra fejlesztős rész egy igen pontatlan idézet volt Lórien rólam szóló művéből, szóval arra utaltam... Így megfelel?:))))
Keanut mi is imádjuk, épp mától látható a mozikban legújabb filmje, amelyben egy orvost alakít és fehér köpenye is van!!! Még nem láttuk, de igen hamar el fogunk menni ez biztos!:)))
Wacsyt várjuk vissza, lehetőleg képekkel együtt:), meg Harpokrateszt és mindenki más Keanu-imádót is, mert már alig van szó KR-ről és a fórum ELVILEG róla kéne hogy szóljon... Meg más pasikról... Szóval igazán feldobhatnánk egy picit a fórumot, kedves újak és régiek!:)))
Sziasztok, jöttem én is Keanu-imádni.
Szentem haláli a pasi. Nekem nagyon bejön.
Elég úgy néz ki, hogy összeszokott társaság vagytok, kicsit visszaolvastam a topicot, ha nem baj, én is társulnék. :)
Képet linkelni sajnos nem tudok, remélem, wacsy majd azért fog még (bár ahogy látom, eltűnt kissé).
Egyébként egyetértek vele, tényleg olyan, mintha valami titkosszolgálat tagjai volnátok, nem lehetne néha részleteseben kifejteni, mire gondoltok, hogy más is érthesse? Elvégre is ez egy nyílt topic... de bocs, ha tolakodó vagyok!
Visszatértem!!!!!!!!!!!!!!!!:) Bejött az index, hát nem tök jó?! Tényleg szerintetek mi lehet Wacsyval? Hiányzik. Ő volt itt az egyetlen akinek még voltak az eredeti témához kapcslódó hosszabb hozzászólásai.:) Remélem, hamarosan visszajön!
Akkor most tisztázzuk, 2004. április 3-án délután kettő és éjfél között Jenő, Lórien és KENU beülnek BP valamely moziába, és megnézik a Minden végzet nehéz című filmet, melyenek egyik igen fontos szereplője KEANU REEVES!
Jenő! Lóriennek még nem is meséltük crucios kalandomat!:) Na, majd holnap!
Csak csináljad szorgosan. Jöhet a tr. zászló is, bár nem gondoltam, hogy ilyen cseles vagy és ezzel akarsz munkát spórolni... Azt hittem J. miatt gondolod... De mostmár TOM hogy nem is...:)))
Alpárral én is levelezek, nekem még nem válaszolt.
Van... hát, most kezdek épp elúszni. Sütünk :)))
Hát figyu, a tr. zászlóra TOD, mér gondoltam... (hogy ne kelljen sokat güriznem :)))
Igen, igen, gyűlnek a filmek!
Ja, abból csak a kedvenc mondásom kell megnézned. Az egy szabadtéri előadás volt. Ha még megvan, eccer megmutatom Neked...
Nahát, legyél te is szorgos, mint Kenu! Örülök h. van időd.:)))
Ez melyik rész? Úgyis egy csomó filmet kell néznünk.:))) Neked Abigél, Összeesküvés és Mátrix-folytatás is van ígérve. Meg biztos egy csomó más is, úgyhogy igazán belefér.:))) De ugye mennyire tudom a kedvenc közmondásodat? :))) Az én kedvencem per pillanat H. és a logaritmus.:)))
Lesz tr. zászlóm is? Ilyen ráadás meglepiket találsz ki? Nem is rossz.:))))
Szerintem azért vigyázz a fejedre Kati néni jelenlétében...:)))
Írtam Alpárnak, remélem válaszol...
Kenu: Te meg csak szorgosan írd a Disszertációt!:))) És hozd a filmet!
Úristen, meddig voltatok ti fönt? :))) Én is addig, csak én leveleket irogattam. Na, akkor küldöm, kedves Jenőm.
Na, Rejtőkém kifogtad, most van időm, úgyhogy lehet, h. nekiállok a medáljaidnak. Az egyik könnyű lesz, a másikat még nem tom, hogy oldom meg :)))
Mi lenne, ha kapnál egy tr. zászlót? :))))
Ja, ennek a J-s rövidítésnek örültem :))) De majd megmutatom neked ezt a részletet a filmből, mert ezt látni kell :))))
Hát majd adok én Kati néninek, ha focizik a fejemmel! (ugye nem olvassa!!!)
