Keresés

Részletes keresés

RajZol Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4911
Nézd meg itt is

rottander.fw.hu

Le van irva melyik progival milyen beállitást érdemes használni

Előzmény: irba (4902)
bandikaa Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4910
Muxik:)))

Hálám örökké üldöz. (Csak utol ne érjen' :) )

bandikaa

Előzmény: Zolcsi Baba (4909)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4909
WinISO 5.3 -> http://www.cdrsoft.cc/index3.html -> Downloads -> Search
Előzmény: bandikaa (4908)
bandikaa Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4908
Sziasztok

Bocs, nincs idom vegigbongeszni a topikot.

Hogy lehet clonecd isohoz plusz konyvtarakat, fileokat hozzaadni?
ha lehet egyaltalan...

bandikaa

Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4907
Nibiru(4897): én MINDIG, MINDENT, MINDEN progival image-ből írok. Nem a buffer underrun miatt természetesen, hiszen burn-proof-os a TEAC...
Ha egy IDE kábelen lóg a DVD-d és az íród, akkor végképp ne csodálkozz, hogy "csak villogtatja" on-the-fly...
A TUSL2-C jó, mert Intel-es; azzal nem szokott gond lenni, ha nem az Application Accelerator-t, hanem az UltraATA Driver 6.20-t használod az ATA100-hoz.
ASPI check és update: http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml
Nem OK-s ASPI-nál is mehet a grab, ha a progi a saját belső rutinját használja (pl.Nero), de nem (biztos, hogy) megy, ha az Adaptec-est használja (pl.Audiograbber)

irba(4898): HA PSX1-ről van szó: az előző URL-ről töltsd le a Copy Protection Detection-t, az segít beállítani neked a CloneCD-t. Beállítás után a LEGLASSABB OLVASÁSI ÉS ÍRÁSI SEBESSÉGET HASZNÁLD !! Amplify Weak Sector kell(het) még esetleg...

Lord Andrew(4899,4901), pankeaux(4900):
Lord: használd az Audiograbber-t a Lame-el együtt( http://www.cdrsoft.cc/index3.html illetve http://www.jthz.com/%7Elame/ ) Az AC alatt kőkori Audiograbber van, azért ajánlok újabbat (és így már ismered is; magyar lng-t tölthetsz le hozzá / http://www.audiograbber.com-us.net /, a Xing encoder pedig fos (szerintem)(is) /16 kHz fölött vág, mint az állat!!/, a Lame pedig a lehető legjobb választás jelenleg. Be kell másolni az exe-t és a dll-t az Audiograbber könyvtárába, és már paraméterezheted is mint külső "nyomorgatót"...

pankeaux: nem krekk, retail... http://www.cdrsoft.cc/index3.html
Egyébként tényleg nem profi tömörgető a Nero-é...
8)
A csonkolás, stb. témákat az új AG is tudja, nem csak a régi... 8))

kalapács Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4906
Természetesen használhatod az Audiokatalyst-et, de ha cserélni akarsz mp3-akat, ne mondd meg, hogy ezzel tömörítesz (bár ez úgyis kiderül). Általános vélemény szerint a leggyengébb min?ség? mp3-akat lehet vele gyártani. Ha jó min?séget akarsz, használj Fraunhoffer kodeket 256hq-ban , de sokan esküsznek a Lame-re, vagy a Bladeenc-re is. Az utóbbi 2 free.
Előzmény: Lord Andrew (4905)
Lord Andrew Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4905
pankeaux: ez azt jelenti, hogy az AudioCatalyst elég kajfer tömörítő és használjam csak nyugodtan tovább?
Előzmény: Törölt nick (4904)
Lord Andrew Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4903
Üdv!

Kérdésem lenne Hozzátok! Jelenleg, ha audió CD-ből MP3 fájlokat akarok csinálni, akkor az Audio Catalyst 2.1-gyel teszem ezt. Azért használom, mert egyszerű kezelni és nincs sok vacakolás vele. (Nem kell külön grabbelnem és tömörítenem, hanem a progi egy lépésben teszi ezt).

Azt hallottam, hogy a Xing MP3 enkódere nem elég jó a hangminőséget tekintve.

Milyen progit (esetleg progikat) ajánlotok grabhez és tömörítéshez, hogyha a hangminőség kapja a legnagyobb prioritást. A progikhoz egy részletesebb leírást is örömmel vennék, ha bonyolult a kezelésük. (Ja és persze letöltési helyeket)

Előre is köszönöm:

Andrew

irba Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4902
Hali !

Egyik haverom kért meg, hogy írjak neki egy PSX CD-t. Én meg tök láma vagyok ehhez. Hogyan lehet ilyet írni ? Clone CD-vel nem megy ? Külön progi kell ?

Nibiru Creative Commons License 2002.02.05 0 0 4901
HJUH!

