BBöbe a fotókat megköszönném. bartata@lhcom. hu -ra tuod küldni.Egyébként még nem voltam,igy ha egy-két tuti látnivalót ajánlanál. Itt olyan eldugott gyongyszemekre gondolok, az úgymond "kötelező és kihagyhatatlan" csodákat már beiktattuk.De mástól is szívesen fogadom.
Helykeresési tapasztalatom a köv:nagyon szerettünk volna Sarti Beach-en szállást (megjegyzem időben elkeztük a keresést ápr. elején,)időpontnak az iskola befejezése utáni hetet választottuk.Hatalmas katalógusokat forgattunk,különböző honlapokat olvasgattunk.Ki is választottuk a Makedon apartmant egy ismerősünk mondta ők ugyan a mellette lévő apartmanházban voltak de akörnyékről nagyon szépeket meséltek.Teljesen beleéltük magunkat alig vártuk hogy másnap kinyisson az ut.iroda.Egész éjjel álmodoztam szinte ott jártam.Jött a hideg zuhany.Ja azt elfelejtettem hogy autóval szerettünk volna menni.A mezőkövesdi ut.irodából fölhívták az APOLLON TRAVEL-t ugyanis ők hivatottak az ügyben,ahol is mikor kiderült autóval szeretnénk menni közölték ja hát ők (az álltalunk megadott időpontot)majd értékesítik autóbuszos ügyfeleiknek.KÉRDEM én akkor minek hirdetnek egyéni utakat is???Ezután ujjab keresgélés.Sikerült találnunk szállást igaz nem Sarti Beach-on hanem Sartin,de én már ennek is örülök.Itt jegyzem meg Június 18.-án indulunk (19-től van szállásunk július 03-ig)mezőkövesdi indulással,4 fő (lányom 10,fiam 5évesek)ha valakinek szintén arra vinne az útja.
Élménybeszámoló az út után, ugyan itt. Addig is üdv:Amona
Június 25-én indulunk autóval Sartiba (június 26-tól van szállásunk) 2 hétre. Nem jön valaki ebben az időpontban? Salgótarjánból indulunk és az E75-ös utat tűztük ki útvonalnak (Szerbia-Makedónia). 4-en megyünk (feleségemmel, 8éves fiammal és másfél éves lányommal)
Ha van valaki, aki ebben az időpontban jön, az írjon a sveczzm@chello.hu e-mail címre. Ha infóval tudsz szolgálni az útról (minden érdekel, ami a leutazás során felmerülhet), akkor is írjál a fenti mail-re.
Hali , srácok ' !
Érdeklődni szeretnék, milyen hely Sarti. Szeretném, ha minél több infót
írnátok. Éttermek, búvárkodás, maga a város. Ja és Júli 27.-én megyünk.
Van még valaki olyan elvetemült, hogy ebben az időszakban jön?
Az Apollonnal megyünk. Írjartok! Minden érdekel.
Sartiba szeretnénk menni, de meggyülik a bajom az utazási irodákkal. Mindenki azt akarja, hogy 7 éjszakára menjünk, pedig mi 10-re szeretnénk. Van valakinek esetleg valami tippje, tapasztalata, hogy hol találhatnék ilyen apartmant?
Kérlek segítsetek! Szükségem lenne minden információra, esetleg képre a Stratos apartmanházról. Sajnos nem nagyon találtam róla sehol infót, így már csak Bennetek bízhatok!
Mi júli 7-től megyünk a Stamatisba 2 hétre, 4-en. Ha hazajöttünk, majd írok a tapasztalatainkról. Án már kaptam más fórumokból pár képet, meg egy kis leírást, elküldöm ha akarod. Egyébként röviden: a Stamatis a beachen az utolsó ház, kb. 3 percre a tengertől. A fényképek alapján egy kis emelkedőn van, a kisebb stúdiók a fsz-en, a 4-5 fős az emeletén van, rálátással a tengerre. A tulaj is az emeleten lakik. Leírásokból úgy olvastam, hogy az Evros taverna lehet hozzá közel, amit dícsérnek is a fórumozók. Mi azért választottuk ezt a helyet, mert nyugisnak gondoljuk. Tavaly adták át, tehát lelakott sem lehet.
Azért ne hidd,hogy feltaláltad a melegvizet...Már bocs.Az általad javasolt módszeren már túl vagyok és ha kipróbáltad volna,látnád,hogy ezek is kérdés formájában vannak fent.Tehát a kérdésem továbbra is fent áll,tud-e valaki érdemi információt a helyről és a környezetéről.
Az autópálya témáról még nem hallottam tutit, de nem csodálkoznék, hisz tavalyelőtt már alig 60km volt a határig és azon is dolgoztak bőszen :-)
Idén nem tudom milyen a helyzet, de én megint a "vonatozást" fogom választani. Magyarul szépen csordogál az ember, míg megelőzi valami helyi gyors csávó, aztán go a "hátára". Ha tudja, hogy hol kell fékezni, akkor jó (tudni szokták), ha nem, akkor meg általában az elsőt szedik ki a sorból, a többi mehet dolgára.
Volt olyan menet, mikor több, mint 100km-t mentem így egy menetben. Megyünk mint a rakéta, aztán egyszercsak fékezünk. Nem látok semmit. Egy km múlva ott a yard. Elkerültük, aztán megint go 160.
Ha véletlenül mégis leapacsolnak valahol, akkor nevetségesen kevés pénzt kérnek, főleg ha nem kérsz számlát. Persze nem nagy pofával kell ott sem a yard előtt hirdetni az igét, az tuti :-)
Sajnos nem tudtam előbb netre jönni, de most elküldtem mindenkinek, aki kérte:)
Ha valaki nem kapja meg, nyugodtan írjon, küldöm mégegyszer.
Kép és leírás nincs az összes apartmanról, nálunk úgy működött a dolog, hogy megírtam, hogy kb. milyen apartmant szeretnénk, és kettőt ajánlottak fel,arról kaptam leírást és képeket is.
Tavaly náluk foglaltuk le az apartmant, korrektek voltak, nem volt semmi gondunk velük.
Úgy látszik én inditottam el a lavinát, de miután megkaptam és átnéztem a listát rájöttem, hogy nem maradtam le semmiről. Nincsenek hozzá se képek se linkek az apartmanok képeihez, nincs apartman-leirás és egyik másiknak az ára is magasabb itt mintha közvetlenül a görög tulajhoz fordulnál vagy megrendelnéd valamelyik olcsóbbnak számitó magyar utazási irodától. Lehet hogy többre mentek ha az utazás kiállitáson begyűjtötök egy csomó görögös prospektust abban az ár mellett kép is van legalább, már aki nem neten keresztül foglal.