Lusta Lazulós Lórien: Nekem is küldd el Alpár mélcímét.:))) Egyébként örülök, hogy eddig nem tart degeneráltnak. De ami késik, nem múlik...:)))
KR mint SB? Az se rossz. Szirikének nem kéne második név. Olyan jó így.
Azért csinálj nekem két Lupcsit, mert én TELHETETLEN vagyis MOHÓ vagyok.:))) Úgyhogy mondhatod, h. "ne légy mohó J.!" (Csak a rövidítés kedvéért, ezt úgyis érted...)
Kenu: Örülök, hogy ilyen szorgalmas vagy!
A filmet majd hozzad!
Röhögőgörcsöt kaptam a zöld almánál...:))) Hihetetlen vagy!:)))
Szerinted Kati néni fog focizni Lórien fejével?!:))))))))))))))
Örülök, hogy tetszik az LLL név... Asszem Lóriennek kevésbé... Dehát nem lehet minden tökéletes...:)))
Tudom, hogy zeneirodalom (látod, kiírtam:)) dogát írtál, de nekem tetszik ez a név, Jenő nagyon jól kitalátlta!:)
Szuper, hogy minden értesz!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!:)(Jenő már érti LC-t is!)
Úgy éreztem, hogy el fogod felejteni a filmet! Mondd, hát ennyit ér neked Szirike, kit hetekig sírattál??? Egyébként fölvettem.:)) Megnyugodhatsz. Várjunk csak...nem is, hi-hi, ha most gonosz lennék, azt mondanám, csak akkor adom oda, ha Jenő és te részletesen elmondjátok, mit terveztek!:))) Na, legyek gonosz???? (Tudod, most épp zöldalmát eszem...:))
KR, mint SB? Ez már nekem is eszembe jutott, tényleg nem lett volna rossz, csak, hát, ugye GO...
Kinek a második nevére gondolsz? Mert KR-nek van. A teljes neve: Keanu Charles Reeves. SB-ét nem tudom.
Én igényt tartok Alpár mélcímére, küldd el kérlek!:)))
U.I.: Kati néni azt, mondta, szólhattál volna, hogy nem jössz ma, és várja az igazolásodat!
Kedves Jenő!
Igazán meghat, hogy ilyen fontos vagyok neked, és csak azért ott hagyod az ünneplő tömeget, hogy nekem írhass! Köszönöm. Cserébe, most én is megyek Rejtő-dsszertációt írni!:)))
Huh, gyerekek, mindent megértettem, amit Jenő is :)) (azaz LC kivételével mindent!) :)) Éljen a haza!!!
Na, közben meg azon filóztam, hogy egy másik fórumban meg azt vetették fel, hogy KR tök jó lenne SB-nek is. Tényleg, neki van második neve? Úgy látszik, neki ilyen univerzális arca van.
Alpár jelentem azért nem írt vissza, mert nincs pénz a mobilján. Azt mondta, megadhatom a mailcímét. Ja, és azt üzente, hogy nem tart Titeket se hülyének, se degeneráltnak. Na, akkor jelentkezzetek, ha kell a mélcím :)
Hát nem megyek suliba az igaz, de zeneir. dogát írok. Jaj, Kati néni nagyon mérges volt? Na mindegy... csak azt tudnám, hogy viszek neki igazolást... :))
Á, szóval Ti ilyen álmodozósak vagytok! Erről nem tudtam. Mik ki nem derülnek egy fórumon! :))
Jaj, kedves Jenő, hát ahhoz idő kell! Szóval Te mindkettőt szeretnél? Ejjejjj... Na jó. MAJD meglesz.
Jó, figyu, nem nyúzhatom Morgant, mert már így is olyan ciki, hogy annyi levelet küldözgetek neki. De megígérte, hogy elolvassa.