Jó sokat írtál egyszerre. :)
Azért akartam EZCD-t használni, mert abból van legális kópiám, és már ennyira megszoktam a marhaságait.
A Neroval egyébként nincs gond. (5.5), asszem be fogok egyet szerezni utólag OEM-ben.
A Discjuggler az egy 3.05.8xx változat.
Egyébként asszem rájöttem hoyg miért megy a CloneCD-vel.
AZért, mert az eleve image-et készít és csak utána ír.
Én pedig direkt CD-ről CD-re próbáltam.
Ma este kipróbálom a Discjugglert image-es beállítással.

Majdnem áttértem XP-re egyébként, de annyi a szar driver, hogy egyelőre visszatértem a jó öreg w98-hoz, ezzel minden perifériám működik rendesen.
ASUS TUSL2-C-m van, és a hozzá adott UDMA100-as drivert is használom.
Az ASPI-t mivel tudom letesztelni, hogy jó e?
Egyszer ugyan láttam valami aspichk.exe -t de már nem emlékszem hol.
Ellenben úgy tudom, hogy ha nem okés az aspi, akkor egyáltalán nem megy a grabbelés, vagy rosszul emlékszem?

Nib

Előzmény: Zolcsi Baba (4896)
forwhom Creative Commons License 2002.02.04 0 0 4900
Hali!

Van egy 12X 8X 32X -es LG írom, és 12X-es nem megy az írás. Amiket próbáltam nem írta meg. Mi lehet? Mondták már azt is, hogy a winyóm sebessége nem megfelelő a 12X-es íráshoz.

Nos miért? 8X-an jól megy minden.

Csá!

Nemrossz Creative Commons License 2002.02.04 0 0 4899
Kösz, márv megírattam 12x, úgy tűnik, hogy műxik.
Persze zenével nem tettem volna ilyent :o)))
Bedros®
Előzmény: GaMeR (4898)
GaMeR Creative Commons License 2002.02.04 0 0 4898
En meg a 16x os TDK-t is max 8x irom, mert nem birta a 16x irast. En nem probalnam meg a 12x lemezt 16x irni. Valoszinuleg az irod tuja a 16x sebesseget es ezert ajanlotta fel a 16x irast.
Előzmény: Nemrossz (4897)
Nemrossz Creative Commons License 2002.02.04 0 0 4897
Hahó!
Nero 5.5.7.2 felajánlotta a 2-12x-es TDK CD-R74 (Reflex) lemezre, hogy (adattal) megírja 16x-osan.
Hagynom kellett volna, vagy rontott már más CD-t ezzel a módszerrel?
:o)))
Bedros®
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.02.04 0 0 4896
trollcsi(4888): miket próbát eddig? Az legújabb Nero pl. a semmilyen progira nem reagáló 24x Yamaha-ra csont nélkül nyomul...

spacemantra(4889): a DirectX-effect egyeléggé széles fogalomkör... 8-) Pontosan mit szeretnél, hogy tudjon?

Nibiru(4891): nekem is ilyen íróm van, de soha nem jutna eszembe az EZCD...8) A Nero, CloneCD, Feurio, EAC, CDRWin tökéletesen megy vele (w2k) Hányassal próbálkozol egyébként?
Általában a DVD-k a legjobb ROM-ok és grebbelők tapasztalatom szerint(a 116-osod kategóriájában...). Nálad sem más a helyzet, ha a Clone normálisan müxik, csak a többi nem. A Padus és Nero új ?
Oprendszered micsoda? ASPI, DMA rendben? Használsz alaplapi busmastering progit (VIA, ALI, stb.)? Az új 1.0C-s firmware van rajta?
Próbáld ki az EAC-ot is, és a Feurio-t is. Ha jól és gyorsan grebbelnek, akkor fújd ki a levegőt, mert nem hibás a ROM-od... 8) A Feurio-nak a drive tesztje fenomenális. Ha gyorsan akarsz eredményt, akkor a setspeed-et uncheck-eld, a detail-t hagyd check-elve, és mentsd el az eredményt is. Fontos dolgokat tudhatsz meg tőle. A system diagnosis-ával megnézheted, hogy mivel akad esetleg...

Nibiru Creative Commons License 2002.02.02 0 0 4895
Segítség!

TEAC 516EB-vel miért nem lehet használni Easy CD Creatort? A legutolsó patchel sem tudja használni.
Miért van az, hogy egy Pioneer DVD 116-ot használva olvasónak, az csak néha sfelvillan, és nem lehet vele másolni, csak a CloneCD-vel?
Discjuggler, vagy Nero csak villogtatja.
Azazhogy tetű lassan csak meg tudja így is írni, de ez így nem nyerő.
Más is tapasztalt ilyet?
Felejtsem el a Pioneert mint olvasót?

miki_ng Creative Commons License 2002.02.01 0 0 4894
én utálok
spacemantra Creative Commons License 2002.02.01 0 0 4893
sziasztok!

lenne egy kerdesem: melyik cd iro progi tud onthe fly mp3-bol folirni audio cd-t, es erre directx effekteket nyomni? (ez a lenyeges resze a dolognak)

fontos lenne...

koszi!

space

trollcsi Creative Commons License 2002.02.01 0 0 4892
Szakik! Philips CDRW 1600-ost mi tudja kezelni? nem tud vele írni a cimbi, plz help!
Ordas Creative Commons License 2002.02.01 0 0 4891
Okes. Nem uldoz a tatar. A regit meg nezegetem. Probalgatom
Előzmény: tangerine (4890)
tangerine Creative Commons License 2002.02.01 0 0 4890
Sajnos csak most jutottam a nethez, mert egész délután a fűtést csináltam. Sajna csak a jövő héten tudok legközelebb írni, mert holnap megyek Pestre, és vasárnap jövök haza.
Még egy kis türelmet, pls!
Egyelőre töltsd le a régebbit, ahhoz tudok inkább hozzászólni, bár úgy nézem az új sem igazán különbözik, csak kicsit csicsásabb.
Előzmény: Ordas (4889)
Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4889
Szal akkor le tudsz irni egy par dolgot a gombokrol. Tudod, ki tudom probalni, de akarhogy nezzuk az borzaszto idoigenyes. Legalabb tudjam mi micsoda. Halas koszonet
Előzmény: tangerine (4885)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4888
Bocsi a pongyolaságomért...8-( Azzal az íróval készíti az image-eket, amivel fel is írja, vagy egy ROM-mal, vagy valahonnan máshonnan származnak? A 2k SP2-t használja? Az ASPI Adaptec-es és friss (értem alatta a 4.60.1021-t) ? Író típusa ?
Én is 2k-t használok, de nekem eddig csak 1-2 CD-RW-nél volt olyan probléma (Nero), hogy akinek adtam, az csak 2k alatt tudta olvasni a filéket, 98SE alatt nem...
Előzmény: Törölt nick (4887)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4887
Én csak közvetítő vagyok ebben a problémás image file-os copy ügyben. Nos, megkérdeztem az érintettet: sajnos egyik tipp sem igaz, Win2000-et használ a srác és nem SafeDisc2-es anyagokról van szó. Azt hogy érted, hogy "az image-et te csinálod"?
Előzmény: Zolcsi Baba (4886)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4886
pankeaux(4863): picit pontosítanék azért... 8) Pl. az első íróm a HP8100i valójában Sony CRX-100, a 8200-s CRX-120-s, tehát nem minden HP külső Philips-belső... A 8100-el x TDK-t írtam meg hibátlanul, ahol x nem pici pozitív egész szám, tehát nem mondhatjuk ki általánosan, hogy az olcsó és középkateg-es írók ezt vagy azt szeretik. Én inkább úgy mondanám, hogy egy adott gyártó (és a valódi gyártóra gondolok, nem a becsomagolóra!!) írói néhány gyártó lemezeit preferálják... A lemezekrőL: az új 16x Maxell-ek alatt pl. phtalo 6-os Acer van, és nem Maxell, de abban viszont teljesen egyetértünk, hogy a jobb Philips az a Ritek-es... 8-) A Philips alatt szerintem a teljes taiwani gyártó-arzenált láthattuk már az idők folyamán. Most a 16x alatt CMC-vel találkoztam éppen tegnap...

tangerine(4864): ha majd lesz egy kis levegőd, hogy ötleteid lehessenek, akkor majd írj privátban lécci please... 8) Néha nekem is támadnak ötleteim, ha másoknak is tetszik... ;)

T_S_Magnum(4867): véletlenül nem XP-t használsz?! Most adták ki a patch-ot hozzá az ehhez hasonló jelenségek miatt... Ha nem XP-zel: az image-et te csinálod? Vagy: nem SafeDisc2-es játékprogik biztonsági másolatairól van szó esetleg?

tangerine Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4885
Úgy tűnik ez egy demó verzió, a regisztrálható változat pedig egy más.
2 lehetőség van. Vagy keresni kell egy fullosat a neten, vagy a régi, ingyenes scramdisket kell leszedni. SZerinten az is menne a millenniumon.(NT4/w2k/xp-n nem). 9x alatt jó.
Előzmény: Ordas (4883)
Pappo Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4884
tudom ajanlani a safehouse-t
http://www.pcdynamics.com/SafeHouse

Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4883
Ez lett volna a kov. keres. Help menuben semmi registration, vagy hasonllo menu. De meg probalkozom.

Vhogy nem lehet csalni es egy reg filet csinalni?

Előzmény: tangerine (4882)
tangerine Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4882
Most én is letöltöttem az újat. Neked sikerült valahogy beírni a regkódot?
Előzmény: Ordas (4881)
Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 4881
Kosoznom. Ujra csak koszonom :)
Előzmény: tangerine (4880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!