Öhm... Fél tízkor, széki lassúzás közben jutott eszembe a film... ööö, majd elmagyarázom, mi az, ha kíváncsiak vagytok rá, mindegy, és nem tudtam felhívni senkit, és akkor már amúgyis mindegy volt. KENU, ugye felvetted? Please, ne tedd ezt velem, hogy nem!!!!!!!
Még nem álmodtam egyikőjükről se, én is csak álmodoztam...
Egyébként ezer bocs, de nem tudok filmet nézni, mert itten épp névnapünneplés folyik, engem is csak két percre (vagy inkább másodpercre engedtek be ide), csak hogy válaszolhassak neked...:))) Majd remélem elmondod mi volt benne. Egyébként az előzetesből arra következtettem, hogy lehet hogy már láttam egy részét, de ez majd holnap kiderül...
Alpár nem írt vissza! Hát nem szörnyű?!
Holnap majd figyelmeztetlek. De csak én tudlak, mert Lusta Lazulós Lórien nem jön...:))) A méchante et cruelle!!!
Kedeves Jenő!
Tornára menet a Hév megállóban magam is rájöttem, hogy elgépeltem a dolgot! Újból BOCS! Tudod, LC-re gondoltam, ez van!:)
Lórien, számodra is pontosítok:
Én vagyok JP és BP, te pedig kedvesem, GW és LP vagy! Ezt jegyezd meg, fontos! Egyébként pedig te is bocsáss meg az elgépelésért! Azt pedig, hogy KR játszhatná JP-t fönntartom, így még jobb!:) Ne feledd a filmet! Ma 20:05 m1
Jenőkém! Nem, még nem álmodtam KR-el, csak Dobcsival!:))) KR-ről álmodozni szoktam...:)))
Na, és te álmodtál már KB-vel, netán HB-vel(bármelyikkel...:))???
Jenő, Lórien!
Holnap figyelmeztessetek, hogy meséljek nektek két csajról, akik ma délben mellettem ültek a padon a békásmegyeri hév megállóban!:)
Egyébként Lórien, ez nem Ifj. CJS idézet, mert én nem a szóösszetételt idéztem, hanem az egész mondatot, amit én írtam be ide, már nemtudommikor. Ezt Kenu is tanusíthatja. Mint tanú.:)))
Amúgy köszönöm, hogy díjazod az ötletemet miszerint KR lehetne RJL... De sajnos ezen már tényleg nem változtathatunk...
Kenu: Veled kezdem, miután te nagyon várod válaszom.:))) Szóval te vagy LP? Ha igen, akkor tényleg vicces, de én úgy tudtam, hogy te JP vagy, és Lórien LP... De ha nem akkor tutira élveznéd, ha mondjuk BP nem lenne árva és te meg KR eljátszhatnátok JP-t és LP-T.:)))) Csak túl sok benne a ha. Úgyhogy a megvalósításra még várnod kell. Vagy esetleg álmodban.:))) Apropó, szoktál KR-ről álmodni?
Ugye most értetted, hogy én itt mit hadováltam össze?:)))
Lórien: Ne aggódj, már én sem tudom a sejtmembránt...
Sürgesd jobban Morgant, mert kézzel fogható eredmény még nincs, és ez tarthatatlan!!! De időlegesen megnyugtathatsz azzal is, ha csinálsz nekem RJL-t. Tudod, amit megbeszéltünk. Egy telit meg egy kiflit.:)))
Jaj, Lórien te még nem is tudod, hogy ma van az UDVARIAS FÉRJEK/PASIK NAPJA...
Ifj. Capt.: Teljesen egyetértek veled. Hajrá Alpár!:)))
Szorítunk! :)) (én majd álmomban :))))
"(Tudom, hogy zseniális vagyok, de azért izgulok...:))" Naaaaagyon cuki vagy :)))))))))))
Na, majdnem mindent fölfogtam, KENU, kivéve az LP-t. De a többi ment. Hiába, én is zseni vagyok :))
Kedves Jenőm. KENU az egyetlen, aki eredményeket produkál?? Na, hát nekem is van: Morgan visszaírt. Hogy majd csinál vmit :))
Jaja :)) Majd ti megtornáztatjátok az agyam. Hát, el nem tudjátok képzelni, ehhez micsoda erő kell, hogy az agysejtjeimet ilyen mértékben tudjam használni!! Egyébként mi az a sejtmembrán? Tudom, hogy tudnom kéne, csak hát... ugyebár...
De Rejtő, hát ez nem magadtól idézet, ennyire ne légy egoitárius, ez eredeti, hamisítatlan Ifj. Captain Jack Sparrow! :))))
Egyébként nem is rossz ötlet, KR RJL-nak, sztem nem lenne rossz. De most komolyan. Csakhát már ugye; ugyebár nem lehet ezt megoldani, nem? ;)
Nekem, most nem vacakol az index teljesen meg is lepődttem, hogy milyen gyorsan bejött!:) Az viszont látszik, hogy Lórien (és nem Lőrien azért utólag is bocsesz...:)), sokat szenvedett! Ne haragudj, Lórien, de nagyon vicces, hogy nem tudod ki RJL, mert tőled tudjuk, hogy ő RJL! Ez így érthető?? Ha cikizni akarnálak, most azt mondanám, kérdezd Jenőt, de nem akarlak cikizni, úgyhogy abbahagyom.
Én is nagyon szeretnék találkozni Alpárral! Nem baj, ha hülyének néz, látnom kell, mert szorítok neki!
Egyébként ti is szorítsatok nekem, mint egy logisztoriban, mert holnap töri doga! (Tudom, hogy zseniális vagyok, de azért izgulok...:))
Én sem szívesen írom ki a dolgokat, inkább rövidítek, ha lehet, ez bizonyára, magyartanárnőm hatása aki, ugyebár imád rövidíteni!:))) Ennek jegyében:
Jenő!
Szerinted, nem borzasztó, hogy BP árva? Mert, ugye, ha nem lenne az, akkor KR játszhatná JP-t, ami, ugye azért lenne csodálatos, mert én vagyok LP!:))) (Bocs, Lórien, ha nem érted! Ha meg érted...:))
Nagyon várom válaszod, Jenő!
Sziasztok! Holnap szorítsatok!
Azt veszem észre hogy vacakolt az index, remélem, nekem nem fog.:)))
Nos, 6-án fog születni, és ezt nem én döntöttem el, hanem a Diktátor, de ebben SEM te döntesz... Sajnálom...:(((((
Leesett RJL? Ez hihhhetetlen! Egyébként mindenki RJ-re gondolt először?:))) Hiába, jól ismertek.:))) De mint tudjuk, én SZERETEM RJL-t. És tényleg poén lenne, ha KR játszaná... Bár én igazából olyannak szeretem, amilyennek elképzeltem...
És nem írok ki mindent, mert olyan jó rövidíteni!!!:))) Tornáztatom az agyadat.:)))
Vicces lenne ha összehoznál Alpárral... Ez esetben előre fel fogom hívni, hogy bocsi, de ha meglátlak, röhögőgörcsöt fogok kapni, légyszi ne nézz hülyének!:))) Így legalább már előre tudhatja, milyen idióta ööö, akarom mondani degenerált emberrel van dolga. A "Szerencsétlen félkegyelműről" már nem is beszélve...:))) Na, jól tudok idézni magamtól?:)))
Kenu: Én elhiszem, hogy a sejtmembrán a hibás... De arra még szombatig van időd...
És írjál Rejtő-disszertációt, mert eddig te vagy az egyetlen, aki eredményeket is produkál nekem.
Áh, egyszerre? :)) Neked is lassú az index? Borzalmas, mennyit szöszölök vele.
Nem, nem tom, ki az az RJL, és valszeg nem is fogom megtudni, csak többnapos cikizés, és kínzás után... kérlek, mondjátok el ezúttal minden fakszni nélkül! (azután meg írjatok ki mindent:))
Neeeem, értem, tudom, leesett! :))) Először azt hittem, simán RJ, de nem :)))
Nem, nem tom, ki az az RJL, és valszeg nem is fogom megtudni, csak többnapos cikizés, és kínzás után... kérlek, mondjátok el ezúttal minden fakszni nélkül! (azután meg írjatok ki mindent:))
Neeeem, érte, tudom, leesett! :))) Először azt hittem, simán RJ, de nem :)))